Şimdi Ara

2013 2.0 cdti insignia edition elegance Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sonradan takmazlar zaten ekranda ön arka park sensörünün yakınlastigi zaman mesafe algılayan diş diş sembolü var birde arkadan baska önden baska ses cikiyor bu arac biraz buyuktur neredeyse a6 kadar ön çamurluklatindaki boya varsa fazla sorun etmeyin :) heybetli bir araç her yigit park edemiyor sürtmeler normaldir.2 bin tlye on numara androidli geri goruslu multimedya taktın mı hic bir eksigi kalmaz ve 7 inc olarak tasarlanmis konsolda keme bicmede yapilmiyor sök tak seklinde monteleme yapiyorlar direksyon kumandasi v.s tam uyumlu son olarak 400 tl civarina elektronik el frenin oraya joistik takiliyor orjinal olarak algiliyor arac premium bir havada katiliyor 65-75 arasımda alınacak en iyi fiyat performans aracı bence insigniadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 18 Kasım 2018; 20:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgi alakanız için teşekkür ederim, facede katıldım gruba da hatta oraya da sordum ama golf 1.4tsi DSG benzinli araçtan sonra yakıt olarak bu araç üzer mi sizce?

• okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Vallahi ne desem yalan olur otomatik vites ve 1600 kg agirlik var tahminimce uzun yolda 7-8 sehir ici trafige bagli olarak 9-11 arası yakar tsi kadar tutumlu olmayabilir ancak benim 1.4t manuel insigniamla uzun yolda 5.5 bile tutturdum sehir ici(kocaeli) 8.1 Yakıyorum 10lara hic ulasamadim eyer butceniz 80 civarina yeterse 170 pslik 1.6t olan makyajlı(2013-2017) kasayı tavsiye ederim 2.0cdti ın vergisi tuzlu oldugu icin 1.6t lerede göz gezdirin derim.

Örnek ilan:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 18 Kasım 2018; 21:28:37 >

• mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim sağolun tekrar bi değerlendireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Hocam ilanı koydum konuya araç edition mı edition elegance mı anlama şansınız var mı? Bir de 2.0 cdti 130 hp olanların bazılarında şehir içi tüketim fabrika verisi 9,2, bazılarında 7,2.benim bu baktığım araç gerçekten 7,2 mi yoksa araç ilan esnasında hatalı seçilmiş olabilir mi? Teşekkürler
    Bu araç Edition Elegance. En önemli fark olan AFL far yok. AFL far bu kasada sadece cosmo pakette verildi. Sonradan stil paket diye ek bir şey çıkardılar o ayrı. Buna 18 jant takılmış ama sonradan takılmış muhtemelen. Cosmo olanlar net 160bg ve cdti yazısında ti harfleri siyah. Edition Elegance olanlar 130ps cdti yazısında i siyah. Bazı edition elegance Paketler 160 olarak geldi bilginiz olsun.

9.2 7.2 olayı motor koduna göre değişiyor. 2.0DT kodlu motor 9.2 olması lazım 2.0dtj ya da dth kodlu olan 7.2 olması lazım kullanma kılavuzunda yazıyor bu farklar ama aracımı sattığım için net bilgi veremiyorum. 7.2 de olsa bu araç şehiriçi rahat 9 litre tüketiyor. Aşağısı mümkün değil. 11e dayandığı oluyor. Boş hali 1700 kg ve tork konvertörlü şanzıman ile bu değerler normal. Uzun yolda ise 120 sabit Uşak - Nevşehir arası 5.1i yakaladım ki genelde 5.5 6 arasında gezer uzun yol tüketimi.

Kullanımı oldukça zevkli bir araç. Tek berbat yönü ses sistemi. Berbat ötesi bir ses sistemi var. 7 hoparlör, konsolda da hoparlör var ama tırt.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Vallahi ne desem yalan olur otomatik vites ve 1600 kg agirlik var tahminimce uzun yolda 7-8 sehir ici trafige bagli olarak 9-11 arası yakar tsi kadar tutumlu olmayabilir ancak benim 1.4t manuel insigniamla uzun yolda 5.5 bile tutturdum sehir ici(kocaeli) 8.1 Yakıyorum 10lara hic ulasamadim eyer butceniz 80 civarina yeterse 170 pslik 1.6t olan makyajlı(2013-2017) kasayı tavsiye ederim 2.0cdti ın vergisi tuzlu oldugu icin 1.6t lerede göz gezdirin derim.

Örnek ilan:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-son-gun-doktordan-satilik-temiz-sifirdan-farksiz-insignia-624472626/detay
    Şehiriçi 9-11 doğru ama ben 5-5 6 lt arasında geziyordum uzun yolda. En yüksek 6.2 gördüm en düşük de 5.1 bunlar hep 120 sabit. Minimum 2 kişi.

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Usak nevşehir arası bildigim kadarıyla düz bir yol yaktırabilirsiniz benim degerlerim tamamen tahminiydi sehir ici de cok yaktigi gruplarda cokca konusuluyordu ama dediginiz gibi uzun yolda 70 lik bir depoyla 1000 kmleri devirmek zor olmaz ohalde.

Şöyle söyleyim araçlar farklı tabi bide bir karşılaştırma mantıklı olmayabilir ama şuanki aracımda fabrika verisi 7,7 benim şehiriçi tüketimim 7 civarında, tabi bunda Konya da olmamın ve gerçekten sakin kullanmamın etkisi büyük. Aynı şekilde insignia 9,2 fabrika verisi olsa galiba en iyi 8 8,5 yaparımki şuanki golfe göre yakıt masrafım artmış olur nitekim dizel benzin arasında fark kalmadı,tabi ilerleyen dönemde yine fark açılır mı bilemem. Bu bahsettiğiniz motor koduna kullanım kitapçığından mı bakmak gerekiyor? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Şöyle söyleyim araçlar farklı tabi bide bir karşılaştırma mantıklı olmayabilir ama şuanki aracımda fabrika verisi 7,7 benim şehiriçi tüketimim 7 civarında, tabi bunda Konya da olmamın ve gerçekten sakin kullanmamın etkisi büyük. Aynı şekilde insignia 9,2 fabrika verisi olsa galiba en iyi 8 8,5 yaparımki şuanki golfe göre yakıt masrafım artmış olur nitekim dizel benzin arasında fark kalmadı,tabi ilerleyen dönemde yine fark açılır mı bilemem. Bu bahsettiğiniz motor koduna kullanım kitapçığından mı bakmak gerekiyor? Teşekkürler
    Şehiriçi kavramınız nedir mesela? Ortalama hızın 15 olduğu dur kalk mı yoksa Kocaeli gibi bir yerin trafiği mi?

Ortalama hızın 15 20 olduğu bir yerde 9un altına düşmez. Düşmüyor.

Kocaeli gibi bir yerde 7ye kadar düşer ama bu şehiriçi sayılıyorsa benim polo Kocaeli'nde 2.9 litre yakıyor :)

Hocam Konyadayım sanırım Kocaeli örneğinize çok daha fazla uyar burası hatta belki de daha fazlası öyle bahsettiğiniz çok yoğun trafik burda nadiren olan bişey yoksa zaten golfte de o değerleri belki yakalayamam tabi bunda pedala dokunarak kullanmamın da etkisi var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.