Anadolu Üniversitesi AOF, İkinci Üniversite için başvuru tarihlerini açıkladı. (1-14 Ekim). Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.anadolu.edu.tr/tr/2012-2013-acikogretim-kayit-takvimi Lakin benim bir sorum olacak. Şimdi ben halihazırda 4 yıllık bir bölüm bitirdim. Sınavsız Açık Öğretim'e geçiş yapmak, sinemalara ucuza gitmek, metrobüse 1 liraya binmek istiyorum. :) O zaman Ikinci Universite doğru hedef değil mi? Tarihler doğru mu ve 2.Üniversite okuyan var mı aramızda? (Türkiye'de 2. Üniversite okuyan birileri varsa, aramızda kesin vardır.)
sin okumak için değil de şu metrobüs zaten bir lira değil burada sinema da 8 tl den aşağı bilet yok var sa da o sinama kaliteli hizmet verilmiyordur.
Geçen hafta itibariyle, 2 yıllık Dış Ticaret bölümüne kaydımı yaptırdım. Şakası bir yana, bana birşeyler katacağına inanıyorum. 5 yıl Örgün eğitimden, aylarca işsiz gezmekten, 6 ay da olsa askerlikten sonra, şimdi bir yere girmiş çalışırken; uzun süren rehavetten ve şimdiki bu koşuşturmadan sonra umuyorum ki AÖF'ye vakit ayırabilir de sıkıntısız mezun olurum. Diğer konulardaki örgün-aöf rekabetini bu konuya taşımamak ümidiyle, bizlere tavsiyede bulunacak arkadaşların yardımlarını bekliyoruz. Saygılar..