Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalzakath

quote:

Orijinalden alıntı: nagamra35

quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Sımdı bu ıslerden pek anlamam araba alalım dedık sıfırdan gırdık ıse ama cıvıc hb modeli neden tutmuyor ne ıkıncı el ılanlarında ne yollarda pek denk gelmedım. Civic sedan dolu her yer...

hemen anlatıyım hocam
    civic hb hondanın ingiltere fabrikasında üretiliyor malzeme işçilik kalitesi bakımından ve donanım seviyesi bakımından sedan dan bir gömlek üstün avrupada euro civic olarak tanınır neyse sedan ise bursa da üretiliyor ve bizim milletimiz alışkın sedana parça temini ve 2.el yonunden tercih ediliyor faka hb kadar ne konfor ne de ekonomi barındırıyor.. kısacası akıllı olan adam sedan diil hb tercih ediyor o yuzden yollarda fazla göremiyorsunuz bu yazdığımdan sedan kullanan arkadaşlar biz akılsızmıyız diye alınmasınlar demem o ki hb sedandan ustun fakat honda nedense ulkemize getirmiyor kıçımızın dibinde yunanlılara geliyor ama buraya gelmiyor neden cunku sedanı türklere kakalamak kolay avrupaya satamıyor sedanı avrupalı yemiyor cunku. olay budur parasını verirsin ama ancak sedan alırsın her bayide onlarca sedan vardır ama 1 tane hb vardır en fazla 2 bile değil. bakım vs falanda pahalı değil aslında amaç sedanı kakalamak bu bnm düşüncem tabi. hb alan birinin duyacağı tek eksiklik sunroof tur evet sunroof yok bu modelde ama avrupada camtavanlı var onu da getirmiyorlar nedendir bilinmez kanımca türk insanına layık görmüyorlar o konforu yeni kasada da getireceklerini sanmıyorum

Selamlar,
    Hb civic beğeniyorsanız onu alın ve kullanın, ben ve görünen o ki civic tercih eden türk tüketicilerinin çoğu sedan civic i daha çok beğeniyor ve ülkemizde üretilen civic lerin avrupada üretilenlerden işçilik kalitesi olarak daha üstün, malzeme kalitesi olarak ise farksız olduğunun bilincinde. Siz türk milletini küçük görüyor olabilirsiniz ama bu ne yazık ki aslını inkar edenlerin kendi küçüklüğünden ileri gelen genel yanılgılarıdır.
    sedan civic avrupa, amerika ve japonyada da gayet tercih edilen bir modeldir, hatta japonya daki type r bile sedan üretilmektedir. Saygılarımla sizi aklı selime davet ediyor ve iyi sürüşler diliyorum.

burada buyuk bi yanlışlık var ardakadşım Siz türk milletini küçük görüyor olabilirsiniz ama bu ne yazık ki aslını inkar edenlerin kendi küçüklüğünden ileri gelen genel yanılgılarıdır. demişsin öncelikle yazdıklarımı iyi oku oyle yorumla "kanımca türk insanına layık görmüyorlar o konforu" demişim okuduğunu anlamadan insanı fişleme lütfen.

gelelim sedan kalitesine belliki hb i yakından görmemişsin binmemişsin kullanmamışsın incelememişsin ben zevkler konusunda birşeye karşı çıkmıyorum ki sedan istiyen sedan a biner hb istiyen hb ye para onun keyif onun.

ayrıca sedan avrupanın gelişmiş ulkelerinde satılmıyor . gir avrupann gelişmiş ulkelerinin hondasitelerine bak sedandan söz edilmez .
    armerikan sitesinde ise hb den söz edilmez çünkü sedanın envai çeşidi mevcuttur amerikan kalitesinde üretilir özellikle si serileri vede amerikan versiyon ile buradaki sedanların hiçbir parçası birbirini tumaz usa versiyon daha geniştir. teknik bilgileri inceleyebilirsin.

japonya konusunda bişey diyemem sonuçta orada acuranın anavatanı.

sonuç : bilmeden araştırmadan okuduğunu anlamadan konuşmamalıyız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sımdı bu ıslerden pek anlamam araba alalım dedık sıfırdan gırdık ıse ama cıvıc hb modeli neden tutmuyor ne ıkıncı el ılanlarında ne yollarda pek denk gelmedım. Civic sedan dolu her yer...

hemen anlatıyım hocam
    civic hb hondanın ingiltere fabrikasında üretiliyor malzeme işçilik kalitesi bakımından ve donanım seviyesi bakımından sedan dan bir gömlek üstün avrupada euro civic olarak tanınır neyse sedan ise bursa da üretiliyor ve bizim milletimiz alışkın sedana parça temini ve 2.el yonunden tercih ediliyor faka hb kadar ne konfor ne de ekonomi barındırıyor.. kısacası akıllı olan adam sedan diil hb tercih ediyor o yuzden yollarda fazla göremiyorsunuz bu yazdığımdan sedan kullanan arkadaşlar biz akılsızmıyız diye alınmasınlar demem o ki hb sedandan ustun fakat honda nedense ulkemize getirmiyor kıçımızın dibinde yunanlılara geliyor ama buraya gelmiyor neden cunku sedanı türklere kakalamak kolay avrupaya satamıyor sedanı avrupalı yemiyor cunku. olay budur parasını verirsin ama ancak sedan alırsın her bayide onlarca sedan vardır ama 1 tane hb vardır en fazla 2 bile değil. bakım vs falanda pahalı değil aslında amaç sedanı kakalamak bu bnm düşüncem tabi. hb alan birinin duyacağı tek eksiklik sunroof tur evet sunroof yok bu modelde ama avrupada camtavanlı var onu da getirmiyorlar nedendir bilinmez kanımca türk insanına layık görmüyorlar o konforu yeni kasada da getireceklerini sanmıyorum

Selamlar,
    Hb civic beğeniyorsanız onu alın ve kullanın, ben ve görünen o ki civic tercih eden türk tüketicilerinin çoğu sedan civic i daha çok beğeniyor ve ülkemizde üretilen civic lerin avrupada üretilenlerden işçilik kalitesi olarak daha üstün, malzeme kalitesi olarak ise farksız olduğunun bilincinde. Siz türk milletini küçük görüyor olabilirsiniz ama bu ne yazık ki aslını inkar edenlerin kendi küçüklüğünden ileri gelen genel yanılgılarıdır.
    sedan civic avrupa, amerika ve japonyada da gayet tercih edilen bir modeldir, hatta japonya daki type r bile sedan üretilmektedir. Saygılarımla sizi aklı selime davet ediyor ve iyi sürüşler diliyorum.

burada buyuk bi yanlışlık var ardakadşım Siz türk milletini küçük görüyor olabilirsiniz ama bu ne yazık ki aslını inkar edenlerin kendi küçüklüğünden ileri gelen genel yanılgılarıdır. demişsin öncelikle yazdıklarımı iyi oku oyle yorumla "kanımca türk insanına layık görmüyorlar o konforu" demişim okuduğunu anlamadan insanı fişleme lütfen.

gelelim sedan kalitesine belliki hb i yakından görmemişsin binmemişsin kullanmamışsın incelememişsin ben zevkler konusunda birşeye karşı çıkmıyorum ki sedan istiyen sedan a biner hb istiyen hb ye para onun keyif onun.

ayrıca sedan avrupanın gelişmiş ulkelerinde satılmıyor . gir avrupann gelişmiş ulkelerinin hondasitelerine bak sedandan söz edilmez .
    armerikan sitesinde ise hb den söz edilmez çünkü sedanın envai çeşidi mevcuttur amerikan kalitesinde üretilir özellikle si serileri vede amerikan versiyon ile buradaki sedanların hiçbir parçası birbirini tumaz usa versiyon daha geniştir. teknik bilgileri inceleyebilirsin.

Türklere kakalamak kolay.... Demişsin bu bir...
    Neden çünkü avrupalı yemiyor demişsin bu iki...
    Türkler dediğin millete dahil olduğum için her okuduğumu iyi anlarım hiç şüphen olmasın. Euro civic dediğin araçları berbat montaj hataları ile yakından da inceleme fırsatım çok oldu. adamlar kendi piyasalarına sunamadıkları hb civicleri buraya yolluyor beğenip alanlara saygım sonsuz, ben ülkeme katma değer ve istihdam sağlayan yerli civic leri tercih ediyorum ve bu tercihimi akılsızlıkla itham edenlere lafımı esirgeme meyi kendime borç biliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hemen anlatıyım hocam

Selamlar,

Türklere kakalamak kolay.... Demişsin bu bir...
    Neden çünkü avrupalı yemiyor demişsin bu iki...
    Türkler dediğin millete dahil olduğum için her okuduğumu iyi anlarım hiç şüphen olmasın. Euro civic dediğin araçları berbat montaj hataları ile yakından da inceleme fırsatım çok oldu. adamlar kendi piyasalarına sunamadıkları hb civicleri buraya yolluyor beğenip alanlara saygım sonsuz, ben ülkeme katma değer ve istihdam sağlayan yerli civic leri tercih ediyorum ve bu tercihimi akılsızlıkla itham edenlere lafımı esirgeme meyi kendime borç biliyorum...

aynen öyle dedim ve bu bi gerçek kendinde çok iyi biliyorsun bunu eminim bu arada ben de başka bi milletten diilim bende türküm allaha şükür olayı siyasi boyuta çekmiyelim. evet avrupalı yemiyor çünkü herhangi bir sıkıntıda avrupalı hemen mahkemeye veriyor avukata havale ediyor bizde nasıl yok tüketici hakları hakem heyeti yok bilmemne müdürlüğü insan derdini çözemiyor tıkanıyor bunuda biliyorsundur bilmiyorsanda yas itibariyle tecruben yoktur hayatla ve hayatın gerçekleriyle ilgili diye tahmin ediyorum. anlama konusunda ise belliki yetersizsin çünkü insan kendi hatalarını göremez ama ders alabilir. belliki araç hakkında en ufak bir fikrin bile yok sahip olmadığın bişey hakkında bilinçsizce konusuyorsun çünkü. Sedan yada hb yada başka bir marka , otomobil yada uçak almak kullanmak sana ve senin bütçene bağlı isediğini yaparsın bana da hayırlı olsun demek düşer. akıllı kelimesi gecen cümleleri hala anlıyamamışsın üzüldüm. bu arada birşey daha türkler de avrupada satılan kalitede arabaya avrupada satılan fiyatlarla sahip olsa kötü mü olur ? ab de 18bin euro luk bir arabayı tr de de aynı fiyata alsa 2 kat para ödemese bizlere ne zararı olur. kendi piyasasına sokmadıkları araç demişsin belliki incelemeden konuşmussun yine ispatı basit gireceksin uk honda sitelerine göreceksin. ayrıca katma değeri tüketici öder üretici değil bu baska bi bilgisizlğin artı yok ar-ge çalışması yok yurtdışi satış gibi vergiden muaf tutulan istisnai durumlar mevcut buna ek olarak istihdam değinde şöyleki yok ceo su yok müdürü yok bilmem nesi ilgili ülkeden gelirken buradan 3 tane türk personel çalıştırıp istihdammı sağlamış oldularevet oldular illaki ulke enokomisine katkısı vardır hb yide burada üretsinler ona bi itirazımız yokki hatta daha iyi olur ulaşılabilirliği artar. ben marka düşmanı değilim kendimde hb kullanıyorum

kısacası istiyen istediğini alır tabiiki keyfine kalmış. demem o ki yeni kasa gelse türklerde satın alabilse yunanlıdan ne eksiğimiz var parasını veriyoruz ana konu bu umarım anlatabilmişimdir.

• Yeni Hyundai i30 güzel bir araç oldu ama sanki biryerlerde birşeyler eksik gibi.

Yeni Kia Ceed daha da güzel bir araç olacak gibiydi ama onun da donanımı i30'a göre daha zayıf gelecek gibi

Yine de bir test sürüşünden sonra durum netleşir.

Geriye bu segmentte sadece yeni Civic hb kalıyor.

Yeni aldığımız haberlere göre dizel motorda otomatik şanzıman seçeneği de olacakmış.

Heyecanla beklemeye devam ediyoruz.
  • Dizel hb satışları daha artırabilir
  • Daha ne kadar bekleyeceğiz yahu?

Uyuma Honda Türkiye heyyyy
  • Hondaya dizel yakışmaz yaw
  • Geçen gün bir Honda bayisini aradım.Honda civic hb alıcısı olduğumu ve bu araç için nekadar süre beklemem gerektiğini sordum.Bana ilk olarak 2013 ocak olması muhtemel fakat fabrikayı arayıp bilgi alayım.Size birgün sonra dönerim dedi.
    Aramadı 2 gün sonra ben arayıp tekrar sordum.Aracın bugün itibariyle 1 yılı bulabliceğini en erken nisan ,mayıs gibi beklendiğini söyledi.Ayrıca 1.6 dizel seçeneğininde olacağını söyledi.
    Ben satış temsilcisinin yalancısıyım.Sadece öğrendiklerimi aktardım.Farklı şekilde yönlendiribiliyorlar.
    Geçen sene haziranda bir vw bayiine golf sormuştum araç yok kasa değiştirecek jetta verelim demişti:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Geçen gün bir Honda bayisini aradım.Honda civic hb alıcısı olduğumu ve bu araç için nekadar süre beklemem gerektiğini sordum.Bana ilk olarak 2013 ocak olması muhtemel fakat fabrikayı arayıp bilgi alayım.Size birgün sonra dönerim dedi.
    Aramadı 2 gün sonra ben arayıp tekrar sordum.Aracın bugün itibariyle 1 yılı bulabliceğini en erken nisan ,mayıs gibi beklendiğini söyledi.Ayrıca 1.6 dizel seçeneğininde olacağını söyledi.
    Ben satış temsilcisinin yalancısıyım.Sadece öğrendiklerimi aktardım.Farklı şekilde yönlendiribiliyorlar.
    Geçen sene haziranda bir vw bayiine golf sormuştum araç yok kasa değiştirecek jetta verelim demişti:)

yuh diyorum artık
  • Benimde canım sıkıldı.Honda türkiyeye 1.6 dizeli getirmekte kararlı ise belki gecikme ondan olabilir.Biz o kadar bekliyebilirmiyiz o meçhul işte.
  • quote:

Benimde canım sıkıldı.Honda türkiyeye 1.6 dizeli getirmekte kararlı ise belki gecikme ondan olabilir.Biz o kadar bekliyebilirmiyiz o meçhul işte.

aynen 1 sene beklemeyi düşünmüyorum ben ayrıca sadece dizelmi getirecek sanki dizelin tek seçenek olması eğer sedana uygulanmaz ise sedanın ölümüne sebep olur kanımca onuda yapacağını sanmam hondanın
    hb araç çıkmış avrupada 2. ele bile düşmüş olabilir hala tık yok getirmesin zaten artık almıyorum paramla rezil olamam boykot ediyorum mevcut hondamı da başka bi markayla değiştireceğim.
    diyeceksiniz ki "tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok" hondaya komas. olsun tr pazarında 1 araç eksik satış yapacaklar bu tutumlarından dolayı. zaten tam donanımlısını getireceklerinide sanmıyorum çünkü full unde adaptif cc ve cam tavan gibi özellikler var bu donanımları getireceklerini sanmam dolayısıyla hondayı beklememin bir anlamıda yok

• sen git reno sümbül falan al
  • quote:

Geçen gün bir Honda bayisini aradım.Honda civic hb alıcısı olduğumu ve bu araç için nekadar süre beklemem gerektiğini sordum.Bana ilk olarak 2013 ocak olması muhtemel fakat fabrikayı arayıp bilgi alayım.Size birgün sonra dönerim dedi.

ellerindeki kalanları satmak için tezgah yapıyor adiler
  • Nezaman araç alacak olsam ya kasa değiştirir.Ya da değiştirmesine 1 sene kalır:(
    Bu arada yazmayı unutmuşum.Garantiyi bozmadan LPG takılıcak diyorlar dedim.Öyle birşey vardı fakat şuan askıya alındı dedi.Adama hangi konuyu açtıysak pişman olduk.Bugün gazetede de okudum.Araç satışlarında düşüş varmış.Kampanyaların biri bitiyor diğeri başlıyor.
    Ben birazdaha beklemekten yanayım.Zaten yaz kampanyaları başlar.Yaz biter sene sonu kampanyaları.Derken ömür geçer...
  • Mutluhan da okuduğum OTOBAN dergisiydi sanırım derginin sonunda araçların lansmanıyla ilgili bir tablo yapılmış ve ona göre CİVİC HB in Türkiye lansmanı Aralık diye gözüküyor bekleyen arkadaşlara duyurulur. Gerçi Mutluhan a sorduğumda Eylül-Ekim gibi demişti ama bence zor. Kaldı ki çift kavramalı vitese geçmeden ben yeni HB i almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İngilizce başka bir inceleme:

Füme çok iyiymiş abi

• quote:

Nezaman araç alacak olsam ya kasa değiştirir.Ya da değiştirmesine 1 sene kalır:(
    Bu arada yazmayı unutmuşum.Garantiyi bozmadan LPG takılıcak diyorlar dedim.Öyle birşey vardı fakat şuan askıya alındı dedi.Adama hangi konuyu açtıysak pişman olduk.Bugün gazetede de okudum.Araç satışlarında düşüş varmış.Kampanyaların biri bitiyor diğeri başlıyor.
    Ben birazdaha beklemekten yanayım.Zaten yaz kampanyaları başlar.Yaz biter sene sonu kampanyaları.Derken ömür geçer...

Araç satışlarında düşüş dediği, dibe vurdu satışlar
    Özellikle honda civic yeni kasa tarihi bir hata yaptı
    efsaneleştikten sonra dibe vurdu
    bakalım totoyu nasıl kurtaracak

• quote:

Orijinalden alıntı: enterobius vermicularis

2012 civic ler o kadar hoşuma gitmedi benim. önceki kasalar daha agresif duruyor bence. 2011 hb var bende merakla bekliyordum ama umduğum gibi bir tip çıkmadı açıkcası. oyuncak gibi olmuş

Katiliyorum, hele su parcali on tasarimi hic olmamis.
  • Bekle bekle olgunlaştık be yaa
  • Çift kavrama ile 1.6 dizeli olmayan modellerin yüksek satış yakalamsı mevcut trendlere bakıldığında çok zor görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.