Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bekleyemedim megane sport tourer dizel privilege aldım. Bakalım hayırlısı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde ısrarla bekliyoruz ama nereye kadar. Beklerken ötv zammını da yiyeceğiz galiba. bu arada ankara da ne bora ne efe konuyla ilgili tam bilgi sahibi. öncelikle dizel versiyonu manuel olarak gelecek, otomatik benzinli gelmeyecek diye birşey yok ama bunların hepsi kulaktan kulağa yayılan bilgi diyorlar. geliş zamanı ocak şubat gibi söyleniyor. bu arada ingiltere satış fiyatı otomatik benzinlilerin en ucuz 57000 en pahalı 75000 tl ye denk geliyor buna türkiyedeki vergileri ekle olur sana en az 100000 tl. zannederim motor ve donanım farkı için bu kadar bekliyoruz belki de çok bekleyeceğiz, sabrınıza sağlık
  • Kesin bilgi 1.6 dizel Manuel olacak. Eminim iyi de olur belki ileride geçiş yaparım. Ama şu an sport tourer dan memnunum; şehir içi klima açık 5,5 lt motorin yakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedata

Kesin bilgi 1.6 dizel Manuel olacak. Eminim iyi de olur belki ileride geçiş yaparım. Ama şu an sport tourer dan memnunum; şehir içi klima açık 5,5 lt motorin yakıyor.

Hayırlı olsun arkadaşım iyi yapmışsın.Güle güle bin.Bende umudumu kestim 60..70k ları duyunca.Hayal oldu civic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc33

quote:

Kesin bilgi 1.6 dizel Manuel olacak. Eminim iyi de olur belki ileride geçiş yaparım. Ama şu an sport tourer dan memnunum; şehir içi klima açık 5,5 lt motorin yakıyor.

Hayırlı olsun arkadaşım iyi yapmışsın.Güle güle bin.Bende umudumu kestim 60..70k ları duyunca.Hayal oldu civic.

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: levent68

bizde ısrarla bekliyoruz ama nereye kadar. Beklerken ötv zammını da yiyeceğiz galiba. bu arada ankara da ne bora ne efe konuyla ilgili tam bilgi sahibi. öncelikle dizel versiyonu manuel olarak gelecek, otomatik benzinli gelmeyecek diye birşey yok ama bunların hepsi kulaktan kulağa yayılan bilgi diyorlar. geliş zamanı ocak şubat gibi söyleniyor. bu arada ingiltere satış fiyatı otomatik benzinlilerin en ucuz 57000 en pahalı 75000 tl ye denk geliyor buna türkiyedeki vergileri ekle olur sana en az 100000 tl. zannederim motor ve donanım farkı için bu kadar bekliyoruz belki de çok bekleyeceğiz, sabrınıza sağlık

Türkiye'ye gelecek modelleri donanım açısından İngiltereden farklı olacağını düşünüyorum.Bu durumdada fiyatları daha makul söyleyeceklerdir.
    Eğerki 100 bin TL gibi rakamlar olursaki olmayacağına eminim, Bu fiyata Mercedes Benz C 1,6 turbo 156 beygirlik bir araba alınır.

• 1.6 dizel motor nihayet tanıtıldı arkadaşlar:

• Dizel honda olmazzzzzz , ama şu motoru kapak niyetine çıkardı ya helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Dizel honda olmazzzzzz , ama şu motoru kapak niyetine çıkardı ya helal olsun.

Oldu oldu , çok güzel oldu.

Umarım fiyat tavan yapmaz
  • 1.4 jazz var 2003 bende
    1.4 cvt otomatiği gelirse bu aracın

dikey yada yatay geçiş anında yaparım

acayip beyendim
  • boş ver dizeli, fabrikasyon LPG li civic dönemi başladı
  • quote:

megane sporttourer gt-line 320 tork piyasadaki en güzel alternatiflerden biri hatta birincisi
  • Türkiye'ye ne zaman geleceğiyle ilgili bir haber yok mu hala? Ya da fiyatlar konusunda ipucu?
  • gelir yakında
  • Volkswagen yeni golf varken bu arabaya para verilmez...
  • Golfe de o kadar para veren akıl, bu arabayı alabilmeyi akıl edemez
  • 2008 kasa civicimi satıp daha 5 ay olmuştu 2012 civic alalı. Fakat bu arabayı görünce üstüne bir de dizelinin olduğunu duyunca çıldırdım. Artık gelsin şu araba ve satışa sunulsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Türkiye'ye ne zaman geleceğiyle ilgili bir haber yok mu hala? Ya da fiyatlar konusunda ipucu?

Dün autoshow dsaydım henüz fiyat belli değil ve Mayıs 2013'te satışa çıkacak.

• Yeni civic'in fuar vesilesi ile ülkemiz topraklarına ayak basmasıyla Büyük bir heyecanla 2012 yeni Honda Civic hb bekleyenler grubu... :) isimli konumuzun adını törenle 2013 yeni Honda Civic HB Ana Konu olarak değiştiriyorum.

Hadi hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 5 Kasım 2012; 15:22:46 >
  • ben bu forumu nasıl atlamışım....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.