Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
250.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caucass

Honda kiçini yırtsa fd6 dan iyisini üretemez

Hocam üretti bile. Honda civic HB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Bu aksesuar Makyajsiz kasa icin zaten...

Makyajlı kasa için içime sinen bir aksesuar bulamadım zaten bende.

Type R ın aksesuarlarına göz gezdiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Sizin arac son makyajli kada mi? Bir onceki makyajli kasa mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sizin arac son makyajli kada mi? Bir onceki makyajli kasa mi?

Evet 2015
  • Kazasız Belasız kullanın İnşallah....Bence araca yapılacak bir şey yok Cam filmi dışında, bir de ayak aydınlatma yapın Mavi loş ışık super duruyor....Serviste orjinal var yapıyorlar...

Araç zaten Bodykitli gibi Maşallah...
  • Teşekkürler , Allah kaza bela vermesin inşAllah hepimize.
    Dediğin gibi aracı alır almaz 4 yan cama film çektirdim ve kaput çamurluklara şeffaf koruma yaptırdım.

Type R aksesuarları ilginç geliyor fakat çok pahalılar.
  • Arkadaslar Bugun Siyah Piano Black Folyo Kaplattirdim araca...

1-Arka difizor yerine
    2-Aracin Ön tampon Boşluğuna
    3-Yan eteklere ( marspiyel ust kisim )
    4-Ön Y seklinde ki izgaraya

Resimleri en kisa zaman da paylasacagim...

• Arkadaslar su gunduz farlarinin gecede dusup parlaklikta yanmasi olayini nasil becerdiniz, detay verirmisiniz, sanayideki ustama yaptiracam, konuya hakim olmaliyim hata yapmasin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: burakozk

Arkadaslar su gunduz farlarinin gecede dusup parlaklikta yanmasi olayini nasil becerdiniz, detay verirmisiniz, sanayideki ustama yaptiracam, konuya hakim olmaliyim hata yapmasin diye

Bu kisma olayi icin moduller var...Ama honda icin bu moduller uygun degil...( Arastirdim biraz )

Sadece gunduz farini gece de kismadan kullanabilirsiniz o kadar..( Buyuk ihtimalle de goz alacaktir )

• 16 aralık itibariyle honda hb dizel aracımı satıp 2014 model bmw 3.20 ied araç aldım.. alan kişi bugün bana mesaj atıp yakıt şamandırasinın bozuk şekilde niye sattigimı suçlar şeklinde konuştu. Aşırı şekilde canım sıkıldı ben aracı bozuk şekilde satacak kadar adi olmadığımı söyledim.ben sattıktan hemen sonra bozulmuş da olabilir bilemiyorum.bozuk olsa zaten yaptiririm. . Son 2 güne kadar kesin alacagi da belirsiz di.. bu forumdaki tüm arkadaşlara yardimci oldukları için teşekkürlerimi iletiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

16 aralık itibariyle honda hb dizel aracımı satıp 2014 model bmw 3.20 ied araç aldım.. alan kişi bugün bana mesaj atıp yakıt şamandırasinın bozuk şekilde niye sattigimı suçlar şeklinde konuştu. Aşırı şekilde canım sıkıldı ben aracı bozuk şekilde satacak kadar adi olmadığımı söyledim.ben sattıktan hemen sonra bozulmuş da olabilir bilemiyorum.bozuk olsa zaten yaptiririm. . Son 2 güne kadar kesin alacagi da belirsiz di.. bu forumdaki tüm arkadaşlara yardimci oldukları için teşekkürlerimi iletiyorum..

Araciniz hayirli olsun, 2013 320 ied Bizde de var cok memnunuz acikcasi..Kasazi belasiz kullanin insallah..

Yakit samandirasi arizali isr garantiden degistirsin sizlik bir is yok burada..

Ben araci aldiktan 2 gun sonra bagirtarak motoru da yakabilirim?

Bosverin sıkmayın caninizi...

• Aracı verirken sıkıntı yoktu.. hatta burdada paylaşmış tim . Araçta benzinli göstergesi çıktığında 11 litre daha var demekti.. 0 km menzil yazınca 150 km daha gidiyor şeklinde.. acaba bunu mu demek istedi bozuk diye anlam veremedim

• quote:

Aracı verirken sıkıntı yoktu.. hatta burdada paylaşmış tim . Araçta benzinli göstergesi çıktığında 11 litre daha var demekti.. 0 km menzil yazınca 150 km daha gidiyor şeklinde.. acaba bunu mu demek istedi bozuk diye anlam veremedim

Depo fullken gelen çalkantı ile alakalı değil dimi ?

Ayrıca bu çalkantı sesini çözmenin bir yolu yok mu ?

quote:

Arkadaslar Bugun Siyah Piano Black Folyo Kaplattirdim araca...

1-Arka difizor yerine

Resimleri bekliyoruz en kısa sürede.

• quote:

quote:

Aracı verirken sıkıntı yoktu.. hatta burdada paylaşmış tim . Araçta benzinli göstergesi çıktığında 11 litre daha var demekti.. 0 km menzil yazınca 150 km daha gidiyor şeklinde.. acaba bunu mu demek istedi bozuk diye anlam veremedim

Depo fullken gelen çalkantı ile alakalı değil dimi ?

Ayrıca bu çalkantı sesini çözmenin bir yolu yok mu ?

quote:

Arkadaslar Bugun Siyah Piano Black Folyo Kaplattirdim araca...

1-Arka difizor yerine

Resimleri bekliyoruz en kısa sürede.

Bu mazot çalkalanma sesine bir önceki aracım megane 3 de çok kafayı takmış bayağı araştırma yapmıştım.

Son çıkan araçlarda mazot tankı dalgakıransız yapıldığı için (güvenlik nedeniyleymiş ki mazotun çalkalanmadan oluşacak statik elektriklenmesi çok fazladır!) bu ses normalmiş. Yakıt tankının değiştirilmesi gerekiyor, tabi araca uygun dalgakıranlı tank bulunabilirse.

En iyi çözüm ses yalıtımı yapmak.

• drselcuk D kullanıcısına yanıt
    Aracı alan kişi benim ve drselcuk beyin söylediklerine ekleyeceklerim var tabiki...
    Ben ilan ile ilgili sizle görüştükten sonra anlaşıp ilanı kaldırdınız.Araç ile ilgili önemli şeyleri benimle paylaştınız 8000 tl değerinde hasar kaydı olduğunu vs.Ben size başka birşey olup olmadığını sorduğumda bende olan bişey olmadı dediniz. Ancak ankaraya gelip satış yaptıktan sonra yakıt sıfırlanınca 150 km daha aracın gittiğini söylediniz?? Bu normalmi?Şimdide kalkmış haberiniz yok gibi bir msj yazmışsınız!! Aracın ön tamponundaki çiziklerden ve rötuşlardan,koltuklardaki sigara yanıklarındanda bahsetseydiniz keşke (bunların önemsiz olduğunu söylüyorsunuz ama bıraksaydınız da bunlara ben karar verseydim) ama bunların pazarlık fiyatını aşağı çekeceğini biliyordunuz tabi :)Bunlar ufak şeyler ama söylenmemeleride benim canımı sıkmıştı! Yinede ben size allah razı olsun dedim.Yeni aldığınız aracıda güle güle kazasız belasız kullanın.

• Ben bu sıfır KM gösterince 150 km gitmesi meselesi kia arcimdada vardı . Sıfır aldığım kia.kia sıfır yazdıktan sonra 100 km daha gidiyordu honda da 150 olabilirdim onemsemedim. Bozuk olsa yaptirirdim. Bunu sorduğumda sürücüler eğer gösterge yandıgında yakıt almadıkları için yolda kalmamalari için emniyet olsun şeklinde cevap almıştım. Bozuk olsa zaten yaptiririm ki senin aracı alacağın Son 2 güne kadar belli bile değildi . Son 2 gün içinde bozulacak Halide yok.neyse herseyin hayirlisi..kötü niyetli olsam 4 adet kar lastiklerini söylemezdim bile

• yeşil biraz titiz galiba, tampon çiziklerini bile kafaya taktığına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil116

Aracı alan kişi benim ve drselcuk beyin söylediklerine ekleyeceklerim var tabiki...
    Ben ilan ile ilgili sizle görüştükten sonra anlaşıp ilanı kaldırdınız.Araç ile ilgili önemli şeyleri benimle paylaştınız 8000 tl değerinde hasar kaydı olduğunu vs.Ben size başka birşey olup olmadığını sorduğumda bende olan bişey olmadı dediniz. Ancak ankaraya gelip satış yaptıktan sonra yakıt sıfırlanınca 150 km daha aracın gittiğini söylediniz?? Bu normalmi?Şimdide kalkmış haberiniz yok gibi bir msj yazmışsınız!! Aracın ön tamponundaki çiziklerden ve rötuşlardan,koltuklardaki sigara yanıklarındanda bahsetseydiniz keşke (bunların önemsiz olduğunu söylüyorsunuz ama bıraksaydınız da bunlara ben karar verseydim) ama bunların pazarlık fiyatını aşağı çekeceğini biliyordunuz tabi :)Bunlar ufak şeyler ama söylenmemeleride benim canımı sıkmıştı! Yinede ben size allah razı olsun dedim.Yeni aldığınız aracıda güle güle kazasız belasız kullanın.

Sakıncası yoksa kaca aldıgınızı ogrenebilirmiyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar biz de dizel 2015 model elegance paket siyah renk aracı Mersin'den 82 bin TL'ye satın aldık. Bu araca ön park sensörü servis takamıyoruz dedi, taktıran oldu mu acaba? Bir de orjinal xenon far ve orta konsola ekran takılabilir mi yurt dışından falan sipariş etsek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 27 Aralık 2015; 21:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

Arkadaşlar biz de dizel 2015 model elegance paket siyah renk aracı Mersin'den 82 bin TL'ye satın aldık. Bu araca ön park sensörü servis takamıyoruz dedi, taktıran oldu mu acaba? Bir de orjinal xenon far ve orta konsola ekran takılabilir mi yurt dışından falan sipariş etsek?

Hayirli olsun gule gule kullanin kazasiz belasiz..

Moralinizi bozmak gibi olmasin da, Istanbul' da 79.500 Tl Elegance...

Orjinal xenon olmaz Malesef...Ancak Mercekli farlara sahip oldugunuz icin Xenon taktirabilirsiniz...Ama TUV muaneye den gecemezsiniz...3 yil kullanirsiniz rahat rahat muaneye dogru...

Ekran Istanbul' da Servis var Maslak da..2000 Tl' ye takiyor...Motevo marka iyi bir cihaz arastirdim...

Normal Gps Navigasyonlu ekran vs...Ama dokunma hassasiyeti telefonlarda ki gibi degil yani...Gecikmeli biraz ancak menuleri guzel...

Android degil windows tabanli bir Ekran...

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.