Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
250.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar yeni 308 e geçmiş olsam da

eski bir 2013 hb kullanıcı olarak honda dan gelen mesajı sizinle paylaşmak istedim

ÖNEMLİ !!!! Değerli Honda Accord/Civic/CRV/Jazz/Stream Otomobil Kullanıcımız, Honda'nın sürekli kalite izleme faaliyetlerinin bir sonucu olarak, aracınızın yolcu hava yastığı şişiricisinin yenisiyle değişmesi gerektiği saptanmıştır. Aracınızda tamamen ücretsiz olarak uygulanacak olan bu önemli parça değişimi için en kısa sürede Honda yetkili servisinizle irtibata geçmenizi rica ederiz. Honda aracınızı, sürekli olarak emniyetli bir şekilde kullanmanız için yapılan bu uygulamayı anlayışla karşılayacağınızı umarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almeida3434

Her ne kadar yeni 308 e geçmiş olsam da

eski bir 2013 hb kullanıcı olarak honda dan gelen mesajı sizinle paylaşmak istedim

ÖNEMLİ !!!! Değerli Honda Accord/Civic/CRV/Jazz/Stream Otomobil Kullanıcımız, Honda'nın sürekli kalite izleme faaliyetlerinin bir sonucu olarak, aracınızın yolcu hava yastığı şişiricisinin yenisiyle değişmesi gerektiği saptanmıştır. Aracınızda tamamen ücretsiz olarak uygulanacak olan bu önemli parça değişimi için en kısa sürede Honda yetkili servisinizle irtibata geçmenizi rica ederiz. Honda aracınızı, sürekli olarak emniyetli bir şekilde kullanmanız için yapılan bu uygulamayı anlayışla karşılayacağınızı umarız.

Hocam Kazasız belasız kulanışlar nasıl Memnun musunuz 308'den dizel miydi? Allure mı aldınız? Bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim açıkcası ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Şubat 2016; 21:30:51 >

• Arkadaşlar 2015 model araçların süspansiyonu bağımsız mı, var mı bilgisi olan bu konuda?
  • interestedintech33 kullanıcısına yanıt
    Yari bagimsiz diye biliyorum ben..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arabayı yeni yıkattım, birkaç fotoğraf da benden olsun.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 17 Şubat 2016; 16:30:24 >

• Hava biraz karanlık olduğu için pek canlı çıkmamış ama olsun birkaç tane daha ekliyorum. Gece de LED'ler görünsün diye çekeceğim birkaç tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 17 Şubat 2016; 16:37:46 >

• Çok güzel gözüküyor.
    MaşAllah. Allah kaza bela vermesin.
  • interestedintech33 kullanıcısına yanıt
    Dark Knight resmen...Masallah kazasiz belasiz Insallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

Hava biraz karanlık olduğu için pek canlı çıkmamış ama olsun birkaç tane daha ekliyorum. Gece de LED'ler görünsün diye çekeceğim birkaç tane

dövecekmiş gibi bakıyor.

• Dehset bise arkadas, ledli fotoyu bekliyoruz

• Biz Civic HB kullanıcıları olarak yetkili servislere muhtacız değil mi arkadaşlar _?
    Yedek parça satan sitelerde Civic HB hiç yer almıyor , hep sedana yönelik , çıkma vs de yok zaten yılda 200 adet satılıyor.

Yetkili servise mahkumuz anladığım kadarı ile.
  • Esasında arandığında çareler bulunabilir. Mesela japon araçlara uyan dizel dpf li motor yağı zorda olsa bulunabiliyor. Filtre setini çeşitli sitelerde baktım uyuyor diyor ama güvenemiyorum. yurt dışındaki sitelerden bizim aracın filtre setleri düşünülebilir. Geriye kalan büyük bakımlar için, fren balatası ve diskleri sorduğumda lokal bir japoncu çok rahatlıkla temin edebileceğini söyledi ve hatta dört disk ve fren balatasına 1300-1400 gibi bi rakam söylemişti ki bu rakam bile %30 indirim kampanyasından %30-40 daha uygun. Bunları araştırmış olmama rağmen, yine de servise gittim. fazla verdim ama içim rahat diye avunuyorum.

ayrıca daha önceki civic imde başıma gelen birşeyi de anlatayım. yine fren balatalarını değiştirmem gerekiyordu. muadil balataları dörte bir fiyata parçacıdan aldım sonra tavsiye üzerine takabilecek bir ustaya gittim. arabayı kaldırıp tekerleri söktükten sonraki bakışı bu işten ya da arabadan pek anlamıyor havasındaydı. Yaptırdım ama aklımda hep acaba bişey olurmu diye bi endişe kaldı.

sözün özü bizim araçlardan anlayan çok iyi bir usta bulabileceğinizi düşünüyorsanız bence bu yol denenebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015'in sonlarında ya da 2016'da 1.4 benzinli comfort için fiyat alan oldu mu ? Eğer olduysa burada ya da özelde paylaşırsanız memnun olurum.
  • Yarın 10000 bakımına gideceğim servise , bugün incelerken aracı fark ettim ;

Arka sis lambası sadece sol taraf yanıyor , sağ taraftaki reflektörden ışık gelmiyor.
    Normali mi böyle ,sadece tek taraf mı yanıyor ? yoksa ampülü mü yanmış sağ tarafın ? Bilgi verirseniz sevinirim.
    5 aydır farketmedim açıkçası tek tarafmı yoksa çift arka sisin yandığını

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 28 Şubat 2016; 20:13:57 >
  • Hocam bu 3. aracim 3 aracimda da sadece tek sis yaniyo arkada. Bildigim kadariyla bu her aracta bu sekilde. Ama isterseniz siz yine servise bir sorun.

• Saol bilgi için.
    Bende öyle zannediyorum fakat el kitabında kafa karıştırıyor sol arka sis değişimi ve sağ arka sis değişimi diye 2 ayrı başlık var. Sanırım sağ ve sol direksiyon için farklı farklı görseller fakat bunu belirtmemiş o yüzden kafam karıştı.

• Sadece sol taraf yaniyor ama isterseniz sagda ki reflektor de yanabilir..Elektrik tesisatcisi hallediyor bir arkadasimiz yaptirmisti..

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Yarın 10000 bakımına gideceğim servise , bugün incelerken aracı fark ettim ;

Arka sis lambası sadece sol taraf yanıyor , sağ taraftaki reflektörden ışık gelmiyor.
    Normali mi böyle ,sadece tek taraf mı yanıyor ? yoksa ampülü mü yanmış sağ tarafın ? Bilgi verirseniz sevinirim.
    5 aydır farketmedim açıkçası tek tarafmı yoksa çift arka sisin yandığını

Teşekkürler.

Bende tek taraf yanar diye biliyorum.
  • 10000 bakımında yapılan işlemlerin listesi & onarım formunu gönderebilecek bir arkadaşımız var mı ?
    1,6 Dizel olan için.

Şimdiden teşekkürler.

Bir önceki soruma verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. @simteo @Backstreet
  • Bi şi diil
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.