Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
250.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L&M kusura bakma. sabah 06 akşam 18 çalışıyorum. faturalar arabada. araba evde. bir unutmaz faturaları ayırıp tlf ile foto çekersem sitede paylaşacağım. coucass ta fırsatı bu fırsat diye civic hb cilere çökmüş hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

L&M kusura bakma. sabah 06 akşam 18 çalışıyorum. faturalar arabada. araba evde. bir unutmaz faturaları ayırıp tlf ile foto çekersem sitede paylaşacağım. coucass ta fırsatı bu fırsat diye civic hb cilere çökmüş hemen.

Estağfurullah , seni kast ederek söylememiştim. Herkezin işi gücü var , haklısınız.
    Genel olarak bir sakinlik hakim başlıkta onu kast etmiştim.
  • arkadaşlar tampondaki sağ alt reflektör camını kırdım. servis 1250 TL fiyat verdi. yurt dışı sitelere çok baktım. bulamadım. fikri olan varmı. başka kasalarla felan uyumlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxZCNxx

arkadaşlar tampondaki sağ alt reflektör camını kırdım. servis 1250 TL fiyat verdi. yurt dışı sitelere çok baktım. bulamadım. fikri olan varmı. başka kasalarla felan uyumlu mu acaba?

Bir yanlışlık olması lazım , kırmızı küçük reflektoru söylüyorsun sanırım.

Benim aracı yeni aldığımda yerinden cıkmıstı ,yetkili servis 400TL fiyat vermişti sadece o reflektör için oradan biliyorum.

Ben dısarda 10 liraya yerine taktırmıştım.
  • xxZCNxx kullanıcısına yanıt
    Sis fari 1250 Tl'de, yanmayan reflektor ( Sag taraf ) nasil o fiyatta oluyor,enteresan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2014 premium lpg otomatik civic aldık , öncesinde 2002 octavia vardı ve o araçta 15 km yi geçince otomatik kilit mekanizması vardı... hondanın kitapçığında otomatik kilit yazıyor fakat sanırım elegance da o özellik ? premium da bulamadım ben ??? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

Arkadaşlar merhaba 2014 premium lpg otomatik civic aldık , öncesinde 2002 octavia vardı ve o araçta 15 km yi geçince otomatik kilit mekanizması vardı... hondanın kitapçığında otomatik kilit yazıyor fakat sanırım elegance da o özellik ? premium da bulamadım ben ??? bilgisi olan var mı?

Civic Hatchback forumu bu

• Bu arabanın orjinal park sensörü var mı? Varsa serviste sonradan takmak mümkün mü? Nasıl bir zeka ürünüdür kamera koyup sensör koymamak cidden çok merak ediyorum.
  • kamera varken sensöre ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Bu arabanın orjinal park sensörü var mı? Varsa serviste sonradan takmak mümkün mü? Nasıl bir zeka ürünüdür kamera koyup sensör koymamak cidden çok merak ediyorum.

2013 yani makyajsiz kasalar da Kamera oldugu icin park sensoru yok...Ben Serviste taktirdim araci alirken hediye ettiler muazzam calisiyor ve Santimine kadar ötüyor...Gorsel olarak da kac Cm kaldigini gosteriyor..

Son makyajli kasa da ise hem kamera hem de sensor var..

• kamera var ama kameradan mesafeyi algılamak sensör kadar pratik değil. Önde ne kamera ne sensör var zaten

araç yeni kasa 2015 type-r, sadece arka kamera var.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Serviste taktirabilirsiniz ama, takiliyor hocam..Normal Makyajli Hb'ler de var sensor orjinal hemde..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam, servise bir sorayım ben o vakit.

• 2014 model 1.4 benzinli 30 bin km Hb 5 kapı tahmini kaç para eder?

bu arada 1.4 yakıt durumu nasıl arkadaslar?
  • temizse 50 bine falan gider
  • Istanbul Balikesir yolculugum 4,5 ortalamayla bitirdim.. Yalniz Jetta ile bir kapismamiz var dillere destan..Inanilmaz keskin virajli yollarda yaklasik 3-4 km gibi yol aldik 100-140Km/s arasi hizla...Resmen diz coktu,ezildi buzuldu Jetta sahibi ki soforlugu viraj almasindan oturu izlenim olarak bayagi iyi sofor..Ama gel gor ki virajlar da tozumu yuttu resmen..Perfomans adina yaklasamiyor zaten..

Diger kapismam da isiklar dan Golf 6 TDI..

Arkamdan ayni hizla kalkis yaptik fark yedi...Neyse sagda yavasladim gecsin diye yokusa geldik,hafif uzun ve tatli yokus, arkasindan Dil gaz ile yine toz yuttu..

Aracin viraj perfomansi mukemmel,perfomans mukemmel,yakut tuketimi cok iyi..

Yalniz bir nokta da Allah korudu,kor karanlik yolda hizla ilerlerken dalginligima da geldi sola cok keskin bir viraja denk geldim ve viraj ici cok bozuk yol...Kazasiz belasiz gectim viraji ter doke doke ama baska arac olsaydi Golf-Jetta-i30 ya da ceed gibi kesin Spin ya da takla atardim herhalde..

• Hocam 2015 makyajlı kasa sahibiyim ne önde ne de arkada park sensörü var(elegance paket). Adana servisi ön arka sensöre 600 gibi bir rakam istemişti orjinal mi değil mi belli de değil. Sensör orijinal olunca arka kamera açıldığında alt kenarda sensör simgesi de çıkıyor ayrıca sensörü açma kapatma tuşu da oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 8 Temmuz 2016; 16:03:45 >
  • Mersin-Ankara ve Ankara-Bursa yaptık; döndükten sonra yakıt tüketimini paylaşacağım.

• interestedintech33 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arabayi alirken arka park sensorunu hediye olarak istemis ve almistim...Orjinal degil kesinlikle..

Arka kamera cikinca sensor isaretleri var yalniz hareket etmiyor sensor cizgileri, dikiz aynasina Kac cm kaldigini belirten ufak bir ekran yapistirilmis...Islevi de oldukca iyi hic sapma yok..

Yalniz Istanbul'da inceledigim kadariyla arka park sensorleri vardi aracta..Hatta Honda'nin resmi sitesinde Donanimlar seceneginde Arka park sensoru diye yaziyordu sonradan kaldirdilar..

Benim dusuncem su yonde arka park sensorunu bilerek kaldirdilar ki donanim olarak satabilsinler diye..

Yurt disinda Avrupa'da arka park sensoru standart mi satiliyor diye bakmak lazim aslinda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 14 Temmuz 2016; 18:52:36 >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.