Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
250.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direksiyon da soyulma yok benim,ancak vites de hafif renk atma var soyulma degil...Tavan vs yerler de ses yok..Ancak koltukta yay atma sikintisi bende de var..

Aracim 74.000 Km'de..

Hayirli olsun gule gule kullanin kazasiz belasiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 25 Ağustos 2016; 0:06:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Direksiyon da soyulma yok benim,ancak vites de hafif renk atma var soyulma degil...Tavan vs yerler de ses yok..Ancak koltukta yay atma sikintisi bende de var..

Aracim 74.000 Km'de..

Hayirli olsun gule gule kullanin kazasiz belasiz..

Sağolun hocam, cümlemize.

Forumda bir arkadaşta daha varmış yay atma olayı, kendi kendine geçmiş galiba, servise girdiğim zaman ben söyleyeceğim o meseleyi, ve soyulmaları.
    Bakalım garantiden çözecekler mi.

Honda forumunda bir arkadaş sadece direksiyon da honda armasında renk atması olduğu için tüm direksiyonu değiştirdiklerini söylemiş. Ben umutluyum ama göreceğiz :)
  • Hangi servismiş acaba o , adını öğrenelim bizde gidelim.
  • Hocam tam hatırlayamadım, aslında arkadaş yazmıştı ama eskişehir'de ki honda olması lazım.

Hiç bu tarz aşınmaların fotoğraflarını çekip honda türkiye'ye yolladınız mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos_Lord

Hocam tam hatırlayamadım, aslında arkadaş yazmıştı ama eskişehir'de ki honda olması lazım.

Hiç bu tarz aşınmaların fotoğraflarını çekip honda türkiye'ye yolladınız mı acaba ?

2015 model olduğu için şükür daha yıpranma yok araçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Orijinalden alıntı: chaos_Lord

Hocam tam hatırlayamadım, aslında arkadaş yazmıştı ama eskişehir'de ki honda olması lazım.

2015 model olduğu için şükür daha yıpranma yok araçta.

Üstat benim aurisim vardı 2013 sıfır almıştım, bu araç ile aynı yaşta ve km'de olmasına rağmen hiç yıpranma yoktu iç aksamında. Galiba biraz vites topuzu ve direksiyonda kullandıkları materyal yıpranmaya meyilli.

Sanıyorum sizin araç makyajlı, belki o seride deri kalitesini değiştirmiş olabilirler. Koltukları vs. değiştiği gibi.

• Değerli Honda Civic sahipler merhaba. Forumun sıcak fırsatlar bölümünde 1.5 yıldır yüzlerce üyeye cam filmi, multimedya cihaz, kaput koruma filmi, boya koruma hizmeti vermiş EMR Garage bu ay Civic sahiplerine özel paket fiyatları sunuyor. Kampanya fiyatlarımız 30 Eylül gününe kadar sürecektir.

Ürün hizmet fiyatlarımız;

LLumar AT serisi cam filmi 200 TL
    Tam boy 5 yıl garantili Oraguard kaput koruma filmi 250 TL
    8 saatlik Meguiars boya koruma uygulamamız 250 TL
    Ayna altı led aydınlatma uygulaması 150 TL
    Ayak altı led aydınlatma uygulamamız 100 TL
    Navimex android navigasyon sistemi 1150 TL

Bu haftaya özel kampanya fiyatlarımız;

LLumar AT cam filmi + Oraguard kaput koruma 400 TL
    Boya koruma + motor temizliği ve koruma uygulaması 250 TL
    Ayna altı ve ayak altı led uygulaması 200 TL
    Navimex android cihaz + 100 TL değerinde Hd dvr kayıt kamerası + Ücretsiz montaj 1150 TL

Konumuz:https://forum.donanimhaber.com/m_103585775//tm.htm#103585775

• Herkese selamlar saygılar.Araç bildiğiniz gibi 2013 honda civic hb dizel. Dün 80 bin bakımına girdim. rutinler dışında yakıt filtreside değişti. 850 tl ödedim. Herkese selamlar saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

Herkese selamlar saygılar.Araç bildiğiniz gibi 2013 honda civic hb dizel. Dün 80 bin bakımına girdim. rutinler dışında yakıt filtreside değişti. 850 tl ödedim. Herkese selamlar saygılar.

Teşekkürler verdiğin bilgi için.

Bende bayramın hemen sonrası 20.000'e gideceğim.
    Bende de ek olarak frene yarım basıldığında ses geliyor balata yahut diskten , bakalım ne olacak .
  • Yeni kasa arkadaşlar Mart' da Ülkemiz de..

• Merhaba arkadaşlar ,

Periyodik pakımlarda değiştirlen yağ litresi nedir acaba _?
  • Bu arkadaşlar yardımcı olabilir @Backstreet @surmenaj

quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai10

Merhaba arkadaşlar ,

Periyodik pakımlarda değiştirlen yağ litresi nedir acaba _?
  • Kitapçıkta 4.3 litre diyor. Ben de hep fazla koyduklarını hatırlıyorum. Bulabilirseniz ya da netten alacaksanız Eneos premium ultra 0-30 ya da 5-30 deneyin. Japonun dilinden japon anlar. Birde bildiğim kadarıyla bir dönem orjinal oem yağ olarak kullanıldı bu marka. Ayrıca bakımı dışarda yaptırıyosanız bilgi verebilirmisiniz. Bizim araçlara uyacak filtre yağ seti yok. Nette bikaç yerde setler satılıyor ama bence satıcısı da ne sattığını bilmiyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende ikinci el olarak 2013 Honda Civic Sport 1.6 Dizel aldım ve aracımdan çok memnunum. Araç her konudan tatmin edici ve aracımın üzerine birkaç tuning yapmak istiyorum. Spoiler konusunda (2015 Type-R Spoiler'ı) daha önce araştrıma yapmış bir arkadaş var mı? Varsa bu konuda yardımcı olabilir mi? Sakarya da yaşıyorum fakat ilin herhangi bir önemi yok benim için.

İyi geceler.
  • Merhaba arkadaşlar 2 aydır 2013 1,6 dizel kullanıyorum bende aracıma difizör ön tampon ekleri yapmak istiyorum fakat hiç biryerde bulamadım eğer bulan arkadaslar olursa haber vermeleri iyi olur.Aracımdan çok memnunum araç tamamen senin istediğine göre hareket ediyor performans istiyorsan performans ekonomi istiyorsan da ekonomi...çok az girdi ülkemize bu araçtan o yüzden az kişiyiz birbirimize yardımcı olursak ok iyi olur herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum..
  • Bende çok baktım ama bir türlü bulamadım. Takipteyim...
  • Benle aynı döneme yakın alanlar (2013 model) hep sattılar heralde. hep ikinci el alan arkadaşlar görüyorum artık forumda. halbuki 6 yıl 150 000 km garanti vardı. biraz erken satmamışlar mı? satanlar ne aldı? 80000 km yi geçtim. bende mi satsam artık ? Sorun çıkarır mı ki?
  • Arkadaslar 80.000 bakimina giricem .Vites dislisi yagini degistiren var mi hic ? Birde araca uygun hic aksesuar bulan oldu mu?

• surmenaj3 S kullanıcısına yanıt
    110.000 den once satmayin bence.Araç az oldugundan deger kaybetmicektir korkunuz buysa.

• Ilk frenlerde balatadan bende de ses geliyor fakat sonra geciyor sebebi ne olabilir ? Bide klimamdan ara ara cok kotu koku geliyor sizde de boyle sorunlar oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.