Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 2 hafta önce 80000 bakımına girdim. dişli yağı değişecek falan demediler. kesinlikle vites dişlisi kelimesi kullanılsa hatırlardım.
  • oknarslan O kullanıcısına yanıt
    klima çalışırken AC düğmesine bastığımda fanlar üflüyor ancak klima devre dışı kalıyor bu durumda bende de kötü koku geliyor.
  • Tesekkur ederim @surmenaj3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknarslan -- 19 Ekim 2016; 2:50:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araclarinizin fotoğraflarini atarsaniz guzel olur...kirmizi logo yapmayi dusunuyorum on ve arkayi beyaz renge guzel gider heralde.

• Selamlar, bende ilk alanlardanim mersinden. Kesinlikle satmayi dusunmuyorum mukemmel bir arac.
    Aksesuar bende cok aradim bodykit fakat malesef hicbise yok, bulan olursa burdan yazsin.
    On arka kirmizi logo yaptim ayrica arkadaki h logosunun oldugu parcayi siyah kaplattim cok guzel oldu. Arka difusor yerini ve ondede tamponun en alt orta kismini siyaha boyattim. Kapi iclerine ledli isik taktirdim. Tavsiye ederim.
    Cok az kisiyiz, ara ara girip burayi aktif tutalim derim, birbirimize yardimimiz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: burakozk

Selamlar, bende ilk alanlardanim mersinden. Kesinlikle satmayi dusunmuyorum mukemmel bir arac.
    Aksesuar bende cok aradim bodykit fakat malesef hicbise yok, bulan olursa burdan yazsin.
    On arka kirmizi logo yaptim ayrica arkadaki h logosunun oldugu parcayi siyah kaplattim cok guzel oldu. Arka difusor yerini ve ondede tamponun en alt orta kismini siyaha boyattim. Kapi iclerine ledli isik taktirdim. Tavsiye ederim.
    Cok az kisiyiz, ara ara girip burayi aktif tutalim derim, birbirimize yardimimiz olur

Burak Bey bende Mersin' denim. Hala servise mi götürüyorsunuz? Yoksa iyi bir özel servis buldunuz mu?
  • Arkadaşlar bende 2013 1.6 İDETC sport modeli almayı düşünüyorum,arkadaşım olursa bana satacak 30 binde araç 59 bine birşey yok aracın, C4 kullanıyorum fiyatı iyimi ,fikir verebilirmisiniz bana
  • Herkese iyi forumlar diliyorum. Elimde geçen hafta bir işden dolayı 2014 19000 km de comfort HB modeli geçti. Şimdiye kadar hiç Honda kullanmamıştım. Kendi aracım Subaru benzinli modeli, ancak gerçekten 1.6 dizel farkını oldukça fazla hissettirdi.Çekişiyle gidişiyle ve konforuyla da. Kilometrede 18 kuruş yaktığını gözlerimle şahit oldum. Daha bir haftadır bende olduğu için çok fazla yorum yapamayacağım ancak gayet kullanışlı ve albenisi yüksek bir araç. Aracı yeni yeni tanımaya çalışıyorum ancak bende çok fazla durmayacak gibi gözüküyor çünkü taliplileri çok fazla almak isteyenler çok.Bende satmayı düşünüyorum. Fiyat scalasını çözemedim ne fiyat biçilebilir acaba bana yardımcı olurmusunuz. Bu arada araç çiziksiz nerdeyse hiç kullanılmamış gibidir. içi dışı tertemiz .
  • Krippel eger boya yoksa o aracta fiyat iyi hemen al, hatta almiyorsan ben alim babama :)

Surmenaj hala servise gidiyorum ne yazikki ama balata degisimi gibi sarf malzemeleri disarda yaptiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: krippel

Arkadaşlar bende 2013 1.6 İDETC sport modeli almayı düşünüyorum,arkadaşım olursa bana satacak 30 binde araç 59 bine birşey yok aracın, C4 kullanıyorum fiyatı iyimi ,fikir verebilirmisiniz bana

Fiyat oldukca uygun..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaruz

Herkese iyi forumlar diliyorum. Elimde geçen hafta bir işden dolayı 2014 19000 km de comfort HB modeli geçti. Şimdiye kadar hiç Honda kullanmamıştım. Kendi aracım Subaru benzinli modeli, ancak gerçekten 1.6 dizel farkını oldukça fazla hissettirdi.Çekişiyle gidişiyle ve konforuyla da. Kilometrede 18 kuruş yaktığını gözlerimle şahit oldum. Daha bir haftadır bende olduğu için çok fazla yorum yapamayacağım ancak gayet kullanışlı ve albenisi yüksek bir araç. Aracı yeni yeni tanımaya çalışıyorum ancak bende çok fazla durmayacak gibi gözüküyor çünkü taliplileri çok fazla almak isteyenler çok.Bende satmayı düşünüyorum. Fiyat scalasını çözemedim ne fiyat biçilebilir acaba bana yardımcı olurmusunuz. Bu arada araç çiziksiz nerdeyse hiç kullanılmamış gibidir. içi dışı tertemiz .

2014 model makyajli kasa sanirsam ama donanimi baz yani Comfort..

Makyajli oldugu icin 59.000-60.000 Tl'ye satabilirsiniz..

Sport modeli olsaydi kesinlikle 65.000-67.000 Tl derdim..

• quote:

Krippel eger boya yoksa o aracta fiyat iyi hemen al, hatta almiyorsan ben alim babama :)

Surmenaj hala servise gidiyorum ne yazikki ama balata degisimi gibi sarf malzemeleri disarda yaptiriyorum.

Burak bey en azından balata, disk falan için bende giderim. Dışarıda nereye gidiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

quote:

Krippel eger boya yoksa o aracta fiyat iyi hemen al, hatta almiyorsan ben alim babama :)

Burak bey en azından balata, disk falan için bende giderim. Dışarıda nereye gidiyorsunuz?

Balata-Disk dışardan değişirse Garantiden çıkmaz mı hocam araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

quote:

Balata-Disk dışardan değişirse Garantiden çıkmaz mı hocam araç?

Vallahi ben de tam bilmiyorum ama bu filtreler, balatalar, disk sarf malzemesi olduğundan garantiyi bozmuyor diye bir muhabbet var.

• Arkadaslar bizim araclar da gizli ozellik varmidir? Mesela Yolda giderken arka kamera aciliyor bunu bulmuslar ama daha fazlazi varmi acaba arastiran?

• Arkadaşlar sadece ön tampon da ufak bi kaza olmuş tampon tutan yerleri kasnamış ve tampon biraz boyanmış 670 TL tramer çıkıyor,15 ine sozlestik alım için 59 bine bırakacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: krippel

Arkadaşlar sadece ön tampon da ufak bi kaza olmuş tampon tutan yerleri kasnamış ve tampon biraz boyanmış 670 TL tramer çıkıyor,15 ine sozlestik alım için 59 bine bırakacak.

Kac model? KM Nedir? Donanimi nedir aracin?

• 2013 civic idect sport 30.000 de, 30 bin bakımını yaptırmamis bana kalabilir bakim

• krippel K kullanıcısına yanıt
    Km'si dusuk alinabilir,ufak bir kaza gecirmis o da onemli degil..Hayirli olsun simdiden memnun kalacaksiniz..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun teşekkür ederim,Benimde çok içime sindi araç umarım problem yaşamam,tamponlarda ufak tefek sürtmeler var biraz pinpirikli insanım umarım fazla kafa yormam
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.