Şimdi Ara

2013 ALFA ROMEO GIULETTA Vs 2001 Mercedec E200 Komprassör ( Takas Yapılmadı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorod

2001 Mercedes 50-60.000 lira arası mı ???

Vay anasını arkadaş memlekette fiyatlara bak şaka maka.Avrupa'dan millet 3 haneli rakamlara alıp geliyor nerdeyse bu arabaları.

Şu fiyatlara bakınca Jaguar S-Type 2.7 D harbi harbi piyasada ki fiyatına göre alınacak en iyi araba.

Jaguar S- Type'nin yedek parça fiyatlarına bir bakın isterseniz anlarsınız neden o kadar ucuz olduğunu :) birde S-type ile w210 binerseniz hangisinin sizi daha büyük bir araçta ve daha ergonomik araçta olduğunuzu hissettirdiğinizi anlarsınız. S-Type cidden kasvetli bir araç kullanmadım ama bir çok kez ön ve arka koltukta kısa yolculuklar yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu araca Mercedec diyip durmasanız, öyle bir araba markası yok ne de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 12 Kasım 2014; 10:10:56 >
  • Her ne kadar mercedes fanı olsam ve e serisi o alfadan çok daha iyi bir araba da olsa, akıl var mantık var. 12 yaşına gelmiş, artık yavaş yavaş arızalara başlayacak, 300bini geçmiş ve komple boyalı e serisini 2013 model çok fena da olmayan taze bir araçla değiştirmek ve arada para alış verişi olmaması bence mantıklı. O mercedesi asla 50-60binli rakamlardan satamazsınız hem km hem boya hem de yıldan dolayı. Sahibinden fiyatları önemli değil. Geçen sene 25 istenen 96 w210lara şimdi 35 istiyorlar. Olta atıyorlar düşen olursa diye. Ben sizin yerinizde olsam bu takası gerçekleştirirdim. Tamam ciddi segment düşüşü var doğru ama taptaze ve düşük km sıfır ayarında araca geçmiş olacaksınız. Takas sonrası hemen alfayı satıp üstüne para koyup yeni kasa dizel passat falan alıp paranızı mantıklı değerlendirme yoluna gidebilirsiniz. Ya da aldığınız gibi sürebilirsiniz.
  • Mercedes. Tartismasi bile olmaZ

• Koşa koşa verirdim.350.000 binmişsin daha ne binecen değiştir gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Her ne kadar mercedes fanı olsam ve e serisi o alfadan çok daha iyi bir araba da olsa, akıl var mantık var. 12 yaşına gelmiş, artık yavaş yavaş arızalara başlayacak, 300bini geçmiş ve komple boyalı e serisini 2013 model çok fena da olmayan taze bir araçla değiştirmek ve arada para alış verişi olmaması bence mantıklı. O mercedesi asla 50-60binli rakamlardan satamazsınız hem km hem boya hem de yıldan dolayı. Sahibinden fiyatları önemli değil. Geçen sene 25 istenen 96 w210lara şimdi 35 istiyorlar. Olta atıyorlar düşen olursa diye. Ben sizin yerinizde olsam bu takası gerçekleştirirdim. Tamam ciddi segment düşüşü var doğru ama taptaze ve düşük km sıfır ayarında araca geçmiş olacaksınız. Takas sonrası hemen alfayı satıp üstüne para koyup yeni kasa dizel passat falan alıp paranızı mantıklı değerlendirme yoluna gidebilirsiniz. Ya da aldığınız gibi sürebilirsiniz.

Takas'ın ardından yaza kadar aracı değiştireceğimi sanmıyorum. Yeni Passat çok dikkatimi çekti esasında ama şuanki önceliğim w204FL C serisi ve biraz zor ama eğer ki annemi ikna edebilirsem w209FL CLK olarak aracımı değiştirmek istiyorum.

Sanırım Mercedes'i bugün satılık olarak ilana koysam. İstediğim fiyatlara ancak Mercedes w210 FL e200 komp'ü bilip ciddi meraklısı olursa anca satabilirim. Ve bu biraz süre isteyen birşey olucak gibi. Ben daha farklı düşünüyordum ama Realite benim düşüncemden farklıymış. Sanırım aracı Değiştirmek mantıklı. Dizel araç cok cok az kullandım Manuel'de ilk tercihim değil ama 8-9 aylık bir süre bunları görmezden gelebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indispensable

Aslında evet gibi.
    Bizim aracın muadillerine baktığımda 50.000 ile 60.000 gibi bir rakam istiyorlar ama satış hızının oldukça düşük. Alfa Romeo'lar ise 57.000 65.000 arasında değişiyor. Ama Alfa Romeo bir yıl gibi bir süre icinde ne kadar değer kaybeder bilmiyorum.

Siz kendi aracınızı bahsettiğiniz rakamlara çok zor satarsınız. Ben olsam değiştirirdim, takdir sizin. Yalnız Giu ile ilgili şöyle bir durum var; 0 km aldıktan sonraki ilk Satışta değer kaybı muhtemel ancak siz zaten 2nci el alıyorsunuz, o aşamadan sonra kayıp olayı pek yok. 16 bin km.deki Alfa 147'yi 19'a aldım, 1,5 yıl bindikten sonra 2 parçası boyalı ve 80 bin km.de iken kar ederek sattım, üstelik ilanın aktif olduğu gün noterdeydim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Aslında evet gibi.
    Bizim aracın muadillerine baktığımda 50.000 ile 60.000 gibi bir rakam istiyorlar ama satış hızının oldukça düşük. Alfa Romeo'lar ise 57.000 65.000 arasında değişiyor. Ama Alfa Romeo bir yıl gibi bir süre icinde ne kadar değer kaybeder bilmiyorum.

Siz kendi aracınızı bahsettiğiniz rakamlara çok zor satarsınız. Ben olsam değiştirirdim, takdir sizin. Yalnız Giu ile ilgili şöyle bir durum var; 0 km aldıktan sonraki ilk Satışta değer kaybı muhtemel ancak siz zaten 2nci el alıyorsunuz, o aşamadan sonra kayıp olayı pek yok. 16 bin km.deki Alfa 147'yi 19'a aldım, 1,5 yıl bindikten sonra 2 parçası boyalı ve 80 bin km.de iken kar ederek sattım, üstelik ilanın aktif olduğu gün noterdeydim ;)

:) bende sizin gibi düşünüyorum şuan

• quote:

quote:

Vay anasını arkadaş memlekette fiyatlara bak şaka maka.Avrupa'dan millet 3 haneli rakamlara alıp geliyor nerdeyse bu arabaları.

Şu fiyatlara bakınca Jaguar S-Type 2.7 D harbi harbi piyasada ki fiyatına göre alınacak en iyi araba.

Jaguar S- Type'nin yedek parça fiyatlarına bir bakın isterseniz anlarsınız neden o kadar ucuz olduğunu :) birde S-type ile w210 binerseniz hangisinin sizi daha büyük bir araçta ve daha ergonomik araçta olduğunuzu hissettirdiğinizi anlarsınız. S-Type cidden kasvetli bir araç kullanmadım ama bir çok kez ön ve arka koltukta kısa yolculuklar yaptım.

350.000 olmuş Mercedes ?

2-3 aydır S-Type araştırıyorum..Parça fiyatları öyle çok pahalı falan değil.İnce kozmetik detaylar pahalıdır tabii..Fakat bu Mercedes'te de böyle.E46 BMW'ye binip ufak tefek kozmetik parçalara 1000'er lira sayan insanlar tanıyorum..Arada ki 5,6 yaş farkı da promosyonu.Tabii ki 98 Civic'lere 20.000 istenen piyasada Mercedes için 50.000 normal..Fakat 2006-2007 model bir S-Type içinde 55-60 lira çok çok anormal.

• okadar mantıklı bir takaski dayınız neden böyle bir teklif sunmuş şüphelendim doğrusu dayınızın aracını iyice araştırdıktan sonra bence hiç düşünmeden takasa girin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

okadar mantıklı bir takaski dayınız neden böyle bir teklif sunmuş şüphelendim doğrusu dayınızın aracını iyice araştırdıktan sonra bence hiç düşünmeden takasa girin

:)))))

Gerçekten Güldüm ama haklısınız hergün neler duyuyoruz. Ama öyle birşey yok eminim

• quote:

quote:

quote:

350.000 olmuş Mercedes ?

2-3 aydır S-Type araştırıyorum..Parça fiyatları öyle çok pahalı falan değil.İnce kozmetik detaylar pahalıdır tabii..Fakat bu Mercedes'te de böyle.E46 BMW'ye binip ufak tefek kozmetik parçalara 1000'er lira sayan insanlar tanıyorum..Arada ki 5,6 yaş farkı da promosyonu.Tabii ki 98 Civic'lere 20.000 istenen piyasada Mercedes için 50.000 normal..Fakat 2006-2007 model bir S-Type içinde 55-60 lira çok çok anormal.

Yanlış anlamınızı istemem. Ama Allah göstermesin bir kaza yapasanız dediğimi daha iyi anlarsınız. Parçası üzer insanı. Mercedes'e kıyasla bile üzer buna emin olun. W210 bir kapısını sorun. Birde Jaguar S-Type'nin. Far grubunu sorun yine. Demek istediğimi anlıcaksınız. Ama tabiki Jaguar S-type cidden cok güzel bir araç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

okadar mantıklı bir takaski dayınız neden böyle bir teklif sunmuş şüphelendim doğrusu dayınızın aracını iyice araştırdıktan sonra bence hiç düşünmeden takasa girin

:)))))

Gerçekten Güldüm ama haklısınız hergün neler duyuyoruz. Ama öyle birşey yok eminim

o zaman hiç düşünmeyin bence çünkü elinizdeki mercedes yaş ve km nedeniyle yakında sorun çıkarmaya başlayacaktır.elinizden çıkarma fırsatı varken değerlendirmek lazım

• 2004 model bi üst kasa olsa mercedes derdim ama kasa çok eski ve araç yaşlı full boyalı v.s. aracını değiştirme derim alfa diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

2004 model bi üst kasa olsa mercedes derdim ama kasa çok eski ve araç yaşlı full boyalı v.s. aracını değiştirme derim alfa diyorum ben

Kendi aracımız Mercedes Teklif Alfa Romeo Giuletta

• Indispensable I kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ben de w210 almayı düşünüyorum önümüzdeki yıl inşallah. yardımcı olabilirmisiniz sizce değer mi bu yaşta araba almaya. sıfır c segmenti araclarla arasında konfor yalıtım olarak çok fark var mı.
  • Bence mantikli olur, deposu full olarak alirsiniz bin kmde depoyu bitirirsiniz aracinizi daha cok sevmeye baslariniz.
  • ben olsam değişirdim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

merhaba hocam ben de w210 almayı düşünüyorum önümüzdeki yıl inşallah. yardımcı olabilirmisiniz sizce değer mi bu yaşta araba almaya. sıfır c segmenti araclarla arasında konfor yalıtım olarak çok fark var mı.

Kesinlikle değer. C segment kullandığım araçlarla kıyasını yapabilirim. 308,C4, Jetta ve Giuletta kullandım. W210 alıcaksanız kesinlikle FL ve komp olsun 136'lık cidden performans olarak cok yetersiz. Ve FL öncesi malesef pas sorunu var. Alırken avangard almanızı tavsiye ederim. Mümkünse e1 hatta e2 tercih edin. Aracınızın bakımları aksatılmamışsa 250.000 300.000 km ler sorun değil Mercedes için. Kullandığım C serisi araçlarla konforunu kıyaslamak olmaz ama sizin için söyleyim. Kesinlikle ama kesinlikle çok çok daha üstün. Performans olarak zaten aklınıza birşey takılmasın. 200 km hızlara nazlanmadan cıkar. Yüksek hızda stabilitesi cok iyi.Özellikle genel olarak B ve C segment araç kullanıyorsanız W210 ve w211'i kullanırken sanki bir gemi kullanıyormuş hissi verir. Birde Mercedes'de şunu fark edeceksiniz aracın her parçası elinizin değdiği her yer kalite. Eğer ki e2 Paket alırsanız bu özellikte olsaymış gibi bir cümle kuramazsınız çünkü herşey düşünülmüş. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Indispensable I kullanıcısına yanıt
    cok sagol hocam ya Allah razı olsun. bize de nasip olur inşallah temiz bi w210. hayırlı akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.