Şimdi Ara

2013 ALFA ROMEO GIULETTA Vs 2001 Mercedec E200 Komprassör ( Takas Yapılmadı ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başınıza talih kuşu konmuş hiç düşünmeden evet diyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

cok sagol hocam ya Allah razı olsun. bize de nasip olur inşallah temiz bi w210. hayırlı akşamlar

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Başınıza talih kuşu konmuş hiç düşünmeden evet diyin.

Çoğunluk öyle düşünüyor ama ben pişman olacağımı düşünüyorum.

• Arkadaşlar 2 Haftadır Alfa Romeo Giuletta'yı kullanıyorum. Ama biraz önce yine kendi arabamızı geri aldık.

Gerekçesi ise; Aslında ben Mercedes'den sonra konfor ve performans olarak ( Sadece şehir içi ) cok fazla bir fark yok. Şöyle ki bazı arkadaslar belki anlamayıp Mercedes ve Alfa bir olur mu dicekler. Uzun yolda cok ciddi farkların olucağına eminim lakin şehir içinde pek fazla farkı hissedemedim. Performans'da ön camın ( mercedes'e kıyasla ) dar. Ön Kokpit'in ( Mercedes'e kıyasla ) yüksekde konumlandırılması, Yüksek Tork'u sayesinde sanki 100 Km gibi hızlara kadar daha hızlı hissettiriyor. Ama sadece hissettiriyor :) Mercedec E200 Komp tabiki daha hızlı. Asıl sebebler ise Annemin arabanın içinde kendini bir kasvette hissetmesi. Malesef Manuel oluşu. Ve belli bir süreden sonra Alfa Romeo bende nedense sıkılma hissi uyandırdı.

En son olarak söyleyebileceğim şey, Gerçekten de E segment'den C segmentin de bir araca bindiğinizde sizi tatmin etmiyor. Tıpkı SUV kullanmaya alışan birinin araba kullanınca onu tatmin etmemesi gibi birşey :) ve gerçekten Bu konuda düşüncelerini yazan herkes'e Çok TESEKKÜR EDERİM.

• Hayırlısı olsun.

• aracinizi elden cikarmayi dusunuyor musunuz peki?
  • onurcandmt kullanıcısına yanıt
    Yaza kadar çok extrem birşey olmazsa Hayır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.