Bildirim
2013 asx aku tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
EFB Akü alacaksınız mutlaka. start stop olacak.
akü tipi : 75D23L, Q-85
akü amperi: orijinal aküde 66 amper yazıyor.
bu arada benim araç 2012 ve fabrika aküsü hala duruyor, sizinki nasıl bitmiş şaşırdım doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 8 Temmuz 2020; 7:27:47 > -
Merhaba hocam, su linkteki aku uygun mu acaba? Simdiden tesekkurler.quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
EFB Akü alacaksınız mutlaka. start stop olacak.
akü tipi : 75D23L, Q-85
akü amperi: orijinal aküde 66 amper yazıyor.
bu arada benim araç 2012 ve fabrika aküsü hala duruyor, sizinki nasıl bitmiş şaşırdım doğrusu.
https://m.n11.com/mutlu-12-volt-72-ah-efb-start-stop-aku-mart-2020-uretim-P400262041?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI6NrT1fi76gIVDeh3Ch0GDgNREAQYASABEgLO_fD_BwE
-
yukarıda yanlış yazmışım onu da düzelteyim. orijinal akünün üzerinde 66 amper yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: kedi haşmet
Merhaba hocam, su linkteki aku uygun mu acaba? Simdiden tesekkurler.
https://m.n11.com/mutlu-12-volt-72-ah-efb-start-stop-aku-mart-2020-uretim-P400262041?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI6NrT1fi76gIVDeh3Ch0GDgNREAQYASABEgLO_fD_BwE
Alıntıları Göster
bu linkteki aküyü kullanıp memnun kalanların olduğunu okumuştum gruplarda.
-
Tesekkur ederim. Aklimizda bulunsun, bittiginde panik halinde neye saracgimizi sasiriyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
yukarıda yanlış yazmışım onu da düzelteyim. orijinal akünün üzerinde 66 amper yazıyor.
bu linkteki aküyü kullanıp memnun kalanların olduğunu okumuştum gruplarda.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X