Şimdi Ara

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
4
Favori
43.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim nazarımda honda için büyük prestij kaybı...bu yaşıma geldim, 1 senede sırf müşteri eleştirilerinin yoğunluğu yüzünden kasa değiştirmek zorunda kalan marka görmedim...

her araç için eleştiri gelir ama o kasa 3-4 senesini ilk makyaj görene kadar geçirir..

honda 1 senede "biz ne yaptık hacı" deyip aracı değiştiriyor..büyük fiyasko...

şu anki tasarımı yapan, onay veren kimlerse çok acil şutlanmalı ve kamuoyuna teşhir edilmeliler...ahanda bunlar yaptı bu arabayı deyu...

bu arada iç mekan gösterge gurubunu benden başka seven yok mu yahu..
  • Ön tamam da arka yine bir foqa benzememiş bence.

Yalnız aracın asıl problemi iç tasarımı bence. Oraya el atmadan dışını 458 Italiaya ya benzetseler ne olur. Video oyunu gibi aracın bagaj kapağına oturup sürmeyeceğiz ya bu mereti.
  • Maşallah
  • bizdeki asia spec lere makyaj olacağını sanmıyorum. 1.6 dizeli de unutun bence

sadece hb de olur onu da alan çok çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

1.4 yada 1.6Turbo 6ileri powershift yada dsg ye benzeyen bir şanzıman ile gelirse ilk alanlardan oluruz tabi fiyat uçuk olmassa piyasayıda sallar jettalar falan yalan olur .. Bu kasa güzel motor şeçenekleri ile gelirse fiyatlarda max elegance dizel otomatik 55 falan civarında benzinlilerde 45 lerde falan olursa efsane olur tr de en çok tercih edilen araçlardan biri kesin olur.. ayrıca 2013 sonbahar yada 2014 ocak diyorum güncel kasalar daha yeni geldi ..

hondanın şanzımanı powershifttende iyi dsg dende neden değissin ki? fiyat konusundada dizel otomatik elegance ve 55bin tlyi duyunca guldum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kez olmuş güncel kasanın arkasını görünce midem bulanıyor resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İç mekanı Acura'nın bir modelinden alıp direkt de uygulayabilirler.

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)

Bence de aracın dışından ziyade içine kapsamlı bir makyaj gerekiyordu. Aslında bu iç tasarımı kaliteli malzemelerle civice adapte etmeleri çok daha iyi olurdu.
  • Arkasını ben de beğendim ama Civic'de ki asıl problem dışarıda değil, içeride..
  • gercekten bişeye benzemıs su ankı kasa hondaya hıc yakısmıyordu zaten umarım hb dede bı değişiklik yapılır ark kısmı hıç iç açıcı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Göstergeleri dijitalden çıkarıp böyle analog yapacak olursalar 10 numara olur.Yüksek devir çevrildiğinde bişeye benzer en azından.Kadranı izliceksin aga

Güncel civiclerde de yüksek devir çevirdiğinde kadranı izleyebiliyorsun arkadaşım.

Sadece hız göstergesi dijital.

• Bu yeni kasa degil,makyajli versiyon.
    İci tamamen değişmez kalitede artış,1-2 kontrol elemanı değişir diye düşünüyorum.
    Dizel sedanda gelmeyecek dendi fakat makyajla degisiklik yapmış olabilirler.
    Geliş tarihi en erken 2014.Cunku Amerika'da bu kasa uzun zamandır satılıyor.Satislari da Türkiye dahil birçok ülkede muthis.Hatta 2015'e bile ertelenebilir.
    Dıştan görüntü her zamanki gibi muthis bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312
    Geliş tarihi en erken 2014.Cunku Amerika'da bu kasa uzun zamandır satılıyor.Satislari da Türkiye dahil birçok ülkede muthis.Hatta 2015'e bile ertelenebilir.

ABD'de 18 aydır satılıyormuş.
    araç tam 1.5 sene sonra makyaj yemiş oldu.

bu oranı TR'ye uyarlarsak 2013 içinde TR'ye girebilir.
  • Dışı o kadarda kötü değildi önemli olan içinin değişmesi konsol rezaletti. Bence değişmeyecek içi umarım haksız çıkarım.
  • Ön tasarım cerato.
  • Ben de dizel sedanın gelmesini bekleyenlerdenim güncel kasa beni rahatsız etmiyor ama dizelin gelmesini beklerken biraz daha bekleyip makyajlı dizel alma taraftarıyım.
  • quote:

O zaman Acura'yı kime satacaklar? Dalga geçmiyorum, bu şekilde bir "farklılaşma" yapmak zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 13 Kasım 2012; 16:28:18 >

• Daha iyi olabilirdi,
    Golf gibi olmasında senelerdir aynı tipi görmekten ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitchiker -- 13 Kasım 2012; 16:37:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Olmuş harbiden bu sefer 1.6 dizel otomatik yakar piyasayı

Bende hala bi önceki kasayı beğenenlerdenim.

Dizel + Otomatik isteyenler için şayet gelirse fiyatı voswos yeni golf ün fiyatından farklı olacağını zannetmiyorum :)

Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 68.900
  • Şuan ki halinden çok daha güzel görünüme sahip gözüküyor. Özellikle arka stoplar şimdi olmuş işte.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.