Güzel araç hayırlı olsun o fiyata alınabilecek en iyi araçlardan birisi bence gerçekden performans olarakda tatmin edici bir araç.
Hayırlı olsun. Anlamadığım konu. Avrupa teslimi olacak diye %7 indirim almışsınız. ancak ALmanyadan ABD ye tatil sonrası yollayacaklar demişsiniz.
Bizim C serisinden ucuza cls 550 yi almışsın helal olsun
Hayırlı olsun
hayırlı olsun
Aldığınız araç güzel ancak ben olsam "Yeni Volkswagen CC" tercih ederdim. Hem aldığınız araca göre fiyatı daha uygun hem de yakıt masrafı daha az.
quote:
Orijinalden alıntı: DasAutoVW
Aldığınız araç güzel ancak ben olsam "Yeni Volkswagen CC" tercih ederdim. Hem aldığınız araca göre fiyatı daha uygun hem de yakıt masrafı daha az.
bombanın pimini çekip bırakmışsın dostum
quote:
Güldürdün valla teşekkürler
quote:
nick-avatar-imza-mesaj uyumu.
Çok güzel araba sanırım v8 motor. Hayırlı olsun aracınız.
hayırlı olsun geçen sene mayıs 2011 de alacağınızı söylemiştiniz hatırladığm kadarıyla demekki bugüne kısmetmii güle güle kullanın
77,000$ ne demek Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: RS7N
77,000$ ne demek Hayırlı olsun.
320 d parasına cls 550
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Vay anasını millet 77.000 dolara cls alıyor,biz passat alıyoruz
vay be millet passat alıyor ...
Vay anasını ABD gibi kişi başına düşen gelirin hayvani olduğu bir ülkede bile 77000 $ a alınan arabaya bak. Türkiyede araba almak için kasan insanlar ABD de olsa herkes Bugatti için kredi başvurusunda bulunur heralde...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürün inşallah.
insan AMG alır be
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Vay anasını millet 77.000 dolara cls alıyor,biz passat alıyoruz