Şimdi Ara

2013 CRV GELDİ, İLK YORUMLAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
13.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin ustaları herzaman suv manüel olmaz der. Heleki kasa büyüdükçe manuel suv gittikçe kamyon kullanmaya benzer derler. Belkide yanılıyorlardır ama şu bir gerçek japonlar ya genel olarak yada Türkiyeye has bir yaklaşımla dizel - otomatik kombinasyonunda çok gerideler. Düşünün hiç beğenmesemde bu ülkede son yıllarda en çok satılan suv olan nissan Qashqai herhalde otomatik şanzumanı 1.5 veya şimdiki 1.6 dizeline ekleseydi muhtemelen yok satardı. Bu işte bir anormallik olmalı.
    1.6 dizel crv (açıklamalar doğru ise azda olsa civic hb teki 1.6 dizelden daha güçlü bir motorla gelecek) yanına uygun otomatik şanzumanla gelse herhalde pazarda 1 numara olur. Tabi ozaman kendi 2.0 benzinliside satılmaz oda ayrı konu
    Bu arada ciddi ciddi mevcut kasa için pazarlık yaptım.
    fiyat 86000 tl excuttive
    2000 tl lpg
    2000 tl navigasyon ve koltuk başlıklarına ekran
    3250 tl aksesuar seti (basamak, tampon ve spoiler)
    toplam 93250 tl ne dersiniz? yeni kasa excuttive için 115000-117000 tl gerçekse bu rakam iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

işin ustaları herzaman suv manüel olmaz der. Heleki kasa büyüdükçe manuel suv gittikçe kamyon kullanmaya benzer derler. Belkide yanılıyorlardır ama şu bir gerçek japonlar ya genel olarak yada Türkiyeye has bir yaklaşımla dizel - otomatik kombinasyonunda çok gerideler. Düşünün hiç beğenmesemde bu ülkede son yıllarda en çok satılan suv olan nissan Qashqai herhalde otomatik şanzumanı 1.5 veya şimdiki 1.6 dizeline ekleseydi muhtemelen yok satardı. Bu işte bir anormallik olmalı.
    1.6 dizel crv (açıklamalar doğru ise azda olsa civic hb teki 1.6 dizelden daha güçlü bir motorla gelecek) yanına uygun otomatik şanzumanla gelse herhalde pazarda 1 numara olur. Tabi ozaman kendi 2.0 benzinliside satılmaz oda ayrı konu
    Bu arada ciddi ciddi mevcut kasa için pazarlık yaptım.
    fiyat 86000 tl excuttive
    2000 tl lpg
    2000 tl navigasyon ve koltuk başlıklarına ekran
    3250 tl aksesuar seti (basamak, tampon ve spoiler)
    toplam 93250 tl ne dersiniz? yeni kasa excuttive için 115000-117000 tl gerçekse bu rakam iyi gibi

Hangi bayide yaptınız acaba pazarlığı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat aldığım bayi samsun, bu arada bugün tırda yüklü yeni kasayı gördüm. Anlaşılan bayilere araç gitmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya mercedes alınır
    arabanın kralı şahı imparatoru
  • Caucass abim merhaba bayağı uzun zaman oldu yorumlarına bakmayalı. Bu arada mercedesin hangi SUV u bu paraya alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 19 Mayıs 2013; 16:15:09 >
  • 25 Mayıs'ta bayilerde etkinlikle tanıtım yapılacakmış.
  • 2000 cc Benzinli için ;

Executive ; paketsiz 104.500 TL
    Executive ; CMBS paketli 111.500 TL

aldığım son fiyat bilgileri.

Bakalım tanıtım günü her bayiden fiyat bilgilerini burada paylaşırsak, araçta fiyat olarak kazıklanma durumumuz olmaz. Pazarlık payımız artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazoo -- 22 Mayıs 2013; 18:24:32 >
  • Bugün arkadaşım lansman için gelen aracı 104500 tl ye el sıkıştı. Fiyatta inmediler ama aksesuar da yardımcı olacaklarını söylediler. Bu arada lansman araçları normalde olmayacak olan yan basamak ve mavi amblians aydınlatması ile geldi. Arkadaşıma gelince aerodinamik tamponu maliyetine verme sözü verildi. LPG için ise şu anda uygun ekipman olmadığı gelince haber verileceği söylendi

• Honda yaptı yapacağını. Bugün lansman yapılacak ama tüm ülkede değil. Bazı şehirlere araba yok diye lansman 1 ay ertelendi

• quote:

Caucass abim merhaba bayağı uzun zaman oldu yorumlarına bakmayalı. Bu arada mercedesin hangi SUV u bu paraya alınır

SUV değil C180 sedan ama mercedes
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Caucass abim merhaba bayağı uzun zaman oldu yorumlarına bakmayalı. Bu arada mercedesin hangi SUV u bu paraya alınır

SUV değil C180 sedan ama mercedes

Ama ben sedan değil SUV arıyorsam, sırf marka için ihtiyaç faktörünü gözardımı ediyim

• O zaman şöyle yapalım
    ihtiyaç için SUV al
    havanı atmak içinde ayrıca bi mercedes al
    böylce hem iki araban olmuş olur fenamı...Nasıl fikir ama...!
  • Evet bazı bayilere araç geldi. Bilgisi olan veya alan varsa yorum ve resimleri paylaşalim derim
    Ben almadım ama yakın arkadaşım aldı kısaca şöyle özetleyelim
    1- Aracı 104500 tl ye aldı
    2-Şu anda lansman araçları geldi. Devamı önümüzdeki ay gelecek
    3- Lansman araçları yan basamak ve amblians standart geldi ancak sonra gelecek araçlarda bunlar için aksesuar parası ödemeniz gerekecek
    4- Lansman sonrası araca zam gelecek diyorlar
    5- İlk kullanımda tüketim 9-10 lt/ 100 km
    6- Şu an için LPG taktırma şansıniz yok ancak garantili LPG taktırma hakkınız saklı dediler
    7-Araç bir önceki kasadan sessiz ve çok daha donanımlı
    8- İçinde yumuşak malzeme kullanılmış ve kaliteli
    9- Panaromik cam tavan başarılı ancak açılmıyor

• quote:

Evet bazı bayilere araç geldi. Bilgisi olan veya alan varsa yorum ve resimleri paylaşalim derim
    Ben almadım ama yakın arkadaşım aldı kısaca şöyle özetleyelim
    1- Aracı 104500 tl ye aldı
    2-Şu anda lansman araçları geldi. Devamı önümüzdeki ay gelecek
    3- Lansman araçları yan basamak ve amblians standart geldi ancak sonra gelecek araçlarda bunlar için aksesuar parası ödemeniz gerekecek
    4- Lansman sonrası araca zam gelecek diyorlar
    5- İlk kullanımda tüketim 9-10 lt/ 100 km
    6- Şu an için LPG taktırma şansıniz yok ancak garantili LPG taktırma hakkınız saklı dediler
    7-Araç bir önceki kasadan sessiz ve çok daha donanımlı
    8- İçinde yumuşak malzeme kullanılmış ve kaliteli
    9- Panaromik cam tavan başarılı ancak açılmıyor

araç hayırlı olsun gerçekten güzel bir seçim yapmışsınız. Panoramik tavanın açılmasına bence çok takılmayın çünkü açılanlarda zamanla çok fazla mekanik problem oluşmakta. iyi günlerde kullanın aracınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

O zaman şöyle yapalım
    ihtiyaç için SUV al
    havanı atmak içinde ayrıca bi mercedes al
    böylce hem iki araban olmuş olur fenamı...Nasıl fikir ama...!

O kadarına param yetmez. Bu arada sizde hala civic var dimi?

• Ayışığı mesaj çekmişti dün. Önünden geçtim ama gidip bakamadım işim vardı. 1.6 lt dizel otomatik olmadan o kadar ötv bağlanmaz.
  • Araç şehirli aracı olmuş. Arka görüş iyice kapanmış. Uzamış. Basıklaşmış. Yan basamaklarla beraber yere c180 kadar (!) yaklaşmış. yakıt sarfiyatı biraz düşmüş. Kompresyon oranı biraz yükselmiş. Son hız artmış. Sanırım krank oranlarıyla biraz oynanmış.

İç düzen güzel. Ama sıkışık. Parasını hakeder mi? 10-20 bin eksiğini evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

Araç şehirli aracı olmuş. Arka görüş iyice kapanmış. Uzamış. Basıklaşmış. Yan basamaklarla beraber yere c180 kadar (!) yaklaşmış. yakıt sarfiyatı biraz düşmüş. Kompresyon oranı biraz yükselmiş. Son hız artmış. Sanırım krank oranlarıyla biraz oynanmış.

İç düzen güzel. Ama sıkışık. Parasını hakeder mi? 10-20 bin eksiğini evet.

Eski Honda'cı olarak bende haya kırıklığım yarattı. Hyundai, kia vb rakipleri varken. Honda'nın TR'de hala benzinli 2000cc'de ısrar etmesini anlamıyorum. Dizel olanı da 2.2 motordu o da pek tutmamış ve talep edilmesi halinde getiriyorlardı. Honda'nın TR'de satışının fazla olacağını tahmin etmiyorum. yurtdışında düz viteslisinden dizeline kadar çeşidi var diye biliyorum.
  • Kırdın yumurtaları desene
  • quote:

Bende kararsız kaldım 117000 tl ye yeni kasa denirken mevcut kasa 88000 tl ( LPG montaj ve masrafı, mtv, trafik sigortası, kışlık paspaslar dahil) arada kalmış durumdayım

Naaber la, hort ettin gendünü

Yeni kasa al bence. dizel otomatiği de bekleme. 130'dan aşşağı istemezler eğer çıkarsa.

Hem 1.6 motor ne kadar ataklık verir meçhul

2.0 bile az o arabaya ama neyse

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.