Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer1044

arkadaslar bende fiesta alma arifesindeydim fakat aracın 2014 yılı fotolarını gördüm. iç mekanda ciddi değişiklikler var. bu kadar beklemişken 2014 ü mü beklesem diyorum.

Nerde gördünüz ?Bizle de paylaşın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bende sizdenim. 1.6 otomatik titanium x paket almayı planlıyorum.Ama artık canıma tak etti. Kasım da almayı istiyorum. Kasım Aralık 300 500 oynar en fazla.Zaten 5 arac alıcaz dedik mi fazlasıyla alırız o indirimi kasım da da.Şu an kasım ayı fiyat listesi ve faiz oranlarıın acıklanmasını bekliyorum.Henuz bayiyi aramadım bu ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1044

arkadaslar bende fiesta alma arifesindeydim fakat aracın 2014 yılı fotolarını gördüm. iç mekanda ciddi değişiklikler var. bu kadar beklemişken 2014 ü mü beklesem diyorum.

http://www.ford.com/cars/fiesta/gallery/photos/ adresinde 2014 fotoğrafları var.

Şu anki modelle 2014 arasında bakıldığında iç mekanda herhangi bir değişiklik yok
    Eğer ön paneldeki ses sistemini kastediyorsanız o Türkiye satışında yer almıyor zaten. Onun harici herşey aynı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frostnsecrets

Arkadaşlar bende sizdenim. 1.6 otomatik titanium x paket almayı planlıyorum.Ama artık canıma tak etti. Kasım da almayı istiyorum. Kasım Aralık 300 500 oynar en fazla.Zaten 5 arac alıcaz dedik mi fazlasıyla alırız o indirimi kasım da da.Şu an kasım ayı fiyat listesi ve faiz oranlarıın acıklanmasını bekliyorum.Henuz bayiyi aramadım bu ay.

Evet ben de yeni faiz oranlarını görmek istiyorum, bir çok marka sıfır faiz seçeneklerini ortaya koydu. Önceki yıllarda da Ford 24 bin 24 ay sıfır faiz kampanyası yapmış. Bekleyelim görelim bakarsınız bir kaç günde açıklanır. Mevcut oranlar eylül kampanyasına ait. Sayıca artmamız güzel oldu 5 araç ciddi bir indirim sebebidir kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

quote:

Evet ben de yeni faiz oranlarını görmek istiyorum, bir çok marka sıfır faiz seçeneklerini ortaya koydu. Önceki yıllarda da Ford 24 bin 24 ay sıfır faiz kampanyası yapmış. Bekleyelim görelim bakarsınız bir kaç günde açıklanır. Mevcut oranlar eylül kampanyasına ait. Sayıca artmamız güzel oldu 5 araç ciddi bir indirim sebebidir kanımca.

Evet ama ciddi bir de stok gerektirir :) Talebi aynı anda karşılamaları da güçleşebilir. Bu da bizim satın alma sonrası biraz bekleyecek olmamız anlamına da gelebilir.

Bu arada bankadaki vadeli hesabı bozabilmek için ben Aralık ayını beklemek mecburiyetindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

quote:

Evet ama ciddi bir de stok gerektirir :) Talebi aynı anda karşılamaları da güçleşebilir. Bu da bizim satın alma sonrası biraz bekleyecek olmamız anlamına da gelebilir.

Bu arada bankadaki vadeli hesabı bozabilmek için ben Aralık ayını beklemek mecburiyetindeyim.

Bu kadar zamandır bekliyoruz, benim açımdan sıkıntı yok beklerim. Senin için de bir formül üretebilir bayi, küçük bir kapora filan bırakarak filan. Kasım ayı içinde yıl sonu kampanyası yapılırsa şayet bayilerle görüşmeye başlarız, sen de özel durumunu açıklarsın.

• selamlar, yıl sonunda elde kalacak araçlar artık 2014 sayılamayacağı içim otomotivciler satamayacaklarından fazlasını getirmezler, 2012 sonunda da benzer bir durum olmuştu, yani Aralık ayında alacak araç bulamayabilirsiniz çünkü Aralık sonunda gelen araçlar 2013 model olacak. Bildiğim kadarıyla 2014 olması için o yıl üretim bandından inmesi gerekiyor.
  • Yılsonu kampanyası çıkar çıkmaz gidersek şansımız olabilir, otokoça da sorarız, bi şekilde temin ederler kanımca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 24 bın 24 ay cıkarsa bende 1.4 tıtanyum paketi alıyacam....
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    http://www.netcarshow.com/ford/2014-fiesta/1024x768/wallpaper_14.htm bakarsanız farkı daha net görürsünüz
  • Bu arada kaç kişi olduk 6-7 ? Filo fiyatı isticez anlaşılan :)

• quote:

Bu arada kaç kişi olduk 6-7 ? Filo fiyatı isticez anlaşılan :)

bağlantıyı kopartmayalım arkadaşlar su yıl sonu kampanyasına 6-7 kişilik satış primlerini de koyduk mu muazzam bir fiyata alabiliriz aracı. ben hafta içi bir sorayım bakalım 6 kişiye ne kadar indirim yaparlarmıs
  • Arkadaşlar ben bugun konya bayisinden 1.25 trend beyaz için 34000 bin fiyat aldım 60ay ödemeli, ordaki arkadaş önümüzdeki salı günü % 2 zam geliyor dedi beni heyecanlandırmak için mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama sizde fiyat aldiginiz yere bir sorun bnce..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

Bende bugün itibariyle buz beyazı fiesta 1.4 96 hp titanyum xpaketli olarak satın aldım. Toplamda sigorta dahil anahtar teslim 37 bine geldi

Kazasız belasız kullanmak dileğiyle, nereden aldınız ?

teşekkür ederim

çetaş büyükçekmece'den aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barracudaa

Arkadaşlar ben bugun konya bayisinden 1.25 trend beyaz için 34000 bin fiyat aldım 60ay ödemeli, ordaki arkadaş önümüzdeki salı günü % 2 zam geliyor dedi beni heyecanlandırmak için mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama sizde fiyat aldiginiz yere bir sorun bnce..

evet salı günü zam geliyormuş bizde arkadaş için sorduk dün itibariyle o da söyledi. demekki gerçekten zam geliyor
  • Arkadaşlar Bende 1.25i Trend+ Güvenlik paketine 34.750 TL gibi bir ücret aldım bulunduğum yerde.
    Bu fiyat sizce nasıl? Aslında yarın işi bitirme düşüncesindeydim ama Aralık konusunda karamsarım.
    Fiyat aldığım yer Otokoç idi, çevre illerde görüştüğüm bayiler ise Pazartesi fiyatların değişeceğini, dönüş yapacaklarını söylediler.
    Hyundai zam yaptı, Renault fiyatı aşağıya çekti, Ford umalım yarın Renault'a uysun, Hyundai'ye değil.
    Zaten aksi bir durumda şu anlaşılacak fiyatlar bu ay yukarı çekilip Aralık'ta "bakın fiyatları düşürdük" denilip eski seviyesine çekilecek.
    Sorumun cevabını alayım 34.750 iyi mi? :) Park sensörünü de hediye ediyorlar ama acemi şöför olacağım için o konuda karamsarım, iyi mi kötü mü olur diye...
  • Hocam acele etme bize katıl, filo alır gibi fiyat alıcaz.

• Arkadaşlar kaç kişiyiz en son :) Bizıımla kaç kişi var şimdi ? Sonra satış olmasın :)
    Hatırlar mısınız yıllar önce titan saadet zinciri vardı. Biz de ara ara toplanalım motivasyon amaçlı, titancılar bi de hey hey hey diye bağırırlardı :)
    Titancıların youtube linkini ekledim :)

http://www.youtube.com/watch?v=FbaJnJJ6fU8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimindex -- 3 Kasım 2013; 18:43:19 >
  • Bu arada bugün Zeytinburnu Aydoğanlar'ın ordaydım 6-7 kişilik fiyat alayım dedim, kapalıydı.
    Dışarıdan baktım içeride bir sürü fiesta , beyaz filan, titanium trend hepsinden vardı...
    Bence buluruz, biraz daha sabır. Herkes polo'cu, o heralde hemen temin edilemiyor.
  • quote:

Arkadaşlar kaç kişiyiz en son :) Bizıımla kaç kişi var şimdi ? Sonra satış olmasın :)
    Hatırlar mısınız yıllar önce titan saadet zinciri vardı. Biz de ara ara toplanalım motivasyon amaçlı, titancılar bi de hey hey hey diye bağırırlardı :)
    Titancıların youtube linkini ekledim :)

http://www.youtube.com/watch?v=FbaJnJJ6fU8

liste yapalım netleştirelim sayıyı derim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.