Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitchiker

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 1,6 powershift almayı düşünüyordum X paketli + trafik sigortası 40 bin lira fiyat aldım. 2. vitesten 1. vitese düşerken çıkan ses büyük bi sorun mu acaba? benim ilk otomatik vites deneyimim olacak. Sıkıntıları çok olacaksa corsa 1,4 100 hp 4 oto vitesli active modele mi yönelsem 37 bin lira fiyat verdiler corsa için biraz donanım fakiri olsada corsa otomatikle titanium x paketli fiesta arasında kaldım :( karar veremiyorum fiesta daha ağır basıyor.

fiesta ben kullanıyorum ses yok corsakasa güzel olmakla beraber 1.4 otomatiği 4 vites ayrıca daha fazla yakar ve ses de olabilir bence fiesta derim selamlar
  • Merhabalar,
    1.5 tdci titanium x, beyaz, arka park sensoru, bagaj havuzu, kauçuk paspas, trafik seti, trafik sig. ve F kasko hediye 39700 tl, Koç indirimi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba
    2003 Opel Corsa 1.0 AC aracımı satıp Fiesta 1.25 Trend+Güvenlik Paketli araç almak istiyorum,Kardeşim Ford Otosanda çalıştıgı için birazda indirim yapıyorlarmış
    Ancak araç şu an yok,en erken Mayıs sonu gelirmiş zaten acelemde yok Corsam bana yetiyor
    Piyasada bulunan bu sınıf HB araçlardan Punto,Corsa,Aveo,Polo,Clio,İ20,Fiesta,Sandero,Fabia inceledim Fiyat ve donanım seviyelerine baktım en ucuzu Dacia Sandero en pahalısı Ford Fiesta çıktı(Giriş seviyelerinden bahsediyorum)
    Kardeşimi arayıp kedi oldun olalı bir fare tutta Ağbine ucuz araba bul dedimSagolsun kendi indirimiyle güzel bir fiyat aldı
    Fiestayı seçme sebebim:aracı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum,al sat olayım yok
    Aracı benden çok Eşim kullanacak,ben hafta sonundan hafta sonuna,yıllık izinlerde direksiyona geçiyorum
    Aracı alan bütün arkadaşlara Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin,benim gibi almayı düşünen arkadaşlarada kolay gelsin

• Hocam güvenlik paketli hangi renk için ne kadar fiyat aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace83

Hocam güvenlik paketli hangi renk için ne kadar fiyat aldınız?

Beyaz renk için 33.010 TL liste fiyatı vardı(Güvenlik Paketili)30.500 TL fiyat aldım,fiyat nasıl bilmiyorum ,gerçekten imdirim yapmışlarmı yoksa bir bayiye gidip pazarlık yapsam aynı fiyatı alırmıyım bir bilgim yok
  • bu yazdığınız 30.500 Peşin fiyat mı yoksa kredi kampanyalı fiyat mı? Bir de trafik sigortası, park sensörü falan içinde mi?
  • Hocam ben dün anlaştım ama 32.500 e verdiler kredili çok uygun almışsın nerden aldınız? Yarın depozito yatıracağım ama bu fiyatla yatırmam, acil cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doxorubicin

Hocam ben dün anlaştım ama 32.500 e verdiler kredili çok uygun almışsın nerden aldınız? Yarın depozito yatıracağım ama bu fiyatla yatırmam, acil cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz.

Fiyat normal otosan indirimiyle aldığını söylüyor arkadaş.
  • quote:

Hocam ben dün anlaştım ama 32.500 e verdiler kredili çok uygun almışsın nerden aldınız? Yarın depozito yatıracağım ama bu fiyatla yatırmam, acil cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz.

Arkadaşım
    Kardeşim Otosanda çalışıyor,onun indiriminden faydalandım aldığım fiyat peşin fiyatıdır ancak araç yok 2 ay sonra gelecek
    Birde şunu söyleyeyim kardeşimden tüyo aldım;Ağbi şimdi alma dedi birkaç ay sonra fiyat düşecek o zaman alırsın dedi ama ne kadar doğru bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

quote:

Arkadaşım
    Kardeşim Otosanda çalışıyor,onun indiriminden faydalandım aldığım fiyat peşin fiyatıdır ancak araç yok 2 ay sonra gelecek
    Birde şunu söyleyeyim kardeşimden tüyo aldım;Ağbi şimdi alma dedi birkaç ay sonra fiyat düşecek o zaman alırsın dedi ama ne kadar doğru bilemem

Bu aralar fiyat düşmez çünkü yeni kasa ve araç yok. Teslimatlar hep 2-3 ay sonraya. Bir de yaz geldiğini düşünürsek fiyatların artma şansı bile olabilir. Yalnızca temmuzda insanlar mtv den kaçtığı için o ay biraz satışlar düşer vefiyatlarda geriye dönük oynama olur, ya da kredi kampanyaları vs. diye düşünüyorum. Ben de bu aralar alacağım sanırım. Aracı showroomda gördüm. Bu kasada malzeme kalitesi ve ince detaylara önem verilmiş. Bence gene sınıfında liderliğe devam edecek.

• fiesta titanyum x paket power shıft beyaz koç indirimiyle 37.500tl trafik sigortası ve kasko yok nasıl fiyat
  • birde bi arkadaş f kasko hediye demiş kampanya mı var nasıl hediye ettiler
  • 2011 fiestamı gelecek ay kasko, yıllık bakım, trafik sigortası maliyeti yüksek geldiğinden takas yolu ile yeni fiesta için bayi ile görüştüm. koç indirimi ve kişiye özel hediyeler ile birlikte.
    2013 fiesta 1.5 tdci+xpaket+sony müzik sistemi+beyaz renk+fkasko+ford güvence+trafik sigortası+park sensörü vs. 40.000tl anlaştık aksilik çıkmaz ise yarın alıyorum arabayı.eski arabaya ödeyeceğim maliyetleri düşersem 4000tl ye arabayı yenilemiş oluyorum. Herkese kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim inşallah.
  • araç için fatura kesildikten ne kadar süre sonra geliyor acaba
  • Titanium 1.6i 105PS Powershift A/T + Metalik Renk + X Paket + Sony Müzik Sistemi için aldığım fiyat 40.900 TL.
    Yarın satın alımı tamamlayacağım, umarım pişman olmam
  • arkadaşlar titanium 1.4 x paket hediye metalik renk+sony müzik sistemi 38500 tl fiyat aldım. sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

2011 fiestamı gelecek ay kasko, yıllık bakım, trafik sigortası maliyeti yüksek geldiğinden takas yolu ile yeni fiesta için bayi ile görüştüm. koç indirimi ve kişiye özel hediyeler ile birlikte.
    2013 fiesta 1.5 tdci+xpaket+sony müzik sistemi+beyaz renk+fkasko+ford güvence+trafik sigortası+park sensörü vs. 40.000tl anlaştık aksilik çıkmaz ise yarın alıyorum arabayı.eski arabaya ödeyeceğim maliyetleri düşersem 4000tl ye arabayı yenilemiş oluyorum. Herkese kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim inşallah.

Koç indirimindan bahsetmişsiniz gerçekten çok güzel bir fiyat vermişler kaçırmayınız kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toygarbatu

birde bi arkadaş f kasko hediye demiş kampanya mı var nasıl hediye ettiler

f kasko için daha önce fiesta sahibi olma şartı koşuyorlar ama şöyle bir tüyo vereyim bir yakınınızda fiesta varsa üstünüze alın 2 gün sonra geri devir yapın bu iş de size yaklaşık 150 tl ye mal olur, ben bayiye bunu teklif ettim çok şaşırdılar hiç aklımıza gelmedi dediler, neyse ki 2009 yılında satttığım aracımın ruhsat fotokopisini buldum da hediye kasko aldım, zorlarsanız belki hediye edebilirler ama bu ara satışlar iyi olduğu için geri adım atmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

quote:

2011 fiestamı gelecek ay kasko, yıllık bakım, trafik sigortası maliyeti yüksek geldiğinden takas yolu ile yeni fiesta için bayi ile görüştüm. koç indirimi ve kişiye özel hediyeler ile birlikte.

Koç indirimindan bahsetmişsiniz gerçekten çok güzel bir fiyat vermişler kaçırmayınız kesinlikle.

fiyat çok iyi bagaj havuzu da isteyin veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmb

quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

quote:

fiyat çok iyi bagaj havuzu da isteyin veriyorlar.

Pazartesi alıyorum biraz uzadı işlerden dolayı. Bagaj havuzu bilgisi için tşklr.Hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 27 Nisan 2013; 9:37:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.