Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babacan300

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihergun

Ben bugün teslim aldim aracimi 1.6 powershift vites geçişleri mükemmel hic hissetmiyorsunuz. Ama daha 1 gün oldugu icin yakit konusuna birsey diyemiyorum.

selam bende ankaradan aldım arık bu gün gezersiniz araç ile güzel sürüşler dilerim ve yorum yaparsınız artık ankarada nereye gittiniz ne kadar yaktı performansı nasıl gibi teşekkürler

Bende Ankara' dayım

SELAMLAR BEN ARACIMI BU GÜN TESLİM ALDIM BAYAĞI ANKARADA GEZDİK ŞUAN ÇOK MEMNUNUM HERKESE GÜZEL KAZASIZ SÜR-ÜŞLER

Teşekkürler.Sizinde aracınız hayırlı uğurlu olsun.Ne renk aldınız siz ? Dün ankamallde kapalı otoparkta elektrik kırmızı gördüm powershift bende hemen arkasına park ettim.Şık bir renk gerçekten.

çok teşekkür ederim aracımı cuma günü aldım ve bu gün ankaradan 420km uzak uzun yol yaptım
    420 km de sabitleme kullandım v ortalama tüketim 4.7 oldu yani uzun yolda fena değil ve renk buz beyazı araçtan memnun kaldım 1.6 povershift güzel bir araça gerçekten uzun yolda süper bence

Uzun yol tüketimi 4.7 çok iyi bence.Bende araçtan gerçekten çok memnunum.Segmentine göre kalitesi gerçekten çok iyi.Özellikle ön göğüste kullanılan soft malzemeler, cam düğmelerinde ki krom süslemeler, koltuk kumaşlarının kalitesi ve dizaynı bu kaliteyi özetler nitelikte.Bir de powershift 1.6 modellerde esp ve hill holder olması güzel gerçekten.Ben arabama hemen 17'' jant taktım dunlop sport lm 703 lastikle birlikte.Birde eibach 35mm yay taktım.Araba çok daha güzel oldu :) Yetkili servisten orjinal spoiler ve arka difüzör siparişide verdim.Araba güzeldi daha bir güzelleşecek :) Bu arada yakıt 8.6-8.7 civarı değişiyor.Sabah işe gittiğim güzergah konya yolu ve ana baba günü.Ev-iş yeri 10 km ve ben bu mesafeyi 45 dakikaya alabiliyorum o derece yoğun bir yol.

evet güle güle kullanın bende bursaya geldim gerçekten hız sabitleme sayesinde olabilir ama 100km de genelde kullandım hatta girişe kadar 4.6 idi eve geldim 4.7 oldu ancak gelmeden 50 km ankarada gezdim
    orda 9du galiba ortalama tüketim ancak çok memnun kaldım vitesler sessiz araç içi gürültü yok ancak sinyal sessi biraz düşük ginbi sinyal ses seviyesi ve hız seviyesi ayarı yapmak mümnkün değilmi mykey deniyor burdan yapabilirmiyiz açıklarsanız sevinirim sinyal ses seviyesi ve hız seviyesi ayarı teşekkürler

teşekkürler çok yardımcı oldunuz... müthiş yorum kafamdaki soruların neredeyse tamamını cevaplamışsınız.

• Selamlar

Koç ailem indirimli:
    Ford fiesta trend 1.6 otomatik+metalik renk+park sensoru destekli kredili fiyatı 35200
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihergun

Yeni Fiesta 1.6 105 PS Powershift Titanyum + X Paket + Sony Müzik Sistemi + Güvenlik paketi + Beyaz renk + 39.900 TL' ye aldım. Ay başında araci teslim alacagim.

s.a arkadaşlar bende powershift fiesta 1.6 almak istiyorum aracı eşimle beraber kullanacağız. onun için powershift yokuşta kaydırıyor mu yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepland

Selamlar

Koç ailem indirimli:
    Ford fiesta trend 1.6 otomatik+metalik renk+park sensoru destekli kredili fiyatı 35200

s.a arkadaşlar bende powershift fiesta 1.6 almak istiyorum aracı eşimle beraber kullanacağız. onun için powershift yokuşta kaydırıyor mu yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Yeni Fiesta 1.6 105 PS Powershift Titanyum X Paket + Siyah Metalik boya + Arka park sensörü hediye 41.000 TL' ye aldım. Teslim alalı 2 hafta oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

quote:

Yeni Fiesta 1.6 105 PS Powershift Titanyum X Paket + Siyah Metalik boya + Arka park sensörü hediye 41.000 TL' ye aldım. Teslim alalı 2 hafta oldu.

Araçta hill holder olduğu için herhangi bir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Araçta hill holder olduğu için herhangi bir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

cevabınız için çok teşekkür ederim. hill holder aracın her donanımında var mı? biz trend donanımını alacağız paramız ona yetiyor ancak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

cevabınız için çok teşekkür ederim. hill holder aracın her donanımında var mı? biz trend donanımını alacağız paramız ona yetiyor ancak :)

otomatik viteste , yokusta kaldırma desteği var, diğer motorlarda 1200tl gibi bir rakama alınıyor,
    titanium donanımlı almanızı ısrarla tavsiye ederim :) maaş falan bekliyorsanız da biraz bekleyin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: morhan

Titanium 1.6i 105PS Powershift A/T + Metalik Renk + X Paket + Sony Müzik Sistemi için aldığım fiyat 40.900 TL.
    Yarın satın alımı tamamlayacağım, umarım pişman olmam

29 Nisanda aracimi teslim aldim.
    Önceki aracım Peugeot 206+ tan sonra gayet basarili buldum.
    Sony müzik sistemi benim olmazsa olmazim idi ki iyi ki oyle yapmisim.
    Keske Sony sistemli Seker mavi bulabilse idim :(
    Agresif kullanimla sehir ici yaptigim 800 km. kullanim ile 8.1 lt yakit kullanimi ortalama ile gittim.
    Uzun yol performansini bende merak ediyorum.
    Hill holder ve Hiz Sabitleyici suruse keyif katan ozellikler gercekten...
  • arkadaşlar bende alıyorum aksilik olmazsa.
    beyaz otomatik titanyum x paket için 39.250 son fiyat verdiler adana da... park sensoru hediye... fiyat nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32000 lira peşin fiyat. 1.25 trend. içindekiler: ergo kasko+ses yalıtımı+alt darbe koruma+boya koruma+motor koruma+arka park sensör+koltuk koruma+cam filmi+kol dayama (daha gelmedi:)+chip box+kapı içi darbe güçlendirme + egzoz nikelajı+vize+plaka+zorunlu trafik sigortası=32000

kusura bakmayın neler fiyata dahil bilmediğim için her şeyi yazdım. yorum yaparsanız sevinirim.
  • merhaba 2013 fiesta aldım spor kırmızı 1,25 trend fazla km yapmıyorum ayda max.250 km bence bana yeter sizlere sorum aracı bilenler kullananlar arac hakkında bilgi verebilirlermi mesela motor açma konusu
  • hayırlı olsun koç indirimi var mı, nakit fiyatı mı
  • merhaba bende aldım pazartesi teslim edicekler araç hakkında yorumlaınızı merak ediyorum bana da park sensörü hediye ettiler
  • Arkadaşlar 1.2 corsa ile 1.25 fiesta arasında kaldım .Bugün gittim inceledim eşim fiestayı daha çok beğendi 29900 fiyat aldım. 1.25 motor nasıldır, beni üzermi? aracı almaya karar verirsem hediye olarak ne istemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesetff

Arkadaşlar 1.2 corsa ile 1.25 fiesta arasında kaldım .Bugün gittim inceledim eşim fiestayı daha çok beğendi 29900 fiyat aldım. 1.25 motor nasıldır, beni üzermi? aracı almaya karar verirsem hediye olarak ne istemeliyim?

Fiyatı iyiymis hangi bayiden aldınız bu fiyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31500 pek indirim yapmadılar nedense ya bandırma muslubaşlardan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesetff

Arkadaşlar 1.2 corsa ile 1.25 fiesta arasında kaldım .Bugün gittim inceledim eşim fiestayı daha çok beğendi 29900 fiyat aldım. 1.25 motor nasıldır, beni üzermi? aracı almaya karar verirsem hediye olarak ne istemeliyim?

1.25 motorun yokuş performansı için 4000devir gibi sürmelisiniz ama normal düz yolda iyidir, diğer tüm atmosferik 1.2 motorlar gibidir ilk bindiğiniz araçsa iyi gelir ama öncesinde turbolu ecoboost tsi gibi araçlara bindiysenız 1.25 çok yetersiz gelecektir ama yinede 30bin tl ye başka arabalar olmadıgı için, standart 1.2 şehiriçi arabasıdır performans beklemeyin, diğer 1.2lere görede üstünlüğü neredeyse yoktur.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefta046 -- 9 Mayıs 2013; 18:38:48 >
  • 1.0 ecoboostu focusta denemiştim hb onda bile iyiydi fiestayı uçurur bence çok isabetli bir seçenek olmuş. 1.5 dizelden çok daha performanslı ve ucuz olur.
  • arkadaşlar hala x paketi hediye ediyorlar mı? kampanya nisan sonuna kadar demişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.