Şimdi Ara

2013 Fiesta için sorum olacak yerimde olsanız ne yaparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. park halinde iken biri sağ ön teker üstündeki tamda çamurluk ile tampon birleşimi araya sürttü kaçtı 10 cm lik birşey var ama tam o birleşme yeri varya o kısımda hafif batma ve boya kalkması olmuş
    oraya vakum yapıldıgında usta diyorki boya tamamen kalkabilir atabilir bu durumda boya gerektirir
    kabul edersen vakumla çekmeyi deneriz diyor

tabi olursa hem çamurluk hem tampon 2 parca arasında oldugu için 2 yerdede boya sürtünmesi oldugu için boya kalkarsa muhtemelen iki yerde de kalkacagı için
    hem tampon hem camurluk boya isteme durumu olabilir

sizce bu durumda ne yapmam lazım ?
    usta yerinde olsam elletmem dedi kalsın böyle fazla göze batmıyor satarsanda bu şekilde daha iyi dedi

bu 1. idi

diğer sorum ise sigorta ve muayinesi olmayan bir kartal geçen gün beni sollamaya calısırken önüne araba çıkıyor ve gene ben durmuş halde iken arkadan yerin camurlu ve yagmurlu olması nedeni ile ve tekerlekleri 0 oldugu için ortalama 4 5 metre kayarak kartalın sag ön tarafından benim arka orta kısıma carpıyor tampona
    tamponda esmene oldugu için önden birşey olmuyor ama bagaj kapagının oturdugu yerde bıcak kesiği gibi yarılma oluyor onun için tamponu tamir edip boya yaptırdık
    tabi birde tampon içindeki koruma demiri egrildi düzelme istemedim orjinal ile değiştik daha sağlıklı olması babında

şimdi tabi arka taraf dada boya var tamponda olsa
    önemsiz ama koruma demiri değişimide var
    el içi kadar ama aynı carpma sırasında bagaj kapagının uc kısmında el içi kadar bir hafif batma oldu oraya da düzeltme yapacaz önemsiz dedi usta

şimdi toplayalım

bakınca basit ufak şeyler ama
    sonuçta işlem yapılmış
    boya düzeltme vs
    bu durum kayıtlara işlenmedi ama sonuçta söylenecek seyler
    bu kadar mesele varken ufakda olsa siz yerimde olsanız ön tarafı ne yaparsınız?

• Oncelikle gecmis olsun. Vakum isleminin boya kalkmasi gibi riski var evet. Fakat cok fazla olasi bir durum degil. Cunku sizin "yaptirmasam da olur"diyebildiginiz kadar kucuk bir goçük vakumlama isleminde minimum risk demektir. Eger tampon daha fazla gocmus ise zaten boya gerekecektir ve vakumlamadaki boya atma riski "ya tutarsa" sinifina girer. Yani yaptirin.

Hocam sizin aracinizn basina surekli hareketsiz haldeyken badireler gelmis. Dikkat cekici bi renk yaptirin 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykyuceer

Oncelikle gecmis olsun. Vakum isleminin boya kalkmasi gibi riski var evet. Fakat cok fazla olasi bir durum degil. Cunku sizin "yaptirmasam da olur"diyebildiginiz kadar kucuk bir goçük vakumlama isleminde minimum risk demektir. Eger tampon daha fazla gocmus ise zaten boya gerekecektir ve vakumlamadaki boya atma riski "ya tutarsa" sinifina girer. Yani yaptirin.

Hocam sizin aracinizn basina surekli hareketsiz haldeyken badireler gelmis. Dikkat cekici bi renk yaptirin 😃

Aynen öyle araba siyah fosforlu kırmızı attıracam yanlara :)
    Ne bilim şimdilik yaptırmadım da her an getirebilirim yaptırmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.