Şimdi Ara

2013 Ford Kuga Hararet sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 model 1.6 ecoboost motor ford kugam var ve yaklaşık 7 aydır hararet sorunu yaşıyorum aracım hiç beklenmedik zamanlarda ve hiç beklenmedik yerlerde durup dururken hararet yapıp motor kendini korumaya alıyordu daha sonraki araştırmalarımda bu aracın bu arızası yüzünden dünya çapında %64 ünün geri çağrıldığını ve yüzden fazla aracın yandığını öğrendim yetkili servisin aracın şase numarasından yaptığı araştırma sonucu benimde aracımın geri çağrılan hatalı üretim araçlardan biri olduğunu öğrendik ve 12 şubat 2017 de türkiye çapında bu model araçlarda fsa uygulaması başladı.
    fakat Ford Türkiye bu çalışmayı diğer ülkelerden birbuçuk yıl sonra başlattığı için bu süre zarfında ben ve biçok ford kuga kullanıcısı risk altında kaldık. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise en yakın yetkili servise gitmelerini tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benimde kuga aracim var.iki hafta önce ücretsiz izalosyon bakimi denilerek servise çağrıldım.bu serilerde imalat hatası var sorunu hallettik dediler ama sorun devam etti.tekrar götürdüm ve suan serviste.ben bu sorunu 1.5 yildir yaşıyordum.siz biraz daha teferruatli arastirmissiniz galiba.benim aracim geri çağrılan aracmi onu bilmiyorum.hatanin kesin çözümü yada çözümsüzlük durumunda değişim söz konusumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta 2013. hararet
    4 yıl önce açıldı
    VW POLO 2015 SİLECEK SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.