Şimdi Ara

2013 Golf 1.4 act mi ? 2015 i30 crdi elite dct(sıfır) mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

75 bin liraya i30 almak akıl karı değil.

75 bine i30 akıl karı değil ama

90 bine dsg sorunlu 2 yıl garantili Golf almak mı mantıklı oluyor.
  • i30 akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

2.El + DSG + Benzinli Golf'e 75.000 Saymak Yeni bir macera için güzel bir seçim Dizel + Sıfır Km 75.000 TL'ye İ30 İse mantıklı bir seçim tercihini sen yapBu arada bende eşime Blue drive manuel İ30 aldım gayet memnunuz illede golf alacağım diyorsan ACT Değilde Normal 1.4 TSI + DSG Sıfır km al 70.000 TL'ye bırakıyorlar.

hocam onada cam tavanla 83.400 tl görünüyor volkswagen de çok indirim yapan bir marka değil en fazla 3 düşer 80 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delfa66

Arkadaşım Bende Senin gibi 15 20 gün boyunca

i30 1.6 CRDi Style Desing Pack DCT ,

Golf 1.6 TDI BMT Comfortline DSG ve

Auris 1.4 D-4D Advance MultiMode

Modellerini araştırdım 3 test sürüşlerini yaptım Bir kere kesinlikle Auristen uzak araç hantal gitmiyor... zaten düşünmüyorsun.

Ben İ30 seçtim golf göre 9 Bin TL Daha düşüktü Malzeme kalitesi Golf Geride kalmaz. Araç performansı Golf aynı Çift kavrama 7 Vites

Ülkemize gelen araç Çek Cumhuriyetinde üretiliyor tasarımını Almanlar yapıyor

i 30 Sınıfının En ağır aracı 1391 kg ile golf' ten 78 Kg daha ağır. İç hacmi golf ten fazla özellikle arka yolcu tarafı çok geniş. şasesi Golf 10 Cm uzun

Golf 105 HP 250 Tork
    İ30 136 Hp 300 Tork :)

Donanım olarak ta i30 daha fazla EN Önemlisi i30 5 yıl garantili.

ben i30 13 gün önce aldım Araç çok güzel Yanlız Elit veya design Paketini al.

araç 100 Km şehir içi 8 Lt yakıyor fazla ama golf kullanan arkadaşlarda 7 Lt yaktığını söylüyorlar.

Golf Dsg sorunu var Ülkemizde 2 yıl garanti verebiliyor. En kötüsü hataları kullanıcı hatası olduğunu belirtip fatura araç sahibine çıkıyor.

www.arabalar.gen.tr karşılaştırma yapabilirsin.

hocam ben i30'u kullanıdığım sürece 8 litreyi görmedim şehir içi normal kullanımda en fazla 6.6 yakar ki ben 6.2 6.3 le gezmiştim agresif ken 7.2 yakmıştım. sizin 8 litre rodajdan sonra 7.2 7.3 lere sakin kullanırsan 6.6 lara düşer.

• +sı 5 yıl garantisi;- si fazla yakıtı.HDI motorlarlar bu araçtan % 20 daha az yakıyor ve bir HDI kullanıcısı olarak tek düşündüğüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fez@33

+sı 5 yıl garantisi;- si fazla yakıtı.HDI motorlarlar bu araçtan % 20 daha az yakıyor ve bir HDI kullanıcısı olarak tek düşündüğüm bu.

hocam dizel otomatik 6.5 7 arası bana normal geldiki 79 bin liste fiyatı 73500 74 e bırakılıyor bu kadar dolu bir araçta normal geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terekeme363436

quote:

+sı 5 yıl garantisi;- si fazla yakıtı.HDI motorlarlar bu araçtan % 20 daha az yakıyor ve bir HDI kullanıcısı olarak tek düşündüğüm bu.

hocam dizel otomatik 6.5 7 arası bana normal geldiki 79 bin liste fiyatı 73500 74 e bırakılıyor bu kadar dolu bir araçta normal geldi bana

Hocam 6,5 7 hele İstanbulda tamamdır.Ototest videolarda 9 lardan bahsedildi bazı kullanıcılarda eski şanzımandan çok farklı bir ekonomiklikten bahsedilemeyeceğini yazdılar.53 litre benzin ile 1400 km yol yapan otomobiller varken bir dizeldede en azından aynı başarıyı beklerim.Sakin kullanımda anadoluda bir şehirde şehir içi 5,8-6,3 aralığı uzun yolda 5,3-5,8 aralığı kabulümdür bu araca.

• quote:

quote:

quote:

Hocam 6,5 7 hele İstanbulda tamamdır.Ototest videolarda 9 lardan bahsedildi bazı kullanıcılarda eski şanzımandan çok farklı bir ekonomiklikten bahsedilemeyeceğini yazdılar.53 litre benzin ile 1400 km yol yapan otomobiller varken bir dizeldede en azından aynı başarıyı beklerim.Sakin kullanımda anadoluda bir şehirde şehir içi 5,8-6,3 aralığı uzun yolda 5,3-5,8 aralığı kabulümdür bu araca.

https://www.youtube.com/watch?v=2rGTuwqOm7w Hocam carviser'da fahir bey'in demesine göre İstanbul kazan ben kepçe dolaştım ve 6.7 test tüketimine ulaştım diyor ki rodaj dan sonra bu 6.5 e düşer hissindeyim.

• 140 hp olan act motorlar başarılı değil yakıt konusunda zaten
    illa act alacağım yakıt az yaksın diyorsan leon 1.4 150 hp act alacaksın
    ama ben ceed yada i30 dizel otomatik derim
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim öneriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde seat Leon fr a bakın derim

• Golfu ancak sifir tdi dsg kombinasyonuyla daha az donanimla alirsaniz oluru var. Su karsilastirmada ise benzinli garantisi bitmis golfu secmek akil isi degil.

Sifir, dizel, otomatik, guclu, ekonomik, donanimli, yakisikli, 5 yil da garantili. Net i30.

• 4 sene garantili, tam otomatik şanzımanlı 308'i de bir görün derim
  • Golf kullanıcısı olarak bu 2 seçenek arasından i30 u tercih ederim.

Golf ten çok memnunum ancak i30 u da başarılı buluyorum ve yepyeni bir i30 varken sorunlu olduğu bilinen şanzımana sahip bir Golf almazdım, ayrıca Golf muhtemelen dengesiz güç üretimi nedeniyle 140Hp lik motoru yakın geçmişte 150Hp ye çıkardı ki 140Hp lik motorun agresif kalkış tepkileri narin Dsg yi daha da zorlayan bir yapıdaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 28 Mayıs 2015; 11:22:06 >
  • Marka önyargınız yoksa VW Golf alınabilir.
    Ama ben marka imajına önem veririm, daha asil bir araç istiyorum diyorsanız i30 daha iyi bir seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Marka önyargınız yoksa VW Golf alınabilir.
    Ama ben marka imajına önem veririm, daha asil bir araç istiyorum diyorsanız i30 daha iyi bir seçim.

Güzel yorum, imalı
  • hyundai i30 o kadar para çok değilmi ya? golfede çoktaa...
  • sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sınıfta sıfır f/p olarak en iyisi bu düşünün c sınıfı ne hale gedi

• dolar 2.65 tl oldu bu ülkede gizli devaliazyon var 2 seneye 100 bin altında c sınıfı araba zor alınır.

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Ben imzadan da belli olduğu gibi i30 meraklısı bir insandım ve gerçekten kafayı i30'la bozmuş kesinlikle i30 alacağım diyordum içimden.Ama şu aralar kafam acayip karıştı golf act ile i30 arasında gidip geliyorum sürekli golf donanım olarak geride zaten 2013 30 40 binde ki panaromik cam tavanlı golf 74 75 bin TL . İ30 zaten donanım canavarı ve dizel 75 e sıfır bırakıyor bayiler (geçen ay alsaydım 73 😢 ) bu iki araç arasından sizce hangisini seçmeliyim golf sıfırından 15500 16 bin zararla ikinci elde i30 dct daha yeni çıktı ama şöyle bir kabadaslak hesap yaparsak 2013 25 35 bindeki i30'lar 61 62 buna ben dct+makyaj+otomatikpark'ı eklemiş gibi saysam 65 66 civarı bi piyasa olur gibi yani bununda sıfırından zararı 13 14 bin zarar .Bu şartlarda sizce hangisi olur ?

2015 Comfortline 1.4 TSI alın 60000 TL civarına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.