Şimdi Ara

2013 Golf 1.4 act mi ? 2015 i30 crdi elite dct(sıfır) mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen öyle hocam 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hocam 72600 dsg sıfır cam tavanla 75700 tl oluyor

• kesinlikle i30 alırım.bende 2013 benzin-lpg li i30 var.en full modeli elite olarak geçiyor.harika bir araç.keyif alarak biniyorum.yakıta gelince uzun yolda 19-20 kuruşu hiç geçmedi.ortalama 27-28 kuruş yakıyor.doya doya zevkini çıkartarak biniyorum.saygılar...
  • Hocam.hangi bayii full+full i30 u 75 e birakiyor. Ustelik sifir arac.özelden yada buradan mesaj atarmisiniz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

Hocam.hangi bayii full+full i30 u 75 e birakiyor. Ustelik sifir arac.özelden yada buradan mesaj atarmisiniz hocam.

Erk hocam siz erşan beyle görüşün

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferdi

kesinlikle i30 alırım.bende 2013 benzin-lpg li i30 var.en full modeli elite olarak geçiyor.harika bir araç.keyif alarak biniyorum.yakıta gelince uzun yolda 19-20 kuruşu hiç geçmedi.ortalama 27-28 kuruş yakıyor.doya doya zevkini çıkartarak biniyorum.saygılar...

Allah kaza bela vermesin hocam güle güle kullanın

• Uzun süre kullanacaksanız İ30 alın , kısa süreli ise golf daha mantıklı derim.
  • Yahu cevabi sorunun icinde gizli vag fani falan degilim ama vag grubunun araclari vw seat skoda bana gayet cekici geliyor. Fakat 0 dizel dopdolu araclar tutup afedersin milletin icinde kac kere osurdugu belli olmayan ayni sinifta ve benzinli arabayi kiyaslamak akil kari degil. Cift kavramadan sonra yakit tuketimi dusmus i30 un al gec derim. Ha hyundai gercekten kalitesiz bir marka. Cok net. Ben sahsen i30 falan almam giderim duz vites 1.16d alirim veya ne biliyim en olmadi astra alirim leon alirim ama siz ikisi arasinda kalmissiniz benim oyum su durumda i30

• Okadar para vereceksrn 0 km bi arac al bence.

I30 donanim bakimindan baya zengin gorunuyor. Yeni dct sanziman sececekmisiniz bilmiyorum. Daha yeni bi sanziman ama hyundai ninde 5 yil gibi bi garanti suresi var.

Hem dizel hem 0 hem otonatik hem 5 yil garanti hem yeni makyajlanmis bi araba. Sonuc i30

• Hyundai i30 bu ay yine satış yükselterek 950 1000 bandına girdi doğru yoldasın i30 !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.