Şimdi Ara

2013 INSIGNIA DİSK-BALATA PROBLEMİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

150.000 km'de makyajlı kasa olan aracımın 4 disk 4 balatasını yan sanayi olarak değiştirdim. Değiştirdikten sonra aracımın disklerinden ıslık sesi gelmeye başladı. Ses ilginç bir şekilde frene basmıyorken, seyir halindeyken geliyor ve frene bastığımda kesiliyor.

Tekrar servise gittim arkadaşlar sağolsun 4 disk 4 balatayı yan sanayi olarak garantiden tekrar değiştirdi. Seyir halindeyken gelen ses kesilmedi ve özellikle kapalı otoparka girdiğimde aracım ciyak ciyak kuş gibi yürüyor ve çok rahatsız oluyorum.

Servis problemin FERODO marka balatada olduğunu arka balataları orjinalleriyle değiştirdiğimde sorunun çözüleceğini dile getirdiler ancak 2 katından fazla bir fiyat söz konusu? Düşünceniz nedir? Sizce arıza gerçekten balata mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wscnx -- 4 Eylül 2019; 22:43:58 >

• Düşüncem D sınıfı bir araçta fren sisteminin orijinal kullanılması
    Kaç para olursa olsun , icabında 2 ay geç alınsın o zamanda toplu taşıma kullanırım ama frenlemeyi orijinal alırım yanlış anlama sakın
    Fren bu 1.7 ton olması gerek eski kasanın , yan sanayi falan maceraya girilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

Düşüncem D sınıfı bir araçta fren sisteminin orijinal kullanılması
    Kaç para olursa olsun , icabında 2 ay geç alınsın o zamanda toplu taşıma kullanırım ama frenlemeyi orijinal alırım yanlış anlama sakın
    Fren bu 1.7 ton olması gerek eski kasanın , yan sanayi falan maceraya girilmez
    Aracın net ağırlığı 1.5 ton. Haklı olabilirsiniz hocam ancak yardım talep ettiğim konu bu değil. Düşüncenizi yeni bir konu açarak dile getirirseniz daha geniş kitlelere hitap edebilir benimde vaktimi harcamazsınız. Teşekkürler.
  • wscnx W kullanıcısına yanıt
    J kasa astra sedan net 1.5 ton
    Yeni kasa grand sport Insignia hafiflemesi en çok öne çıkarılan yeniliğiydi net 1.5 ton
    Insignia A 1.5 tondan fazla olmalı
    Ruhsatlarda hata olabiliyor
    Yardım talep ettiğiniz konunun bazı cevapları var
    Bunlardandan ilki hangi marka model olursa olsun disk ve balataların orijinal kullanılmasıdır
    2006 model altea kullanırken yetkili servisten balata alıp ustaya verirdim

Bence vakit çalma yok , sorunun cevabı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.