Şimdi Ara

2013 | Kesin alınıcak 3 oyun | Gta V & The Last Of Us zirvede, Gow & Beyond takipte (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

2013 yılı içerisinde eğer bir tek oyun seçme hakkım olsa 1 saniye dahi düşünmeden tereddütsüz The Last of Us derim.

/>

Not:

Metal Gear Solid:Ground Zeroes konusunu açan biri ve oldukca bilgi sahibi olan biri olarak söylüyorum. 2013 de büyük ihtimal gelmiyecek resmi açıklama yok fakat 2014 den önce imkansız. Bu yüzden 2013 değerlendirmesinde MGS:GZ bulunmaya gerek yok fakat 2014 de Metal Gear Solid:Ground Zeroes büyük session getirecek ve bu nesilin son dönemlerine The Last of Us, Beyond Two Souls ile birlikte damga vuracak 3 oyun.

teşekkürler sipahi değerlendirmelerin için..

ayrıca the last of us , beyond ve gow ile birlikte 2013 sony'nin de yılı olacak diyebiliriz. en çok da bu oyunların türkçe seçenekli olma ihtimali herkesi heyecanlandırmıyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

quote:

2013 yılı içerisinde eğer bir tek oyun seçme hakkım olsa 1 saniye dahi düşünmeden tereddütsüz The Last of Us derim.

/>

Not:

Metal Gear Solid:Ground Zeroes konusunu açan biri ve oldukca bilgi sahibi olan biri olarak söylüyorum. 2013 de büyük ihtimal gelmiyecek resmi açıklama yok fakat 2014 den önce imkansız. Bu yüzden 2013 değerlendirmesinde MGS:GZ bulunmaya gerek yok fakat 2014 de Metal Gear Solid:Ground Zeroes büyük session getirecek ve bu nesilin son dönemlerine The Last of Us, Beyond Two Souls ile birlikte damga vuracak 3 oyun.

ayrıca the last of us , beyond ve gow ile birlikte 2013 sony'nin de yılı olacak diyebiliriz. en çok da bu oyunların türkçe seçenekli olma ihtimali herkesi heyecanlandırmıyor değil.

Bence goty bioshock'ta olabilir çok sağlam. Ayrıca tomb raider'de iyi bir oyun olacakVe para kalırsa devil may cry ve metal gear rising'de var. Çoğu kişinnin listesinde yok ama tabiki bildiğimiz üzere cod oyunu gelecek ve bu sene bf4'te çıkacak.ve büyük bir ihtimal asassins creed 4

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

quote:

/>

Not:

Bence goty bioshock'ta olabilir çok sağlam. Ayrıca tomb raider'de iyi bir oyun olacakVe para kalırsa devil may cry ve metal gear rising'de var. Çoğu kişinnin listesinde yok ama tabiki bildiğimiz üzere cod oyunu gelecek ve bu sene bf4'te çıkacak.ve büyük bir ihtimal asassins creed 4

battlefield 4 bu sene çıkar mı sizce? bence 2014 başı gibi çıkar.. kesin bir tarih verdiler mi bilmiyorum

• @ becks1907 ben tesekkür ederim ağbi sagolun. Evet haklısınız The Last of Us, Beyond Two Souls, Gow, 2013 son ceyrek gibi . Acaba aralarından birtanesi 2014 de sarkarmı bilmiyorum. Gow sarkmıyacak bu kesin fakat diğerlerini bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@ becks1907 ben tesekkür ederim ağbi sagolun. Evet haklısınız The Last of Us, Beyond Two Souls, Gow, 2013 son ceyrek gibi . Acaba aralarından birtanesi 2014 de sarkarmı bilmiyorum. Gow sarkmıyacak bu kesin fakat diğerlerini bilmiyorum.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Two_Soulsun_Cikis_Donemi_Belli_Oldu-28615.htm

Verilen bilgilere göre Playstation 3'ün yeni göz bebeği Beyond: Two Souls için 2013 yılını beklememiz gerekiyor. Ancak burada bizi asıl heyecanlandıran bilgi ise yapımın yılın ilk çeyreğinde piyasada olacak olması. Böylece çok fazla beklememize gerek kalmadan Jodie'nin nefes kesen macerasına dahil olabileceğiz.

Beyond two souls için 2013 ilk çeyrek'de çıkıcak deniyor. Umarım son dönemi beklemeyiz.

• DICE çatısı altında Battlefield serisinin yapımcı ekibinde yer alan Ben Cousins, Twitter üzerinden Mirror's Edge 2'yi doğruladı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Mirrors_Edge_2_Yapim_Asamasinda-32695.htm

BF4 2014 son ceyreği bulur.

• quote:

DICE çatısı altında Battlefield serisinin yapımcı ekibinde yer alan Ben Cousins, Twitter üzerinden Mirror's Edge 2'yi doğruladı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Mirrors_Edge_2_Yapim_Asamasinda-32695.htm

2014 son çeyrek çok uçuk bence. beta 2013 son çeyrek başlayacak yazıyor moh kutularında.2013 sonuda çıkar oyun. BF3 betada son 1 ay kala başladı ve çıktı oyun sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

DICE çatısı altında Battlefield serisinin yapımcı ekibinde yer alan Ben Cousins, Twitter üzerinden Mirror's Edge 2'yi doğruladı.

2014 son çeyrek çok uçuk bence. beta 2013 son çeyrek başlayacak yazıyor moh kutularında.2013 sonuda çıkar oyun. BF3 betada son 1 ay kala başladı ve çıktı oyun sonra

Evet Nisan ayında ana konu da belirttmişdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_59407822/tm.htm

quote:

2013 | Kesin alınıcak 3 oyun | Gta V & The Last Of Us zirvede, Gow & Beyond takipte

EA, Battlefield 4'ü Onayladı !

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Battlefield_4u_Onayladi-29719.htm

Battlefield 4 Betasının Tarihi Duyuruldu

Battlefield 4'ü onaylayan EA, yapım için ilk bilgiyi verdi. Oyunun betasının 2013 sonbahar'ında başlayacağını az önce duyurdu EA, böylece Battlefield 4'ün uzun bir yapım sürecinden geçeceğini görüyoruz.

2013'ün sonuna doğru betası yapılacak olan Battlefield 4'ün 2014'e yetiştirileceği tahmin ediliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_4_Betasinin_Tarihi_Duyuruldu-29721.htm

• Ram yetersizliğinden dolayı mevcut konsollara Battlefield falan çıkarmazlar artık. 12 ye 12 sarmıyor. Ama temiz sunucular, temiz ortam ve herkes eşit şartlarda olduğu için oynuyoruz işte,
  • 3 tane yazmak 2013 senesine ayıp olur, en az 10 sayarım.
  • Metal Gear Solid Ground Zeroes
    The Last of US
    The Last Guardian
    GTA V
    Gran Turismo 6
    Final Fantasy Versus 13
  • 1-) GTA V

2-) God Of War : Ascension

3-) The Last Of Us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 26 Kasım 2012; 1:37:09 >
  • quote:

Sipahi bence mirror's edge'yide yüksek olasılık yeni jenerasyona çıkaracaklar. Hatta çok yüksek olasılık..

• İşte benim listem
    1-God of War Ascension
    2-Assassin's Creed III
    3-GTA V
    4-Devil May Cry
    5-Tekken TT 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Sipahi bence mirror's edge'yide yüksek olasılık yeni jenerasyona çıkaracaklar. Hatta çok yüksek olasılık..

Haklısınız resmi açıklamalar gelmediği müddetçe bütün olasılıklar mevcut.

• Tüm exclusive oyunlar... Ama Başta ;

GTA V & Last of Us olmak uzere ...

• Gow Ascension
    The Last of Us
    Beyond Two Souls
  • Beyond kaçırılmaz..
  • 1. The last of us
    2. Gta 5
    3. belli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Of Us
    Beyond two souls
    Gow ascension

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 27 Kasım 2012; 21:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.