Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LA SERİSİ 42LA620S incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
15.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/logitech-k400-nano-920-003120-touchpad-wireless-klavye/30.022.1453.0066 bu klavyeden bende almayı düşünüyorum hızlı al sitesinde en ucuz orada buldum
  • maslan7 kullanıcısına yanıt
    ben siteyi örnek verdim sadece istediğiniz gibi alabilirsiniz tabiki ;)
  • Arkadaşlar yine bir şeyi test etmenizi isteyeceğim sizden.

Benim TV nin arkasından çok fazla duyulmayan ama ortam sessiz olduğunda insanı rahatsız edebilecek derecede bir ses geliyor. Tanımlamam gerekirse elektriksel, kulak çınlaması gibi bir şey. Bazen tonu değişiyor. Çoğu zaman hissetmiyorum ama TV nin sesini tamamen kıstığımda duyuluyor. (Çok yüksek bir ses değil ama kafaya taktım mı kötü oluyor). Ayrıca hiçbir şey bağlamıyorum, kablolarla alakalı değil. TV yi açtığım zaman başlıyor ses.

Sizde böyle bir durum var mı?
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim fakat ben ele gelecek, elle tutalan mouse istiyorum. PC de de kullanacağımdan Touchpad özellikle oyunlarda sırıtıyor.
  • microsoftun üzerinde pencere sembolü olan modelleri gerçekten çok iyi
    link burda ben bu mouse kullanıyorum ele geliyor ve büyük yakından görmen lazım ben set olarak almıştım mouse klavye.
    ve bu pencere işaretli modeller halıda ve kanepede vs kullanılabiliyor özel bir lazer teknolojisi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAMBOZAN -- 25 Eylül 2013; 12:04:31 >

• orontez kullanıcısına yanıt
    aldım alalı şuana kadar öyle bir ses duymadım açıkcası bende bu konularda hassasımdır kafama takılırsa incik cıncık ederim iyice :)
    yarın ancak test edebilirim bu sorunu
  • fromoldcity F kullanıcısına yanıt
    :))
    @RAMBOZAN arkadaş güzel bir mouse önermiş. araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Saygıdeğer arkadaşlar
    Aslında kafamdaki klavye mouse seti logitech mk240 fakat; LA620 de çalışır mı size sormak istemiştim...olsun pahalı bir yöntem olan deneme yanılma yoluna tevelsül edecez...
  • fromoldcity F kullanıcısına yanıt
    denemiş olan arkadaşlar varsa kesin cevaplar . ben daha klavye mouse almadım , büyük ihtimalle uyacaktır sonuçta wifi üzerinden bağlanıyor. ;)
  • Bu arada Uydu kablosunu TV ye takınca o ses gitti. Çıkarınca geri geliyor. Nasıl iş anlamadım.
  • orontez kullanıcısına yanıt
    ben televizyonun kendi uydusunu kullanıyorum daha söylediğin testi yapamadım eve geçtiğimde bakacağım
  • hayırlı olsun tvler.bayağı memnuniyet var anlaşılan.
    bende bu modele niyetliyim.
    kullanıcı arkadaşlara bi kaç sorum var.
    3 boyut performansı nasıl.örneğin heves geçtikten sonra bi filmi 3 boyutlu izleme imkanım varken 1080p/720p izlerim denebiliyor mu?biraz öznel bi soru oldu ama fikir almak isterim.(bu aktif pasif olayının çok suyu çıkmış,anladığım aktif daha net,pasif daha kullanışlı)
    mkv,avi,mp4 gibi film formatlarını 1tb hdd den okumada problem yaşanır mı?
    alt yazı düzenlemeleri yapılabiliyor muyuz?konum,renk,tip...ve alt yazılı bi film ekranı paylaşmanız mümkün mü?
  • sihirli kumanda şart mı arkadaşlar kliksada word puanla 1450 ye geliyor kumandası yok sihirli kumanda ne işe yarar ki mouse taksak olmaz mı

hort
  • respectrespect kullanıcısına yanıt
    hortlamaz hocam :D sorun yok hep burdayım. yanında hediye olarak aldım ben onu . ( ki zaten hediye bile olsa onun parasını çıkartıyorlar sizden ) ben normal kumandayı pek kullanmıyorum.
    hem bayağı büyük hemde akıllı kumanda daha hoş duruyo ele iyi geliyor :D . isterseniz kablosuz klavye mouse kullanabilirsiniz.
  • 5erkan kullanıcısına yanıt
    eyv. hocam kusura bakma bayağı geç oldu konuya bakamamıştım.

3d yi her istediğiniz zaman izleyebilirsiniz 3d film ler için tabiki. zaten her dakika 3d izleyecem diye bir sebeb yok =)
    aktif pasif olayına gelirsek birinin daha net olmasının sebebi direk pil ömürlü oldugundan kaynaklıdır , diğeri ise pil derdi yok ;)
    formatlar konusunda net birşey söyleyemicem çünkü normal masa üstü bilgisayardan wireles ile bağlandığım için direk açıyor herşeyi bendede 1 tb. hdd var genellikle indirdiğim filmleri izliyorum zaten
    alt yazı konusunda ise renk tip bilmiyorum denemedim hiç bir ara izlediğim zaman fotoğrafını çekip paylaşırım hocam saygılar
  • klavye kullababiliyoryz peki mouse kullanilabiliyor mu smart uygulamasinda ? usb yuvalarina takmayi denedim olmadi .mouse logitech m515

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-003120-k400-touch-unifying-wireless-keyboard/productdetails.aspx?I_ID=56633

bu tarz mouse klavye kullanılabiliyor. diğer türlü hiç denemedim. bunuda vatandaki elemanlar veriyordu diğer tvlerin yanında :)
  • fotoya gerek kalmadı sağolun.youtubede bi incelem buldum,gördüm alt yazıyı.alt yazı da boyut,renk,konum ayarlama yapılabiliyor.
    yeni sorularımla yorayım sizi müsadenizle.

alt yazıda değişim sırasında titreme olduğundan falan bahsedilmiş. sizde var mı böyle bir şey.
    sd yayınların kalitesini nasıl buldunuz.gerçek hz değeri 50 deniliyor. 1080p filmlerde performans nasıl,futbol maçlarında,gölgelenmeden bahsedilmiş....
    kanal geçişleri ne alemde sizde?2 sn diyen var,4 diyen var.
    tarayıcısı üzerinden seyrettiğiniz videolarda 15 dakikadan sonra,bellek hatası verdi mi.deneme fırsatınız oldu mu.
  • 5erkan kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle diyim bunada.

alt yazı değişimi ben yapmadım sadece bilgisayara indirdiğim filmin alt yazısınıda indirip yükledim ve direk nero media ile açıp izliyorum herhangi bir titreşim görmedim .
    sd kanallar bana kalırsa normal öyle ahım şahım birşey beklenilemez.
    1080p filmlerde söz söylenilemez bana kalırsa .
    maçlarda gölgelenme ben görmedim konudaki yorumlara bakarsanız olumsuz birşey yok.
    kanal geçişleri tv ye göre değil kullandıgınız uyduya göre değişir uydunuz iyiyse kanal geçişi normaldir
    benim kullandıgım kendi uydusu ve 2 3 saniye içerisinde değişiyor.
    genellikle zaten bilgisayardaki filmleri wifi ile tv ye bağlanıp izliyorum. hiç bir bellek hatası olmadı. he şu sorun olabilir arada donma gibi
    benim düşüncem bu donmanın sebebleri ise wireles ın full sinyal (4 diş) yerine yarısı (2 diş) wireles sinyali çekiyordur buda normaldir

• Tivibu WEB üyesiyim. Bu TV'den webden Tivibu izlenebilir mi? Mesela şuradan:http://www.tivibu.com.tr/canli-tv.tvb#!hemen-izle
    Eğer wifi ile webden izleyebilirsem, çanak anten vs almayacağım. Çok az TV izlerim. Çok kanal falan aramam zaten...
    Bir de akıllı kumanda şart mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 18 Kasım 2013; 23:31:02 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.