Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LA SERİSİ 42LA620S incelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
15.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam akıllı kumanda yanında hediye niyetine verildi bana ki onun fiyatını da zaten televizyona eklemişlerdirki fiyatı biraz yüksek geldi bana :)
    kendi içinde zaten uydusu bulunmakta. tivibu üyesi iseniz zaten smart bölümünde tivibu programı mevcut illaki webden izlemenize gerek yok =)
    eğerki wife ile izlerim diyorsanız elbette izleyebilirsiniz. ( yanlış anlaşılma olmasın ben tivibu üyesi değilim ama televizyonda bu tivibu programı oldugu için böyle düşünüyorum )
    ayrıyetten akıllı kumanda olmassada olur , klavye mouse alabilrsiniz =)
  • Arkadaslar merhaba. bende de ayni TV den bulunmakta.

Ayrica hepinize katkilarinizdan dolayi simdiden tesekkur ederim.

Benim sormak istedigim soru şu...

Digiturk abonesiyim ve yeni tasindigim binada merkezi sistem uydu bulunmakta.

Tv ye digiturkun uydu alicisini nasil baglayacagim?

Bir turlu ayarlarini yapamadim.

Bu konuda yardiminiz olabilir mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuku06 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

açıkcası ben direk kendi uydusunu kullanıyorum televizyonun. Digitürk hiç kullanmadığım için her hangi bir şey söyleyemiyeceğim :( eğer bilen arkadaşlar varsa elbette ki yardımcı olacaklarını umuyorum.
  • bende tekonsadan alacagım sanırım
    cok araştırdım cok düşündüm buna karar kıldım

almak icin yılbaşı kampanyalarını beklemekteyim :D
  • Kalinligi TV nin çok fazla :)

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    daha ne kadar incelsinler fiyatına göre uygun bir televizyon bana kalırsa =) eğerki çok iyi çok ince istiyorsanız LG nin 30.bin tl nin üstünde bir tv si var ona bakın =) hem büyük hem ince
  • hayırlı olsun hocam şimdiden =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

daha ne kadar incelsinler fiyatına göre uygun bir televizyon bana kalırsa =) eğerki çok iyi çok ince istiyorsanız LG nin 30.bin tl nin üstünde bir tv si var ona bakın =) hem büyük hem ince

Neden 30 bin TL ilk ornek veriyorsunuzki 1500 2000 civari 39 mm ilk TV Lerr var evindeki vestelde buna dahil 39 mm sadece

valla açıkcası ha 4 cm ha 7 8 cm. birşey değişmiyor... duvara astıktan sonra farkına bile varmıyorsun + masa üstünde bile dursa farketmezsin...
    eğer iyi bir televizyon almak istiyorsa birisi bana göre ben vestel arçelik vs. bu markaları tavsiye etmem . bu benim düşüncem bir samsungun bir LG nin performansını verebileceğinden şüpheliyim.
  • quote:

valla açıkcası ha 4 cm ha 7 8 cm. birşey değişmiyor... duvara astıktan sonra farkına bile varmıyorsun + masa üstünde bile dursa farketmezsin...
    eğer iyi bir televizyon almak istiyorsa birisi bana göre ben vestel arçelik vs. bu markaları tavsiye etmem . bu benim düşüncem bir samsungun bir LG nin performansını verebileceğinden şüpheliyim.

Valla hocam ben takintiliyim o konuda lg nin Gecen senekiler daha basariliydi incecik bune boyle.bu Arada Vestel LG paneli gayet iyi 1.5 senedir kullanoyorum

doğrudur herkesin bir takıntısı var tabiki :) zevk renkte tartışılmaz :) bendede mesela arçelik vestel vs. alacağıma biraz daha araştırır 3 5 fazla verir daha iyisini alırım bendede bu takıntılık var =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.BYKUSH -- 8 Aralık 2013; 21:55:23 >
  • quote:

doğrudur herkesin bir takıntısı var tabiki :) zevk renkte tartışılmaz :) bendede mesela arçelik vestel vs. alacağıma biraz daha araştırır 3 5 fazla verir daha iyisini alırım bendede bu takıntılık var =)

İnceden malima gönderme yaptiniz sanki :). :) :):):):)

hahaha :)) yok ben genel anlamda onu söylüyorum hocam örnek olarak o geldi aklıma birden :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu tv bin 2d yi 3d yi cevrem özelliği nasil isenyariyo mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce la620s mi daha iyidie yoksahttp://m.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE40F6340SSXTK samsung f6340 mı? Arasında karar vereceğim de.

• sebzelicorba kullanıcısına yanıt
    hocam ben samsunglara baktığımda görüntü biraz daha soluktu yani şöyle diyim türk bayrağının kırmızısı pembemsi gibi duruyordu samsungda ayarların hepsi eşit dedi bana arkadaş . LG ve philips biraz daha net renkleri .
    öyle olunca bende LG aldım.
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    ben bir yada 2 kere deneme şansım oldu fena değil yani iyiydi . gerçi indirdiğin filmin kalitesine görede değişir :)
  • quote:

hocam ben samsunglara baktığımda görüntü biraz daha soluktu yani şöyle diyim türk bayrağının kırmızısı pembemsi gibi duruyordu samsungda ayarların hepsi eşit dedi bana arkadaş . LG ve philips biraz daha net renkleri .
    öyle olunca bende LG aldım.

Dün tvleri denerken aynı şeyi ben sw düşündüm. Samsung daha mat bir görüntü veriyordu. Hepsi de kontrast ve renk ayarları olarak en üst ayarlardaymış. Tabi bu matlık kötü anlamda değil, tercih meselesidir.
    İşte ya vestel 42pf906( ya da la640s alacağım. 620den de vazgeçtim gibi.

• arkadaşlar acaba tv orjinal barkodlumu geliyor netten almayı düşünüyorum sormamın sebebi satıcı yanlışlık ağzından kaçırdı barkodlu da olabilir olmaya bilirde diye öyle bi sorunla karkılaşan varmı teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.