Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LA SERİSİ 42LA620S incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
15.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv yi bende alıcam yakınlarda bir arkadaşiımdada yok konsolu götürüp deneyeyim ,benim için ps3 yani oyun performansı çok önemli gecikme süreside yazmıyor hiçbire yerde youtube ta bir video var 50 ms nekadar doğru nekadar yanlış hiçbir fikrim yok.Dual play için istiyorum konsolda çok keyifli olur sırf bu input lag yüzünden allak bullak oldum bütün hevesim kaçtı internette net bilgilerde yok.

• karakartalizmir kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Arkadaşlar bu tv yi bende alıcam yakınlarda bir arkadaşiımdada yok konsolu götürüp deneyeyim ,benim için ps3 yani oyun performansı çok önemli gecikme süreside yazmıyor hiçbire yerde youtube ta bir video var 50 ms nekadar doğru nekadar yanlış hiçbir fikrim yok.Dual play için istiyorum konsolda çok keyifli olur sırf bu input lag yüzünden allak bullak oldum bütün hevesim kaçtı internette net bilgilerde yok.

hocam tv yi alırken dual playde çek iyi preforman verdiğini söylediler.bilmiyorum bu bilgi işinize yararmı

• quote:

Arkadaşlar bu tv yi bende alıcam yakınlarda bir arkadaşiımdada yok konsolu götürüp deneyeyim ,benim için ps3 yani oyun performansı çok önemli gecikme süreside yazmıyor hiçbire yerde youtube ta bir video var 50 ms nekadar doğru nekadar yanlış hiçbir fikrim yok.Dual play için istiyorum konsolda çok keyifli olur sırf bu input lag yüzünden allak bullak oldum bütün hevesim kaçtı internette net bilgilerde yok.

ben tv aldım ama daha duvara bağlamadım.1 kaç haftaya kadar bağlayacagım.o zaman size haber veririm deneyebilirsiniz.ben de çiğlideyim.

• karakartalizmir kullanıcısına yanıt
    duvara bağlama olayını LG nin kendi servisini arayıp yaptırın yoksa bilirmisiniz bilmemde kutu açıldığı gibi garanti dışı oluyor diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartalizmir

quote:

ben tv aldım ama daha duvara bağlamadım.1 kaç haftaya kadar bağlayacagım.o zaman size haber veririm deneyebilirsiniz.ben de çiğlideyim.

Güle güle kullan teşekkür ederim.

• eywallah
  • PS4 Test etme imkanınız oldu mu , oyunlarda özellikle Battlefield , Call of Duty tarzında oyunlarda nasıl ? Lag yaşıyormusunuz ? Bugün alacağım tavsiyenize göre..
  • Ben de bugün gidip bu TV'den almayı düşünüyorum. Teknosa'nın sitesinde stokta yok gözüküyor acaba mağazalarda var mıdır ? Olmadı Vatan'dan alacağım fiyat aynı. Ama vatanda akıllı kumanda yok. Teknosayı sabah arasam iyi olacak gitmeden önce.

Dip Not : Kafam allak bullak oldu TV'leri araştırırken ama dönüp dolaşıp yine buna geliyorum.
  • bizde aldık bu tv nin 47inç olan modelini, 47la620s diye geçiyor vatandan aldık. media markta 2bin liraydi, bunu vatan bilgisayarda söyleyince onlarda 99 lira indirim yaparak 2bine aldik.

Akıllı kumanda yok ama android , ios sistemli telefonlara lg remote uygulaması kurulabılıyor akıll kumanda gibi hareket ettirebiliyorsunuz, hatta akıllı kumandadan daha iyi çünkü klavye gerektıren durumda ekranda klavye beliriyor telefon veya tablette. Tek sıkıntısı tv deki görüntüyü telefona vermesi, biraz laglı oluyor ve çok gereksiz, kapatmayı beceremedım kapatılabilinirse süper olur. Ayrica klavye ve mouse baglayabılırsınız kablosuz olarak.

Smartshare özelliği gerçekten çok iyi. uzun sureli denemedim ama pc deki film resim muzigi aynı agı paylaştıgınız modem üzerinden kablolu/kablosuz tv ye yansıtabiliyorsunuz.

LA serisinde olan Miracast özelliği de çok kullanışlı, Kablosuz ekran özelliği olan tabletimi tv ile eşleştirip, tabletteki görüntüyü tv ye aktarabiliyorum, 1-2 sn gecikmeli, oyun oynamak dışında herşeyi yapabilirsiniz.

Tv nin teknik özelliklerinin pratikte nasıl yansıttığını, yani nasıl görüntü iyi mi kötümü oldugu konusunda uzman değilim ama kendi yorumum görüntü gayet güzel, renkler yerinde, belki biraz ayarlarıyla oynamak gerekebilir. hayaletli veya titremeli görüntüler yaşamadım yada çok dikkat etmedim yanıltmak istemem ama rahatsiz oldugum herhangi bir konu yok.

Smart uygulamaları biraz yavaş, yani youtube girip pc de oldugu gibi seri bi şekilde işlem yapamazsınız, tarayıcı hızlı sayılmaz. donanımhaber sayfasında sayfaları kaydırırken biraz yavaşlık söz konusu, tarayıcıdan film izlemeyi denemedım ama verimli olacagını sanmıyorum pek. kendimce tv nin smart özelliklerinden beklentim olmadıgı için benim için problem değil. Gerçi 500mb küsür bi güncelleme var ama yapmadım belki bi iyileştirme söz konusudur bilemiyorum. Zaten daha önce de söylediğim gibi Tablet i tv ye yansıtınca tv nin uygulamalarına hiç gerek kalmıyor.

usb den 720p film izledim sonuç çok iyi, 1080p deneme fırsatım olmadı, altyazı vs sorun yaşamadım.

42 inc ve 1600lira küsür limit koyup 47 inc 2bin bi tv almış olduk. daha fazla açılmadıgımız için mutluyum:) bence daha ucuza getirilebilinirdi kurdan dolayı sanırım fiyatlarda biraz artış var. Tv yi alacaklara tavsiyem teknoloji marketlerde tv yi kendi beklentilerine göre test etmeleridir, evet internetten araştırmak iyi tabi ama çok fazla kişisel yorum ve bilgi kirliliği var. bu tv ye çöp diyenler de var mesela, ama biz beğendik.

• popeyex kullanıcısına yanıt
    uzun bir açıklama olmuş teşekkürler bilgilendirmeniz için.

sanırım dediğiniz gibi dolar üstünden oynadığı için bana göre fiyat 300 tl çıkmış ve akıllı kumanda sahibiyim yanında hediye olarak verildi. hayırlısı :)
  • evet.LG nın servisine yaptırdım.Teşekkür ederim hatırlatmanız için.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    slm hocam.Vatandaki modelle teknosadaki model faklı.Akıllı kumandaya takılma bence.Vatandaki modeller cercevesi ince daha şık duran modeller.Ama teknosadaki cerceveli ve görünümü daha kaba.Yinede tercih senin.Ama ben vatandan aldıgımdan çok memnunum.3D performansı harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartalizmir

slm hocam.Vatandaki modelle teknosadaki model faklı.Akıllı kumandaya takılma bence.Vatandaki modeller cercevesi ince daha şık duran modeller.Ama teknosadaki cerceveli ve görünümü daha kaba.Yinede tercih senin.Ama ben vatandan aldıgımdan çok memnunum.3D performansı harika.

Yorum için teşekkürler. LG bayiisinden aldım
  • Arkadaşlar 2 konu hakkında yardıma ihtiyacım var.

1.'sini bu konu linkinde görebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_86956272/f_//tm.htm

2.'si ise siz bu televizyonu hangi parlaklık , kontrast , renk , arka ışık ayarlarında kullanıyorsunuz. Babamın gözlerini aldı epey. Ben de kıstım ama o zaman da düzgün verim alamadım gibi. Dengeli bir şekilde ayarlamak istiyorum. Bir de annem inat edip 30 cm civarı yukarı monte ettirdi TV'yi o kadar aşağıda olmasın diye. Hem boynum ağrıdı , hem de ekran ayarlarının çok yüksek ( parlak ) olmasından dolayı başım ağrıdı. Gündüz değil de geceleri sıkıntı oluyor epey çok göz alıyor.

valla ben aldığım gibi duruyor yada yanlış hatırlamıyorsam kendi modları olan ı seçtim bu spor , sinema, oyun tarzı modları vardır ya genel tv ve monitörlerde sanırım standart modu yada film modunu seçmişimdir tam hatırlamıyorumda bakarım gene .
    diğer konu hakkında yardımcı olamıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

valla ben aldığım gibi duruyor yada yanlış hatırlamıyorsam kendi modları olan ı seçtim bu spor , sinema, oyun tarzı modları vardır ya genel tv ve monitörlerde sanırım standart modu yada film modunu seçmişimdir tam hatırlamıyorumda bakarım gene .
    diğer konu hakkında yardımcı olamıcam .

Hocam sizin yorumlarınız ışığında aldım TV'yi çok da memnun kaldım. Ailem için aldım zaten 55 ekran tüplüden buna geçiş biraz zor oldu bizimkiler için. Babamda astigmat problemi de başladı. Çok gözünü alıyor adamın. Hem parlaklığı kısıp hem de enerji tasaraffunu açtım gözünü almasın diye. Bildiğin karanlık izliyoruz ben hiç zevk alamıyorum

eyv. sağolun. hayırlı uğurlu olsun tekrar. :D o şekilde izlemekten sen ben pek zevk almayız tabi ama büyükleri düşünmek lazım. ki zaten 55 ekran tüplüden böyle bir televizyon modeline geçmek köyden indim şehire gibi olur ki bunu bende yaşadım yalan yok :D :D :D
  • Eşekten inip ferrariye binmek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.