Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LA SERİSİ 42LA620S incelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
15.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum, evde bu tv'yi kullanıyorum 42" modelini. USB 3.0 1TB'lık harddiskten film izlerken ses görüntü kayması yapmaya başladı, ses zamanla daha erken gelmeye başlıyo. Filmi bi durdurup, tekrar oynatınca tekrar düzeliyo ama bi 10 dakika içinde yine kayma hissedilmeye başlıyo. Bi sebep bi çözüm bilen var mıdır?

bunun dışında herşeyinden çok memnunum tvnin. Bu fiyatta alınabilcek en iyi tvdir heralde
  • sportakal S kullanıcısına yanıt
    her filmde mi böyle yapıyor . + her izlediginde usb i kontrol et ve harddiski bilgisayara takarak bak hocam ordan kontrol et filmleri belkide filmlerde yada hd ile usb de bi sorun olabilir.
  • Dahili uydu alıcısına biss girilemiyormuş. Resmen yıkıldım
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    hocam biss i açıklarsan sevinirim pek bilgim yokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

hocam biss i açıklarsan sevinirim pek bilgim yokta

Hocam biz çanakla dahili uydudan izliyoruz. TRT Alman ligi maçlarını , Ntv Spor da La Liga'yı veriyor malum. Ama maç saatinde yurt dışından bu kanallar izlenmesin diye şifreleniyor. Çünkü İspanya'da da Digitürk gibi yayıncılar var. Türkiye kullanıcıları biss girmesi gerekiyor. Biss key bölümü yok dahili uyduda. O yüzden bu maçlar izlenemiyor açık kanalda olmasına rağmen.
    anladım şimdi . trt de pek oldugunu görmedim kendi uydusunu kullanıyorum bende ntv iptal :D uyuz oluyorum valla bu durumlara
  • Selamlar,

LG47LA620 tv aldım. Smart webcam olmadığı için görüntülü konuşma yapamıyorum. Samsung Note3 telefon ile webcam görevi sağlayabilirmiyiz ?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanturanist kullanıcısına yanıt
    yanılmıyorsam usb girişi ile bağlarsanız bir ihtimal yapılmaktadır + normal webcam leride bu şekilde bağlandığı şekilde görüntülü konusma yapılması gerekiyor
  • arkadaşlar ben 2gün önce 47la620s aldım bugün ekranını silerken ekranın sağ tarafının çerceveyle birlestiği yerden içeri doğru esnediğini fark ettim bu durum sizce normal mi? servis çağırsam mı
  • naruel N kullanıcısına yanıt
    esneyebilir diye düşünüyorum sonuçta hem ince panel hemde led yani biraz doğal gibi geliyor bana ama tam net birşey diyemem istiyorsanız servisi arayın yetkili kişilere bir sorun daha net birşey söylerler
  • Hocam ben de bu tvyi aldım. 3güne gelicek. Ama şu sorularım var.

Sihirli kumanda yok. Nasıl kullanıcam kendi kumandasıyla oluyor mu?
    Oyun olarak ski safari falan gibi oyunlar var mı? varsa bivideo yükler misin?
  • hocam neyi nasıl kullanacaksınız ? önce onu bir söylersen sevinirim.
    oyun konusunda ise hiç oyunlara bakmadığım için bilemiyeceğim ney vardır ne yoktur birşey söyleyemicem .
  • quote:

hocam neyi nasıl kullanacaksınız ? önce onu bir söylersen sevinirim.
    oyun konusunda ise hiç oyunlara bakmadığım için bilemiyeceğim ney vardır ne yoktur birşey söyleyemicem .

Hocam digitürk kampanyasından mesaj geldi 3 ay bedavaymış. Başvurdum siz böyle bir şeye başvurdunuz mu ?
    mesaj geldi derken hocam tv yemi mesaj geliyor yoksa telefona falanmı ? . ben görmedim de bilgim yok henüz birşeye başvurmadım ki şöyle birşey daha vardır 3 ay beleşe vermezler tahaahütlüdür o kesin
  • quote:

mesaj geldi derken hocam tv yemi mesaj geliyor yoksa telefona falanmı ? . ben görmedim de bilgim yok henüz birşeye başvurmadım ki şöyle birşey daha vardır 3 ay beleşe vermezler tahaahütlüdür o kesin

Mesaj LG'den geldi. Tahaaüt yok şartlarda. 3 ay Digitürk HD , Digitürk Plus ve 1 ay da Lig TV bedava. Ondan sonra istersen devam ediyorsun sanırım. Başvurdum ürün seri no'su ve model ismiyle.

http://www.lg-digiturkpromo.com/

valla pek fazla bu tür şeylerden anlamadığım için bilmiyorum.
  • Eyvallah hocam. Ben de aktivasyon mesajı geldikten sonra Digitürk ile konuşup aslını astarını öğreneceğim işin.
    bilgilendirirseniz sevinirim dostum.
  • Merhaba, bu tvde belli bir sure sonra sinyal yok diyor ve oylece kaliyor ta ki tvyi kapatip acana kadar. Duzeliyo fakat belli bisure sonra yine ayni olay oluyor, boyle bi sorun yasayan oldumu, bide bekleyen bir guncelleme var yuklesem faydasi dokunur mu acaba, hic sanmiyorum gerci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • popeyex kullanıcısına yanıt
    hocam güncellemeleri her gördüğünde yap. belkide bu yüzden bu sorunu veriyor olabilir. ama böyle birşey yaşayan oldugunu görmedim daha.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.