Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
448.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 55lb670v kullandım değişik sorunlardan değişimdenildi. Webos için üzlmeyin. Bi artsı yok. Yani ne bekliyorsunuz webos la. Marketinde bile düzgün bişey yok. 55la970 e terfi ettim farkını verip. Bugün gelecek kısmetse. LA Candır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ottoman55 kullanıcısına yanıt
    Tabi ya La serisi gayet yeterli. Siyah derinliği kötüleniyor ama beni etkilemedi, gerçekte de olsa insan gözüyle o kadar derin göremiyoruz ki, adı üstünde siyah işte, benim yorumum bu gerçi televizyonun tek sorunu buymuş.
    Webos henüz oturmuş bir işletim sistemi değil, facebook , twitter vs. uygulamalarını bile acele acele yapmışlar ne sorunlar verecek onlar daha.
    Uygulamalar dediğiniz gibi pek yok, bu kadar satışa ulaşılması tamamen pazarlama marifetidir.
    Lb alıp da çok memnunum diyeni ben henüz duymadım. La860v candır can
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Times

Arkadaşlar yetersiz bellek hatası alıyorum nasıl çözerim 55lm860v

Bir yerde okumuştum. Yetersız bellek hatası alıyorsanız tv'nın usb gırısınde en az 8 gb'lık bır flash bellek sureklı takılı kalmalıymıs. Ne kadar dogru nekadar yanlıs bılemıyorum ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Orijinalden alıntı: The Times

Arkadaşlar yetersiz bellek hatası alıyorum nasıl çözerim 55lm860v

Bir yerde okumuştum. Yetersız bellek hatası alıyorsanız tv'nın usb gırısınde en az 8 gb'lık bır flash bellek sureklı takılı kalmalıymıs. Ne kadar dogru nekadar yanlıs bılemıyorum ama..

belli bir usb mi acaba? tvden artık film açmaya korkuyorum sağı solu belli olmuyor.
  • arkadaşlar bende bu zorlu süreci 42LA691S alarak bitirdim şuan gayet memnunum birazdan inceleme konusu açacağım oradan takip edersiniz.

★LG 42LA691S DEV KULLANICI İNCELEMESİ + REHBER [ bjk__murat ]

http://forum.donanimhaber.com/m_92800617/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Haziran 2014; 16:19:35 >

• ARKADAŞLAR,

2600 TL YE FİYAT PERFORMANS OLARAK 55LA660S ALINIR MI?

SMART FALAN FİLAN ONLAR İÇİN KUTU ALIRIZ SORUN DEĞİL.

GÖRÜNTÜSÜ TAKILMA TİTREME VESAİRE YAPMASIN YETER.

ACİL YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.

DİGİTÜRK YAYINLARI NORMAL YAYINLAR BİRDE SİNEMA İZLEMEK İÇİN.. KONSOL FALAN KULLANMIYORUM.

VEYA FİYAT PERFORMANS OLARAK NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

(***6 AYDIR EN İYİSİNİ ALAYIM DİYE BAKINIP DURDUM LB870 LE İLGİLİ YORUM YOK. BENDE FİYAT PERFORMANS A YÖNELDİM )

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizmod

Tabi ya La serisi gayet yeterli. Siyah derinliği kötüleniyor ama beni etkilemedi, gerçekte de olsa insan gözüyle o kadar derin göremiyoruz ki, adı üstünde siyah işte, benim yorumum bu gerçi televizyonun tek sorunu buymuş.
    Webos henüz oturmuş bir işletim sistemi değil, facebook , twitter vs. uygulamalarını bile acele acele yapmışlar ne sorunlar verecek onlar daha.
    Uygulamalar dediğiniz gibi pek yok, bu kadar satışa ulaşılması tamamen pazarlama marifetidir.
    Lb alıp da çok memnunum diyeni ben henüz duymadım. La860v candır can

Hakikaten 55 la 860 efsane olacak....mukemmell panel..

• Bende 47la740s tv var. Eski bir çiftli lnb kullanıyordum. Dün next marka tekli lnb taktım ve kanal geçişlerim daha hızlı olmaya başladı. Hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı?

• lnb nin kalitesi bariz etkiliyor.
  • Bende 47LA640s aldim Teknosadan 1.999Tlye,gun icinde kuruldu hizli bi sekilde,acikcasi forumda okuduklarimdan sonra tvnin kotu cikicagini fazla memnun kalmicagimi dusunerek aldim cunku bi yandan banding sorunlari bi yandan smart kotu o kadar yavaski kullanilmiyor diyenler foruma bakarsa insanin alasi gelmiyor ama neticede aldim ve tvde ne banding ve ne ekran kararmasi nede isik sizmasi sukurki hic bi sorunu yok ayrica smarti yavas diyenleride anlamadim benim beklentim cok dusuktu fakat beklentimin cok ustunde cikti ozellikle tarayici performansindan korkuyordum ama gayet guzel,sd performansi da gayet iyi tvnin gerekli ayarlari yaptiktan sonra sd performansi super oldu,tek takildigim nokta 3d performansi oyle ovuldugu gibi bi 3d performansi yok acikcasi mağazalarda hic Lg 3d denememistim ilk defa kendi tvmde denemis oldum ve aktif 3d kadar iyi olmadigini soylemem lazim mide bulantisi bas agrisi yapabilir ama butun filmleri videolari 3d izlemeyecegimiz icin bence aktif 3d daha iyi olabilir acikcasi bu tvde derinlik cok az hic oyle magazalardaki gibi goruntulerin ustume geldigini hissetmedim ama 3d performansi disinda her sey icin tavsiye ederim,ozellikle su ışıklı Lg logosu cok hosuma gitti tvnin tasarımıda hos gercekten bu arada teknosada tv alana 2 Ay D-Smart super paket hediye ediyorlar bugun icinde onunda kurulumuna gelecekler bakalim Hd kanallarla nasil olacak birde tvde cok fazla ozellik var normal bi tvden gecen aklini kacirabilir ayni sekilde ayarlarda cok fazla,goruntu ayarlarini iyi yapmadan tv hakkinda karar vermeyin derim.

Birde bu 3d ayarlarinda tavsiye edeceginiz bisey varsa onlari uygulayayim cunku 3dde hic performans alamiyorum cidden.
    Bu arada mobilden yazdigim icin imla ile ugrasamadim kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullDH -- 6 Haziran 2014; 10:46:08 >

• Valla bende de 47la860v var son derece memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım
  • FullDH kullanıcısına yanıt
    3d olayı filmle alakalı, bazı filmlerde sadece derinlik var sen onları izlemişsindir muhtemelen, pop up efektli film izlersen görüntünün dışarı çıktığını görürsün. Sana tavsiyem delicious food fight 3d diye bir video var nette, kısa bir şey zaten, indir onu izle 3d performansını görmüş olursun..
  • 55la970 ile la serisi kullananlara katıldım arkadaşlar. 55lb670i değiştirdim. 55 inç de uhd pasif 3d de farkını koyuyor ortaya, sadece 2d için düşünülmesin. lb serisinde 55 inç i önermiyorum. la serisinde yorumlar iyi yönde. webos da kullandım newcast da kullandım. fark yok. kafaya takılacak bişey de yok. rahat olun. selamlar saygılar.
  • Ottoman55 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. LB'de özel bir şey yok. Bir de nedense Tv nin özelliklerine bakarken işlemcisini ram ini vs. sır gibi saklıyorlar. WebOS 'u ön plana çıkarmak için olabilir. Lg'nin sitesinde ya da inceleme yapan bir çok sitede ne işlemci ne de ram ile ilgili birşey geçmiyor.
  • sessizmod kullanıcısına yanıt
    resmi sitede 1 tane paylaşıldı .

Şasi (Şasi)

** LB55 **, ** LB56 **, ** LB62 ** - şasi LD43B
    ** LB57 **, ** LB58 ** - şasi LD46B
    ** LB63 **, ** LB65 **, ** LB67 **, ** LB73 ** - şasi LD42B
    ** LB870V - şasi LD42A.

UB850V - şasi LD41V, H13 platformu;
    LB870V - şasi LD42A, M14 platformu

NetCast 4.0 (2013) - ARM Cortex A9 1.0GHz Dual Core, 1.25 GB, 1280 X 720 Recommended
    NetCast 4.5 (2014) - ARM Cortex A9 1.0GHz Dual Core, 1.25 GB, 1280 X 720 Recommended

http://developer.lge.com/resource/tv/RetrieveDevPlatformList.dev#none

2013 hangi modellerde hangi ram <

LA960, LA860, LA790 -> LG L9 - (ARM Cortex A9) 2x1.2@GHz [2GB RAM] (GPU-Mali-400 @320 MHz)
    LA740, LA690, LA667, LA660, LA640, LA620 -> Mediatek 5398 CPU ARM Cortex A9 1GHz Dual Core (Mediatek), RAM 1.25 GB

2014 de belli değil hangi modellerde olduğu

NetCast 4.5 (2014) - ARM Cortex A9 1.0GHz Dual Core, 1.25 GB, 1280 X 720 Recommended

M14 ve H14 hangisi onu arıyorum. yani 2.ci paylaşılsın anlaşılır.

• Arkadaslar la860 da sd kart girisi yokmu? Birde bellek icin usb yi hangi slota takicaz? 3 tane var garkedemi (hafiza icin)

• Arkadaşlar ben de LG LA660S aldım. Bir kaç sorum var bilenler yanıtlarsa sevinirim.

Digitürkün recieverını kullanmadan, televizyonun dahili uydusunu kullanmak için ne yapmamız gerekir? Montaj için gelen arkadaş bir aparat takmam gerektiğini söyledi televizyona. Maliyeti nedir bunun nereden temin ederim?

Televizyon karşıdan baktığımda yamuk duruyor. Sağ tarafı 1 cm kadar daha yukarıda. Siz de böyle bir durum söz konusu mu? Yoksa montajı yapan eleman bir vidayı daha mı gevşet sıktı acaba onu anlamak lazım sanırım.

Bu televizyon için en iyi resim ayarları nedir? Başka konularda paylaşılmış bazı ayarlar ama başka markalar içindi.

Televizyonun arızalı olup olmadığını test etmek için hızlı tren testi ve hızlı bir görüntünün olduğu video varmış. Bunlar için link verebilecek olan var mı?
  • 47la860 sahibiyim ki LG en üst seri cihazlardan biridir.sorulara cevap veriyorum:
    1-TV de olu piksel var.
    2-TV de maçlarda banding var.
    3-bulutlanma yok.
    4-ışık sızması çok hafif var.
    5-smart TVde özellikle 720p filmlerde bellek hatası alıyorum.
    Geriye ne mi kaldı? Evet bir şey kalmadı bunlar olduktan sonra yari fiyatına gidip vestel almak varmış.yukarıdaki hataları istemeyenler LG den uzak dursunlar ve başka tvlere yonelsinler.saygılar.

• 32 la 640s modeli ülkemizde yok sanırım ?
  • 720p bir fim açar açmaz 660s televizyon yetersiz bellek uyarısı verdi ne tavsiye edersiniz?

Televizyonun montajını yaptıralı 1 gün oldu. 1 adet de ölü pixel de ölü pixel var. Kabuklenmeli miyim yoksa iade mi etmeliyim?

Vestel tvlerde durum nedir daha ucuza daha iyi bir tv alma şansımız olur mu?Çok fazla beklentim yok youtube falan hak getire cenaze gibi çalışıyor.

Bana bir radyo olsa yeterdi lakin digitürk var ona da gerek yok. O yüzden 3dsi bile olmayan full hd tv benim işimi görür. 1575'e mal ettim la669s'i. başka tavsiyesi olan olur mıu? Ona göre iade edeceğim
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.