Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mkvod kurun bellek sıkıntınız kalmaz her türlü diziyi filmi hatta 3d filmleri 3d izleyebilirsiniz. Android boxa bile gerk yok. Ben çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

720p bir fim açar açmaz 660s televizyon yetersiz bellek uyarısı verdi ne tavsiye edersiniz?

Televizyonun montajını yaptıralı 1 gün oldu. 1 adet de ölü pixel de ölü pixel var. Kabuklenmeli miyim yoksa iade mi etmeliyim?

Vestel tvlerde durum nedir daha ucuza daha iyi bir tv alma şansımız olur mu?Çok fazla beklentim yok youtube falan hak getire cenaze gibi çalışıyor.

Bana bir radyo olsa yeterdi lakin digitürk var ona da gerek yok. O yüzden 3dsi bile olmayan full hd tv benim işimi görür. 1575'e mal ettim la669s'i. başka tavsiyesi olan olur mıu? Ona göre iade edeceğim

MKVOD Tavsiye ederim pişman olmazsın araştır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: FullDH

Bende 47LA640s aldim Teknosadan 1.999Tlye,gun icinde kuruldu hizli bi sekilde,acikcasi forumda okuduklarimdan sonra tvnin kotu cikicagini fazla memnun kalmicagimi dusunerek aldim cunku bi yandan banding sorunlari bi yandan smart kotu o kadar yavaski kullanilmiyor diyenler foruma bakarsa insanin alasi gelmiyor ama neticede aldim ve tvde ne banding ve ne ekran kararmasi nede isik sizmasi sukurki hic bi sorunu yok ayrica smarti yavas diyenleride anlamadim benim beklentim cok dusuktu fakat beklentimin cok ustunde cikti ozellikle tarayici performansindan korkuyordum ama gayet guzel,sd performansi da gayet iyi tvnin gerekli ayarlari yaptiktan sonra sd performansi super oldu,tek takildigim nokta 3d performansi oyle ovuldugu gibi bi 3d performansi yok acikcasi mağazalarda hic Lg 3d denememistim ilk defa kendi tvmde denemis oldum ve aktif 3d kadar iyi olmadigini soylemem lazim mide bulantisi bas agrisi yapabilir ama butun filmleri videolari 3d izlemeyecegimiz icin bence aktif 3d daha iyi olabilir acikcasi bu tvde derinlik cok az hic oyle magazalardaki gibi goruntulerin ustume geldigini hissetmedim ama 3d performansi disinda her sey icin tavsiye ederim,ozellikle su ışıklı Lg logosu cok hosuma gitti tvnin tasarımıda hos gercekten bu arada teknosada tv alana 2 Ay D-Smart super paket hediye ediyorlar bugun icinde onunda kurulumuna gelecekler bakalim Hd kanallarla nasil olacak birde tvde cok fazla ozellik var normal bi tvden gecen aklini kacirabilir ayni sekilde ayarlarda cok fazla,goruntu ayarlarini iyi yapmadan tv hakkinda karar vermeyin derim.

Birde bu 3d ayarlarinda tavsiye edeceginiz bisey varsa onlari uygulayayim cunku 3dde hic performans alamiyorum cidden.
    Bu arada mobilden yazdigim icin imla ile ugrasamadim kusura bakmayin.

3D için bu açıklamaları yapmanız ilginç olmuş. Pasif 3D teknolojisi, aktif 3D teknolojisinden daha sonra çıkarılmış bir teknolojidir. Hem sinemalarda hem tv lerde hem aktif hem de pasif 3D teknolojisini fazlasıyla izlemiş biri olarak tartişmasız pasif 3D olduğunu söylemek zorundayım. Söylediklerinizin aksine aktif 3d göz kırpma teknolojisine dayanmasından ötürü, gözde bir titreme oluşturmakta uzun süreli kullanımda fazlasıyla baş ağrısı ve göz kaslarında ağrı oluşturmaktadır, ayrıca yine göz kırpma teknolojisinden dolayı sırayla açılıp kapanan gözlük camları FPS azalmasına yol açmaktadır. Pasif 3D ye baktığımızda Türkiye de neredeyse her şehirde en iyi sinema salonları Cinemaximum dur ve Pasif 3d teknolojisini kullanmaktadır, kesinlikle göz yorgunluğu ve baş ağrısı söz konusu değildir. Ayrıca en iyi 3D teknolojisi olan ve birçok şehirde bulunmayan, insanların dilinden düşürmediği IMAX teknolojisi yine LG firmasına aittir. Aktif 3D gözlüklerin hala kullanılmasının tek sebebi ticari oyunlara ortak olmasıdır, bir gözlüğü 100-150 TL ye satmak varken, neden 2 liralık gözlüklerle sağlanan Pasif 3D teknolojisini kullansınlar ?

Aradaki farkları daha iyi anlamak için aşağıdaki videoyu inceleyebilirsiniz. Bu arada LG firması ile hiçbir ilişkim yok yanlış anlaşılmasın :) Sadece ikisini de gördüğüm için bir kullanıcı olarak hem görüşlerimi hem de bu iki teknoloji hakkındaki bildiklerimi aktarıyorum.

• arkadaşlar sanırım dünya kupası maçları şifreli olacakmış. buna göre önleminizi şimdiden alın. yarın gidip d smart modüllerine bakıcam başka çaresi kalmadı

herkese duyurulur...
  • lg 32la620s kumandayla geçiş hızlandırmarmayı bilen var mı yoksa orjinalı böylemi arkadaşlar kanaldan bi kanala gecerken yavaş geçiyor kullananlar biliyor onu bilen varsa yardım ederse sevinirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullDH

Bende 47LA640s aldim Teknosadan 1.999Tlye,gun icinde kuruldu hizli bi sekilde,acikcasi forumda okuduklarimdan sonra tvnin kotu cikicagini fazla memnun kalmicagimi dusunerek aldim cunku bi yandan banding sorunlari bi yandan smart kotu o kadar yavaski kullanilmiyor diyenler foruma bakarsa insanin alasi gelmiyor ama neticede aldim ve tvde ne banding ve ne ekran kararmasi nede isik sizmasi sukurki hic bi sorunu yok ayrica smarti yavas diyenleride anlamadim benim beklentim cok dusuktu fakat beklentimin cok ustunde cikti ozellikle tarayici performansindan korkuyordum ama gayet guzel,sd performansi da gayet iyi tvnin gerekli ayarlari yaptiktan sonra sd performansi super oldu,tek takildigim nokta 3d performansi oyle ovuldugu gibi bi 3d performansi yok acikcasi mağazalarda hic Lg 3d denememistim ilk defa kendi tvmde denemis oldum ve aktif 3d kadar iyi olmadigini soylemem lazim mide bulantisi bas agrisi yapabilir ama butun filmleri videolari 3d izlemeyecegimiz icin bence aktif 3d daha iyi olabilir acikcasi bu tvde derinlik cok az hic oyle magazalardaki gibi goruntulerin ustume geldigini hissetmedim ama 3d performansi disinda her sey icin tavsiye ederim,ozellikle su ışıklı Lg logosu cok hosuma gitti tvnin tasarımıda hos gercekten bu arada teknosada tv alana 2 Ay D-Smart super paket hediye ediyorlar bugun icinde onunda kurulumuna gelecekler bakalim Hd kanallarla nasil olacak birde tvde cok fazla ozellik var normal bi tvden gecen aklini kacirabilir ayni sekilde ayarlarda cok fazla,goruntu ayarlarini iyi yapmadan tv hakkinda karar vermeyin derim.

Birde bu 3d ayarlarinda tavsiye edeceginiz bisey varsa onlari uygulayayim cunku 3dde hic performans alamiyorum cidden.
    Bu arada mobilden yazdigim icin imla ile ugrasamadim kusura bakmayin.

Merhaba
    SD yayın için ne gibi bir ayar yaptınız, paylaşır mısınız?

• jakabo1982 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gerek var ona. Piyasada biss çözen bir sürü dandik receiver var, 20-30 liraya. Alın kullanın 1 ay, sonra atın köşeye. Ha belki ucuzlarında hd izleyemezsiniz o ayrı.
    Şifreli olursa tabii. Genelde bu biss olur zaten şifreleme metodu bu tür yayınlarda.

Ayrıca şöyle bir şey buldum bu forumda hem de;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 10 Haziran 2014; 9:13:18 >
  • hocam umarım forumda yazılan doğrudur. olmazsa maçlar bir başlasın duruma göre hareket ederiz artık. bilgi için teşekkürler...

@from_anatolia
  • Arkadaşlar merhaba ben yurt dışında çalışan biri olarak LG 47 LA 660v almayı düşünüyorum. LA660s ile LA660v arasında bir fark var mıdır? LA660V alsam Türkiye de çalışır mı?
  • billycim B kullanıcısına yanıt
    son harf v dvb t2 var demektir Türkiyede çalışır ama gümrükten nasıl geçireceksin zor iş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 11 Haziran 2014; 16:17:56 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Sürekli yurt dışından Türkiye ye gelmekteyim uçağa verdikten sonra sorun olmaz düşüncesindeyim. Bagajları aldıktan sonra hava alanından çıkarken hiçbir gümrük kontrolü yapıldığını görmedin yada dikkatimi çekmedi.
  • gittigidiyordan alan arkadaşlar 55la660s de akıllı kumanda ve gözlük çıkıyormu?
  • 55LA660S ALACAM BU YENİ ÇIKAN YAZILIM LAR BUNA DA GELİRMİ YOKSA LB SERİSİ Mİ ALMALIYIM....bİR T2 OLMAMASI NE KADAR ÖNEMLİ SONRADAN APARAT TAKILMAZ MI?VE GERÇEKTEN T2 YOKMU BUNDA...FAZLA PARA VERMEK İSTEMİYORUM İŞ GÖRÜRMU BU...
    BIRAZ DAHA VERİP PHILIPS 7100 DE OLABILIR HANGISIN TAVSIYE EDERSINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: sessizmod

Tabi ya La serisi gayet yeterli. Siyah derinliği kötüleniyor ama beni etkilemedi, gerçekte de olsa insan gözüyle o kadar derin göremiyoruz ki, adı üstünde siyah işte, benim yorumum bu gerçi televizyonun tek sorunu buymuş.
    Webos henüz oturmuş bir işletim sistemi değil, facebook , twitter vs. uygulamalarını bile acele acele yapmışlar ne sorunlar verecek onlar daha.
    Uygulamalar dediğiniz gibi pek yok, bu kadar satışa ulaşılması tamamen pazarlama marifetidir.
    Lb alıp da çok memnunum diyeni ben henüz duymadım. La860v candır can

Hakikaten 55 la 860 efsane olacak....mukemmell panel..

O fiyata nerden buldunuz akıllı kumanda ve gözlük varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: emnbtk

quote:

quote:

Tabi ya La serisi gayet yeterli. Siyah derinliği kötüleniyor ama beni etkilemedi, gerçekte de olsa insan gözüyle o kadar derin göremiyoruz ki, adı üstünde siyah işte, benim yorumum bu gerçi televizyonun tek sorunu buymuş.
    Webos henüz oturmuş bir işletim sistemi değil, facebook , twitter vs. uygulamalarını bile acele acele yapmışlar ne sorunlar verecek onlar daha.
    Uygulamalar dediğiniz gibi pek yok, bu kadar satışa ulaşılması tamamen pazarlama marifetidir.

Hangi fiyat..??

• LM 860V üzerinde yapılan geliştirmeler ve yeni eklemeler ile LA860 tam f/p modeli, hala pişman etmeyecek bir model...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emnbtk

quote:

quote:

Hangi fiyat..??

Ben de göremedim bi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

LM 860V üzerinde yapılan geliştirmeler ve yeni eklemeler ile LA860 tam f/p modeli, hala pişman etmeyecek bir model...

la660s nasıl karasal yayın yok degılmı....dvb t2?
    55 alacam 47 ye dusup baska modeller mi bakmalıyım acaba?
  • İmkanınız varsa 55la860v alın, filmlerdeki görüntü kalitesi olsun oyun performansı olsun çok daha iyi. Ben hiç yetersiz bellek sorunuyla da karşılaşmadım, la660s 'de çok duyduk bu sorunu.
    Başka hiçbir tv den bu kadar memnun olamazdım.
  • emnbtk kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye getirilen LA660 modelinde yok , ama Avrupa ülkelerindeki 660V modelinde mevcut
    DVB-T2 olan tek model LA860V
    USB stick tarzı DVB-T2 alıcılar ile 660 v.b. gibi modellerde kullanılabilir mümkünse 47"860 olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 12 Haziran 2014; 11:55:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.