Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la860v var dns adreslerinin nasıl değiştiğini bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armyoflovers

ARkadaşlar bende 42LA740S var güncel yazılım sürümü 04.24.08. Sihirli Kumanda var birde bi siteden aldığım tüm modellere uygun kumanda var a da resmi bu Kumanda resmi internette söylendiği gibi girmek istiyorum ama settting tuşu yok. Kanal Listesini güncellemek ve gereksiz tüm kanalları silmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim. Yanlış yerdeysem faydalı yere yönlendire bilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler hepinize

hocam modeller aynı değil ama, belki olur.

Ayarlara girin

ardından uydu resmi var üstte ayar yazıyor, o menüye gelin.

Program düzenleme seçeneğine basın. Bu ekran galiba aradığınız.

Benimde bilgim yok fazla, yanlışsa düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Gerçek panel tarama değeri 6xx serisi genelinde 50hz mcı ile 200-400hz olabilmektir
    660/690 için model numarasından sonraki 4.üncü karakter z ise panel 100 ; y ise 50hz ayrımı var.

tesekkurler, samsung ve 660S arasında kaldım, sanırım LG alıcam. (En onemlı ozellık 3D kalıte benım ıcın)

LA660s Panel frekansi test ettim hızlı sahnelerde hz dusuk degil.3d ise cok kaliteli oyunlarda dual gözlüklü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

ARkadaşlar bende 42LA740S var güncel yazılım sürümü 04.24.08. Sihirli Kumanda var birde bi siteden aldığım tüm modellere uygun kumanda var a da resmi bu Kumanda resmi internette söylendiği gibi girmek istiyorum ama settting tuşu yok. Kanal Listesini güncellemek ve gereksiz tüm kanalları silmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim. Yanlış yerdeysem faydalı yere yönlendire bilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler hepinize

hocam modeller aynı değil ama, belki olur.

Ayarlara girin

ardından uydu resmi var üstte ayar yazıyor, o menüye gelin.

Program düzenleme seçeneğine basın. Bu ekran galiba aradığınız.

Benimde bilgim yok fazla, yanlışsa düzeltin

Teşekkürler hocam ama orası değil dediğim yer. Ben gizli servis menüsü var içeri girip kanal listesini usb belleğe aktarabildiğin yada tersini yapabildiğin oraya girip kanal listesini almaya çalışıyorum.

• quote:

la860v var dns adreslerinin nasıl değiştiğini bilen var mı?

Kardeş yeni kablosuz ağ eklerken dns diye ayar kısmı geliyor oradan giriyorsun. ben kurarken öyle yaptım sonradan değiştirebildiğin yer varsa bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal06

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Gerçek panel tarama değeri 6xx serisi genelinde 50hz mcı ile 200-400hz olabilmektir
    660/690 için model numarasından sonraki 4.üncü karakter z ise panel 100 ; y ise 50hz ayrımı var.

tesekkurler, samsung ve 660S arasında kaldım, sanırım LG alıcam. (En onemlı ozellık 3D kalıte benım ıcın)

LA660s Panel frekansi test ettim hızlı sahnelerde hz dusuk degil.3d ise cok kaliteli oyunlarda dual gözlüklü var.

Bu yorumunuza sevındım valla, bu aksam bende teknosa'ya gıdıcem. 2-3 model var kafamda. Elımdekı 3D fılmler ıle test edıcem, smart ozellıklerı test edıcem sonra karar verıcem ve yarın alıcam ınsallah artık klıksa, teknosa vs. bıryerden

• Beyler LC LB670V modelinde online film izmemeye izin vermiyor. Filmi açınca 3-5 sn sonra normal yayına geçiyor. Diğer modellerde de durum aynı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Beyler LC LB670V modelinde online film izmemeye izin vermiyor. Filmi açınca 3-5 sn sonra normal yayına geçiyor. Diğer modellerde de durum aynı mı acaba?

Kardeş tvyi kapat ve varsa hdd girişi yazan usb ye bi hard disk tak sonra aç ve tekrar dene bakalım.
  • quote:

quote:

Beyler LC LB670V modelinde online film izmemeye izin vermiyor. Filmi açınca 3-5 sn sonra normal yayına geçiyor. Diğer modellerde de durum aynı mı acaba?

Kardeş tvyi kapat ve varsa hdd girişi yazan usb ye bi hard disk tak sonra aç ve tekrar dene bakalım.

Hard disk'im yok, flash bellek ile olur mu bu dediğin hocam? Hard disk ile kesin çözüm oluyorsa hemen bir tane alabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Hard disk'im yok, flash bellek ile olur mu bu dediğin hocam? Hard disk ile kesin çözüm oluyorsa hemen bir tane alabilirim.

Dene olması lazım, çünkü internetteki forumlarda önbellek sorununu bu şekilde çözdüklerinden bahsetmişler.

• İlk işim Hard Disk almak olacak inşallah sorun çözülür, yoksa bu tv çöp benim için.
  • :) önce dene sonra al, boş yere bir de hdd ye para verme
  • quote:

la860v var dns adreslerinin nasıl değiştiğini bilen var mı?

Hiç uğraşmadan direkt modemden değişin dnsleri. Modeme bağlı her cihazın dns'i değişmiş olur otomatikmen.
  • 64 gb belleğe kaç saat kayıt yapılabilir?
  • 2 sorum var;
    Televızyonum 55LA660S
    1-Kanalları arattım ve buldum ama kanalların sırasını degıstırmek ıstıyorum. Degıstırmeyı bılıyorum fakat tek tek cok zaman alıyor. Bu lısteyı usb'den harddısk ıcıne kopyalasam pc uzerınde duzenlesem ve tekrar tv'ye atsam . Varmı boyle bır uygulama?
    2-TV'ye bazen guncelleme gelıyor. Guncelleme yaparsam neler eskıye doner? Mesela kanallarım sılınırmı? veya renk ayarlarım, ses ayarlarım vs. silinirmi?
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    http://www.lg.com/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KRSWD000011957&ORIGINAL_NAME_b1_a1=Software_File%28Version_04.22.07%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000011957-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

http://garr.dl.sourceforge.net/project/chansort/ChanSort_2013-12-22.zip

Kanal düzenleme için işe yarayabilir.

Güncellemeler ile hiçbir şey eskiye dönmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani bize webos.
  • LA620 modeli var bende.
    Tüm cihazlar kapalı iken digi player falan kapalı iken tv açıtığımda modları seçmek için beklerken siyah ekran göründüğü zaman cızırtı geliyor ? Oysa olmuyordu ama şimdi cihazları açana kadar cızırtı duyuluyor neden acaba ?
  • arkadaşlar merhaba.

bizde lg55la660s televizyon var.

sorunum su.youtube uygulamasında video izlerken video tam ekran olmuyor.sağ ve sol taraflarda boşluklar var.be bu bosluklarda videonun icinde girmis videoyuda tam olarak izleyemiyorum.(örneğin trt1deki dizi izlerken trt amblemi gozukmuyor boslugun icine gecmis)

herkezde olan bir sorunmu yoksa birtek banamı ozel.musteri hizmetleri aramadan once buraya yazayım dedim.

şimdiden tesekkürler.
  • Arkadaslar garip bir sorum olucak,,

LG LA660s sahibiyim. Bir de 5+1 samsung ve sinema sistemim var ama ne optik ne de coaxial çıkışı var. Arc var cihazda ve hdmi yi 5+1 e bağlayıp tv deki 1.hdmi yani arc destekli girişi kullanmak isteğimde bu ürün desteklenmemektedir diye bir hata alıyorum 5+1 tarafından

Sorum su ; tv nin sesini samsung 5+1 ses sistemine aktarabilir miyim bir sekilde yoksa aktaramaz mıyım??? Aktarırsam da nasıl yaparım :) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominikk -- 22 Haziran 2014; 21:47:46 >
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.