Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir yerde LA740S bulamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Güncellemeli mi?

Guncellemelisin cunku guncel kalmali tvin vardir bi faydasi herhalde bosa cikartmazlar gerci bisi yaradigi yok ama yazilimsal uyumluluk vs olabilir guncelle

• 2 3 4 5 ci kanallar çalışmıyor. Eskiden çalışıyordu. Nsıl düzeltirim

• Arkadaşlar bu tv de EPG (elektronik program rehberi ) program akışını görmek istediğimde her açılışta saati soruyor girince düzeltiyor akışı görebiliyorum her seferinde saat mi ayarlayacağız yani yada bu işin bi püf varmı çözen varsa aydınlatsın
  • belki daha önce sorulmuştur ve cevaplanmıştır 20 sayfa falan okudum ama göremedim ben 42 la 660s sahibiyim ve çok memnunum ama webos ta gözüm kaldı :) sizce 660 s e webos gelir mi?var mı böyle bir ihtimal donanım olarak weboslu lb serilerinden eksiği yok diye biliyorum aydınlatırsanız sevinirim.
  • enkog kullanıcısına yanıt
    Webos kesin olarak gelmeyecek.

• Güncellemeler genel olarak codec güncellemeleri olduğu için bir şey farketmemeniz normal.

• 47la860v sahibiyim.
    v04.24.34'ü yükledim ben de. Şuan ben de bir fark göremedim.
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt
    ne işe yarıyormuş bu codec güncellemeler peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulus60

ne işe yarıyormuş bu codec güncellemeler peki

video veya audio uygulamalarında formatları izlenebilir hale getirir, yani sinyali görünür ya da işitilir hale getirirler. özeti
  • LA860'ı emekli edip LB8xx serisini bekliyoruz
    Samsung sony ve philips uçuk fiyat politikasıyla lg'ye yönlendiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Hiçbir yerde LA740S bulamıyorum..

Bende 47 la 740 var. 2800 tl ye aldim. Faturasi var. 2 ay olmadi daha. 2500 tl ye satacagım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

quote:

Bende 47 la 740 var. 2800 tl ye aldim. Faturasi var. 2 ay olmadi daha. 2500 tl ye satacagım.

42LA740s siparişi verdim.
    Sıfır 47" i 2500 e satıyorlar.
  • ulus60 U kullanıcısına yanıt
    codec, görüntü ve ses bilgisinin kaydedilirken kullanılan mantık sistemine verilen addır.. Mesela ses, plağa kaydedilirken sert bir yüzeyde çizik oluşumları yapması istenir, teyp bandına kaydedilirken de band üzerindeki demir tozların farklı şekillerde manyetikleşmesi sağlanır.. iste ses bilgisi plak yada kaset üzerne saklanırken kullanılan bu yöntemler birer kodlamadir.. Plak için hassas bir iğnenin titreşimini yükselterek hoparlöre veren sistem faklı bir codec çözücü, kasette band üzerinde manyetik dalgalanmaları sese çeviren sstem farklı bir kod çözüdür.

Bunun gibi ses ve görüntü bilgisinin elektronik ortamda kullanmak üzere üreten her şirketin (Sony, IBM, MS vs'nin) kendi kafasına göre ürettiği yöntemlerden herbiri için farklı bir kod dönüştürücü ihtiyacı vardır..

Bunların her çeşitini televizyonda görmek için yeni çıkan kodlamalar olsun çok özel kodlamalar (ki bunlar daha az yer kaplaması için olağanüstü sıkıştırılmış dosyalardır) olsun hepsini çözen (ham resim ses dosyasına çeviren) yöntemleri de barındırması gerektiğinden zaman zaman codec güncellemeler normaldir. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

quote:

42LA740s siparişi verdim.
    Sıfır 47" i 2500 e satıyorlar.

Arkadas bulamamis. Satildigi yeri tarif edin oradan alsın.

Yanlis anlasilma olmasin bir sey ima etmiyorum

• Yeni güncellemeden (04.24.33) sonra farkettim ki harici bellek/HDD'den çalışan MKVOD-MKIPTV uygulaması artık çalıştırılamıyor (UYGULAMALARIM sayfasında artık bu uygulamanın kopyalandığı harici bellek/HDD'i görmüyor; yalnız kayıt için takılan ve TV tarafından formatlanmış HDD'leri görüyor. TV'deki üç USB girişide denenmiştir.)

@mkalyon arkadaşımızın yaptığı bu uygulamayı merak edenler şu linkte yazılanları inceleyebilirler.

Güncelleme öncesi uygulamanın kopyalandığı harici bellek/HDD aşağıda fotoğrafta olduğu gibi USB olarak gözükmekte idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 1 Temmuz 2014; 0:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Yeni güncellemeden (04.24.33) sonra farkettim ki harici bellek/HDD'den çalışan MKVOD-MKIPTV uygulaması artık çalıştırılamıyor (UYGULAMALARIM sayfasında artık bu uygulamanın kopyalandığı harici bellek/HDD'i görmüyor; yalnız kayıt için takılan ve TV tarafından formatlanmış HDD'leri görüyor. TV'deki üç USB girişide denenmiştir.)

@mkalyon arkadaşımızın yaptığı bu uygulamayı merak edenler şu linkte yazılanları inceleyebilirler.

Güncelleme öncesi uygulamanın kopyalandığı harici bellek/HDD aşağıda fotoğrafta olduğu gibi USB olarak gözükmekte idi.

Benimkide guncel sorunsuz calistiriyor t.u.r.k.p.o.r.t.ala gir dene birde mkwodu tekrar yukle bende hicbir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkez20 -- 1 Temmuz 2014; 4:33:19 >

• http://player.vimeo.com/video/90683855

sayfasındaki 4K test videosunu nasıl indirip flash belleğe yükleyebiliriz?
    4K Video Downloader programı ile indirilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 2 Temmuz 2014; 11:27:35 >
  • idm ile iniyor
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.