Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg 42LA660 tv var en son yazılım yüklü transponder düzenle girmiyor donuyor öyle kalıyor.Aynı tv olan arkadaşlar bakabilir mi aynı sorun sizde de var mı? Birde eski yazılımı yüklersek düzelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comeback58

Lg 42LA660 tv var en son yazılım yüklü transponder düzenle girmiyor donuyor öyle kalıyor.Aynı tv olan arkadaşlar bakabilir mi aynı sorun sizde de var mı? Birde eski yazılımı yüklersek düzelir mi

Fabrika ayarlarına getirip denersen sanırım düzelir.
  • Merhaba, 47LA640S model televizyonumda uydu kanallarını tarattığımda kanal listesinin sırasını değiştiremiyorum. Chansort programıyla da kanalları düzenleyip USB memoryden attığımdan kanalların yeri değişmiyor.

Bir çözümü olan var mıdır?
  • LA serinde görülen"yetersiz bellek sorununu"çözüme kavuşturan arkadaşlar var mı? varsa sorunun çözümünü anlatırsanız sevinirim......
  • Arkadaşlar

LG Smart tvlerde bir çok özelliğin nasıl kullanıldığını anlatan video listesi buldum. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLmuiK7FaEsap-Y163YRgIiKs5GB5Iqnkf

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

Ben de takılma falan olmuyor. Benim problemim tv nin kendi uydu alıcısının çok daha kaliteli görüntü vermesi. Digiturk' e para verip bir de kalitesiz görüntü almak sinirlerimi bozdu. Ben de mi bir problem var onu merak ettim. Digi deki belgesel kanalları da başka yerde yok mecburen katlanıyoruz işte..

Ben digiturk u arayip kutu kullanmak istemiyorum digital kart i modul e takip kullana bilirmiyim dedim yani kutuyu alin bana modul verin demek istedim ama adam bana sakin beyfendi modul kullanmayin moduller asiri isinip sorun yapiyormus hatta tv yi bile boza biliyormus cunku digital kartin cip ini devamli okudugundan v; sifre cozme islemleri sirasinda cok cip cok fazla isinip tv yi bile boza bilirmis… beni vazgecirdiler acikcasi ama nekadar dogru bilemedim.??

Tamamen sacmalik. Sirf kutu versinler diye uydurulmus bir yalan. 2 yildir Dsmart ile sifreli tum kanallari seyrediyorum. Dunyada da herkes seyrediyor. Bi Digiturkun yayinini izlerken mi yaniyor chipler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alien2000a

quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

Ben de takılma falan olmuyor. Benim problemim tv nin kendi uydu alıcısının çok daha kaliteli görüntü vermesi. Digiturk' e para verip bir de kalitesiz görüntü almak sinirlerimi bozdu. Ben de mi bir problem var onu merak ettim. Digi deki belgesel kanalları da başka yerde yok mecburen katlanıyoruz işte..

Ben digiturk u arayip kutu kullanmak istemiyorum digital kart i modul e takip kullana bilirmiyim dedim yani kutuyu alin bana modul verin demek istedim ama adam bana sakin beyfendi modul kullanmayin moduller asiri isinip sorun yapiyormus hatta tv yi bile boza biliyormus cunku digital kartin cip ini devamli okudugundan v; sifre cozme islemleri sirasinda cok cip cok fazla isinip tv yi bile boza bilirmis… beni vazgecirdiler acikcasi ama nekadar dogru bilemedim.??

Tamamen sacmalik. Sirf kutu versinler diye uydurulmus bir yalan. 2 yildir Dsmart ile sifreli tum kanallari seyrediyorum. Dunyada da herkes seyrediyor. Bi Digiturkun yayinini izlerken mi yaniyor chipler.

Valla hocam banada ole geldi ama suan tatil filan derken pek ustunde durmadim yaz ama yaz sonu bu isi arastiricam bakalim en azindan su kutu ve kumanda illetinden kurtulurum..yanliz bisey sorucam bende 740s modeli var bu modelde kayit ozelligi varmi yani diyelim 1 tb harici hdd bagladim yayinlari kayit yapa biliyormuyuz..

• Arkadaslar 860v tv me ver.04.24.34 guncellemesi gelmis, degisiklikleri bilen var mi???

• cjxtr C kullanıcısına yanıt
    Çok güzel eline sağlık...
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    LA serisinde görülen yetersiz bellek sorununu çözebildiniz mi? Çözümü varsa paylaşabilir misiniz...
  • 42LA740s aldım geçen hafta. Tv çok güzel, smart kısmı da gayet hızlı. tarayıcısı bile neredeyse bilgisayar gibi. Online film izleyeyim dedim, kasıntı reklamlar olan sitelerde bilgisayara göre daha yavaş hareket ediyor ancak 480p-720p filmleri sorunsuzca izledim. Sadece 2 kere yetersiz bellek hatası aldım. Onda da sayfayı yenileyip kaldığım süreden devam ettim. Normalde filmleri HDD den izlediğim için, elimde olmayan birkaç filmi mecburen tarayıcıdan izlemek zorunda kaldım. Akıllı kumandaya da hemen alıştım kullanımı kolay. 2014 modellerden daha iyi tv.
  • yetersiz bellek hatası alanlar lütfen uygulasın sorun ortadan kalkar ben bu şekilde sorunu çözdüm
    bir en az 8gb flash bellek alıyoruz
    bilgisayarda biçimlendirme fat32 formatlıyoruz
    içine Igapps klasörü onunda içine installed açıyoruz
    apps veya hdd yazan yere takıyoruz ve bu sıkıntıyı gideriyoruz
    peki bu belleği hiç çıkartmayacağız değil mi?
    En azından web üstünden film v.s. izlerken
  • Selam

La 660s kullanicisiyim.ozellikle trt 1 hd ve trt hd kanallarinda yayinlanan maclari izlerken goruntude anlik kesilmeler oluyor.cok sinir bozucu bir durum.Bu sorunu yasayan varmi acaba iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 10 Temmuz 2014; 13:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkez20

yetersiz bellek hatası alanlar lütfen uygulasın sorun ortadan kalkar ben bu şekilde sorunu çözdüm

Senin dediğin olan Windows 7 ile beraber başlayan ReadyBoost ile aynı mantıkta sanırım. Flash bellekleri ram gibi kullanabiliyoruz o mantıkla çözmüşsün sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: merkez20

yetersiz bellek hatası alanlar lütfen uygulasın sorun ortadan kalkar ben bu şekilde sorunu çözdüm

Senin dediğin olan Windows 7 ile beraber başlayan ReadyBoost ile aynı mantıkta sanırım. Flash bellekleri ram gibi kullanabiliyoruz o mantıkla çözmüşsün sanırım.

tviyi ilk aldığım günden bugune kullanıyorum tavsiye ederim sağdan soldan araştırmadım çözümü kendim buldum ayrıca lg tvden gayet memnunum.

• Araştırmacı608 A kullanıcısına yanıt
    Henüz böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • merkez20 kullanıcısına yanıt
    Çözüm öneriniz için teşekkürler ama bu yöntemi daha önce denedim işe yaramadı...Hatta bu yöntemde televizyon daha çabuk yetersiz bellek hatası almaya başladım....Televizyonum 42LA640S...Acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum.İç içe 2 tane klasör açtım birincisine Igapps onun içine de installed adında klasör açtım.bunları yapmadan önce flash belleği fat32 olarak formatladım ama sonuç aynı :( kullandığınız flash bellek hakkında bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırmacı608 -- 11 Temmuz 2014; 17:05:32 >
  • Araştırmacı608 A kullanıcısına yanıt
    Klasörü açarken ismine dikkat edin mesajlarda Igapps yazılmış yani Ispartanın I sı ile. Halbuki Lalenin L si olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo_wd

Klasörü açarken ismine dikkat edin mesajlarda Igapps yazılmış yani Ispartanın I sı ile. Halbuki Lalenin L si olacak

Öneri mantıklı. "Lgapps" kelimesi LG applications kısaltması oluyor.
  • cihazların dahili uydularını kullanlar yeni frekans değişimlerinden nasıl etkilenecek, kanal sıralaması değişecek mi , kanallar gidecekmidir ? ilave bir taratma yapmalı mıyız yoksa cihaz kendi bulacak mıdır? bilgisi olan.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.