Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Araştırmacı608

Çözüm önerileriniz için teşekkürler.Ben de 42LA640S kullanıyorum...Bazı internet sitelerinde bırakın video izlemeyi bazen bir yazı,metin okurken bile yetersiz bellek hatası alıyorum.Benim sorum televizyonunuzda en son güncelleme mi yüklü yazarsanız sevinirim.

Evet son guncelleme yuklu wifi acik devamli ayrica otomatik guncelleme aktif konumda ayrica ben tvden facedeki flash oyunlari dahi aciyorum ayrica ssizin yasadiginiz sorunu hic yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tv de hem hotbird hemde türksat tanimli..
    Hotbird silmeden nasıl şebeke arama yapacağım yarın..
    Bilgisi olan var mı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

47LA690 için yazılım sürümüm 04.24.33 ve sdk 03.05 sanırım güncelleme gelmemiş?

Aynı model sahibi arkadaşlardan yardım beklenmekte.

• merkez20 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şaşırdım...Daha önceki önerinizi denedim... lgapps onu içine de installed klasörü açtım televizyona taktım.Bu durumda smart tv'ye girip uygulamalar kısmından daha fazlasına tıkladığımda flash bellek ve kapasite miktarı görünüyor.Fakat video açtığımda yetersiz bellek hatası.Nerede yanlış yapmış olabilirim :(
  • Türksat AŞ'den yapılan açıklamada Türksat 4A haberleşme uydusunun hizmete girmesiyle bu gece gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliğinin ertelendiği bildirildi.

Türksat 4A'da kanal geçişleri ertelendi.

Türksat 4A haberleşme uydusunun hizmete girmesiyle bu gece gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği ertelendi.

Türksat AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türksat 4A haberleşme uydusunun 42 derece doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle bu gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, ramazan nedeniyle vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen talep üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Türksat 4A haberleşme uydusunun 42° Doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle birlikte, 14 Temmuz 2014 Pazartesi (bugün) gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, Ramazan ayı nedeniyle, vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

• Araştırmacı608 A kullanıcısına yanıt
    Bellek boyutu ve doluluk görünüyorsa, gereksiz uygulamaları bellekten silerek yer açmayı deneyin bir de.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Ben televizyona hiçbir uygulama yüklemedim.Televizyonun kendisinde var olan uygulamalar silinemiyor zaten.
  • Merhaba ArkadaÅŸlar

Trtnin tum hd kanallarında yayin sirasinda anlik goruntu kesilmeleri oluyor.Bu sorunu yasayan varmı acaba

• Araştırmacı608 A kullanıcısına yanıt
    Peki 4 GB ram tamamen dolu mu görünüyor?
    Bende Kapasite 4GB bunun 2.4 GB lik kısmı boş görünüyor.
  • quote:

Gerçekten şaşırdım...Daha önceki önerinizi denedim... lgapps onu içine de installed klasörü açtım televizyona taktım.Bu durumda smart tv'ye girip uygulamalar kısmından daha fazlasına tıkladığımda flash bellek ve kapasite miktarı görünüyor.Fakat video açtığımda yetersiz bellek hatası.Nerede yanlış yapmış olabilirim :(

Bende ayrca 1tb devamli takili halde her hangi bir uygulama acarken tb calisir duruma geliyor belki bunun etkiside olabilir ayrica 8gblik usb flah bellekde takili birde kablosuz klavye maus aparatida takili birde bu sekilde dene

• quote:

Orijinalden alıntı: merkez20

quote:

Bende ayrca 1tb devamli takili halde her hangi bir uygulama acarken tb calisir duruma geliyor belki bunun etkiside olabilir ayrica 8gblik usb flah bellekde takili birde kablosuz klavye maus aparatida takili birde bu sekilde dene

8gblik usb flash bellekde lg mkv mod yuklu film vs izlemek icin porttan internet araciligi ile bu uygulamada muthis.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Benim televizyonda da bellek 4GB ama bunun 2,5 GB dolu sistem uygulamaları yüklü 1,5 GB boş .Nedeni ne olabilir acaba hiç bir uygulama yüklemedim.Bana televizyonun modelini(benim LA640S) ve en son yüklü güncelleme sürüm numarasını yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırmacı608 -- 15 Temmuz 2014; 9:52:26 >
  • LG de rAm ler belli ............

LA960, LA860, LA790 -> LG L9 - (ARM Cortex A9) 2x1.2@GHz [2GB RAM] (GPU-Mali-400 @320 MHz)
    LA740, LA690, LA667, LA660, LA640, LA620 -> Mediatek 5398 CPU ARM Cortex A9 1GHz Dual Core (Mediatek), RAM 1.25 GB

http://developer.lge.com/resource/tv/RetrieveDevPlatformList.dev#none
  • selam arkadaşlar lg 47la 740 s tv aldım ayarlardan transporder düzenleye tıkladıgımda menu acık kalıyor ve tv kilitleniyor zor kapanıyor ilk basta bole bi problem yoktu sonradan oldu nasıl düzeltebilirm ya da tv yi fabr,ka ayarlarına nasıl sıfırlayabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncuozkan

selam arkadaşlar lg 47la 740 s tv aldım ayarlardan transporder düzenleye tıkladıgımda menu acık kalıyor ve tv kilitleniyor zor kapanıyor ilk basta bole bi problem yoktu sonradan oldu nasıl düzeltebilirm ya da tv yi fabr,ka ayarlarına nasıl sıfırlayabilirm

Bende 42la690 var aynısını bende de yaptı. Cihaz kendini resetliyor. Ayarlar-> opsiyon -> fabrika ayarları seçeneklerinden sıfırlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecü

quote:

Orijinalden alıntı: oncuozkan

selam arkadaşlar lg 47la 740 s tv aldım ayarlardan transporder düzenleye tıkladıgımda menu acık kalıyor ve tv kilitleniyor zor kapanıyor ilk basta bole bi problem yoktu sonradan oldu nasıl düzeltebilirm ya da tv yi fabr,ka ayarlarına nasıl sıfırlayabilirm

Bende 42la690 var aynısını bende de yaptı. Cihaz kendini resetliyor. Ayarlar-> opsiyon -> fabrika ayarları seçeneklerinden sıfırlayabilirsin.

saoll dostumm
  • İyi günler 42la620s modelinde televizyon internete bağlıyken durup dururken youtube uygulaması açılıyor. Uygulama açılmakla kalmıyor bir video da açılıyor üstüne. Neden kaynaklanıyo olabilir ? telefondan veya bilgisayardan açmış olsam açılan videoları belki derim ama ben de açmıyorum başka yerlerden.
  • La860v sahibiyken ikinci oda için lb670v aldım. Samimiyetle söylüyorum. WebOs yok diye üzülmeyelim. Bence iğrenç bir sistem. Yavaş, bug dolu ve çizgi film lezzetinde. Ben beğenmedim. La menüleri çok daha karizmatik.

• az önce sinir oldum bir sürü salaklığa..

1- Ağ kullanımı embesilce.. madem ağa bağlanabiliyor bu meret uzaktan my apps'a ulaşacağıma, programlama yapmaya müsade etse.. kaçıracağım dizileri yada o andaki yayını kaydet diyebilsek!

2- saati uyduruk.. madem e2prom'larda saati tutamıyorsun sabit bir kanal seçelim ona göre senkron etsin uyanma saatini kanal rehberini.

3- içinde 10'larca film olan bir hdd bağladığımda 90 dakikalık bir film izlemeden önce yarım saat tüm filmleri taraması için beklememizi gerektiren deha hangi Kore'linin düşüncesi mutlaka tanımak isterdim..

4- Her güncelleme sonrasında bazı kanal numararını komple siliniyor.. O numaraya bassanızda yok ne gizli ne yasaklı yok işte. Bir kaç gün sonra başkaları siliniyor. Derken 400 kanal 100'e falan düşüyor. Mecburen fabrika ayarlarına dön.

Bir de son gelen güncellemeler ile 860V'lerde olmayan hafıza yetersiz problemi bizde de var.. Her yeni sürüm flash için güncelleme mi yazılıyor anlamadım. Opisyonel olsun isteyen flash'sız güncelleme alsın..

Kısaca soğudum ama alıştık diğer yandan evin bir parçası tabii ki..

Almak isteyenlere sonradan keşke siyam kedisi alsaydım demek istemyiorsanız cep telefonu internet kontorlü vs tüm özellikleri iyice araştırın derim..

SON YAŞANAN OLAY MADDE 4 SEBEBİ İLE BÜTÜN SONRAKİ YORUMLARIMI SİLDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:22:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devsirme

İyi günler 42la620s modelinde televizyon internete bağlıyken durup dururken youtube uygulaması açılıyor. Uygulama açılmakla kalmıyor bir video da açılıyor üstüne. Neden kaynaklanıyo olabilir ? telefondan veya bilgisayardan açmış olsam açılan videoları belki derim ama ben de açmıyorum başka yerlerden.
    sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:13:34 >
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.