Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xarax77

cihazların dahili uydularını kullanlar yeni frekans değişimlerinden nasıl etkilenecek, kanal sıralaması değişecek mi , kanallar gidecekmidir ? ilave bir taratma yapmalı mıyız yoksa cihaz kendi bulacak mıdır? bilgisi olan.

LG 42LM640S tv var, malum TURKSAT 4A'ya geçiş yapılıyor yalnız nasıl bu güncellemeleri yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilecek birileri varmı ?
    Normal uyduda mevcut kanallara ek 1 kanal eklemek istediğimiz de manuel aramadan o kanalın frekansını girmemiz yetiyordu, şimdi aynı şekilde
    http://forum.donanimhaber.com/m_93469832/f_//tm.htm#94539624 bu konudaki yeni kanalların frekansı verilmiş, bunları nasıl LG tv me aktarabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

Orijinalden alıntı: alien2000a

quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

Ben de takılma falan olmuyor. Benim problemim tv nin kendi uydu alıcısının çok daha kaliteli görüntü vermesi. Digiturk' e para verip bir de kalitesiz görüntü almak sinirlerimi bozdu. Ben de mi bir problem var onu merak ettim. Digi deki belgesel kanalları da başka yerde yok mecburen katlanıyoruz işte..

Ben digiturk u arayip kutu kullanmak istemiyorum digital kart i modul e takip kullana bilirmiyim dedim yani kutuyu alin bana modul verin demek istedim ama adam bana sakin beyfendi modul kullanmayin moduller asiri isinip sorun yapiyormus hatta tv yi bile boza biliyormus cunku digital kartin cip ini devamli okudugundan v; sifre cozme islemleri sirasinda cok cip cok fazla isinip tv yi bile boza bilirmis… beni vazgecirdiler acikcasi ama nekadar dogru bilemedim.??

Tamamen sacmalik. Sirf kutu versinler diye uydurulmus bir yalan. 2 yildir Dsmart ile sifreli tum kanallari seyrediyorum. Dunyada da herkes seyrediyor. Bi Digiturkun yayinini izlerken mi yaniyor chipler.

Valla hocam banada ole geldi ama suan tatil filan derken pek ustunde durmadim yaz ama yaz sonu bu isi arastiricam bakalim en azindan su kutu ve kumanda illetinden kurtulurum..yanliz bisey sorucam bende 740s modeli var bu modelde kayit ozelligi varmi yani diyelim 1 tb harici hdd bagladim yayinlari kayit yapa biliyormuyuz..

Benimki 860v yapıyor ve tüm içeriği kaydedebliyorum. 740s te bu ozellik varsa (smart ekranunda time shift yazar) o zaman sizinki de yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• voodoo_wd V kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.Denediğimde sonucu aktarıcam...Aşamaları anlatayım yanlışım varsa düzeltin.

1.Flash belleği fat32 olarak biçimlendireceğiz.

2.İçine lgapps klasörü onun içine installed klasörü açacağız ve televizyona takacağız.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Bu yöntemi daha önce denemiştim.Belki "l" harfini yanlış yazmaktan dolayı işe yaramadı :) daha önceki denemelerimde örneğin 32 GB flash bellek televizyon algılıyor,kumandadan Myapss tuşuna bastığımda daha sonra uygulamalar kısmına girdiğimde flash bellek hafızası televizyonda gözüküyor ama yine yetersiz bellek hatası devam ediyordu.:(

Sorunu çözenler nasıl çözüyor anlamış değilim.Modelden modele değişiyor mu,yoksa bir yerde yanlışlık mı yapılıyor bir türlü çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırmacı608 -- 12 Temmuz 2014; 20:08:47 >
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Hiç tek tek uğraşma derim
    Yeni bir tarama yeterlidir , en basit yöntem olarak
    ha,uğraşırım dersen orası ayrı
    sadece pratik öneri ben öyle yapacağım,uğraşacak sabrım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 12 Temmuz 2014; 22:14:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LA 860 a güncelleme geldi, neler değişti farkeden var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: coskun058

LA 860 a güncelleme geldi, neler değişti farkeden var mı

yeni mi geldi güncelleme sürüm kaç acaba ben baktım la860v de yok guncelleme
  • 2 saat önce yükledim, 603 mb idi sanırim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskun058

2 saat önce yükledim, 603 mb idi sanırim

ben baktımda hala yok bişey garip :)
  • Sürüm kaç sizde ?
  • kanalların frekans ayarları değişiyor bunu pcde kolayca değiştirebilir miyiz ??
  • Türksattaki tüm frekansları siliphttp://turksat.com.tr/img/news-file/e32ad1a94d9d67b2357f760f5660f06c.pdf buradaki frekansları tek tek girdim. Yarın gece sadece tarama yapacağım.
  • Ben Teledünya kullanıyorum bir işleme gerek yok galiba. Birde şimdi uydu değiştirdiklerinde kalite artacak mı ?
  • hocam 4a için yeni tarama yaptıktan sonra eski kanalları tek tek silecekmiyiz önce eskileri komple silip de mi tarama yapmak lazım. yoksa hiç silmeye gerek yok mu(la 740s) iice kafam karıştı

@baybarut
  • Ya bizde web os istiyoruz kardeşim.
  • xxxtolgaxxx1977 X kullanıcısına yanıt
    Hiç merak etme arkadaşım problem tamamen Digitürk kaynaklı. Aynı problemi ben de yaşadım. Hatta bana bağlanan Vestel marka cihazı, üst kattaki komşuma takılan Humax ile değiştirip bir de onunla denedim. Hiçbirşey kar etmedi. Srvisle görüştüm birkaç kez, yapabilecekleri birşy olmadığını, eğer daha kaliteli görüntü istiyorsanız, faturaya ek aylık 15 TL gibi bir ücretle Sagemcom bağlamamız gerektiğini söylediler. Araştırdıımda da en iyi görüntünün Sagemcom'da olduğunu gördüm. Ama sadece cihaz için her ay 15 lira vermek bana biraz enayilik gibi geldi ve şu an Digi'nin çamur gibi görüntüsünü izlemeye devam ediyorum. LigTv olmasa katlanılacak şey değil aslında.

Bazı arkadaşlar da problemin uydu kaynaklı olduğunu, Turksat uydusundaki yayının, Eutelsat'a göre daha kaliteli olmasından kaynaklandığını söylmişler ama bunu deneyemedim.

Konuyu forumda çok kez tartıştık, aramadan bulabilirsiniz. Yok Vestel daha iyi, yok Humax daha iyi falan diye ama, hiç boşuna uğraşmayın, bedeva olan tüm kutular aynı.

Bu arada benim TV 55 inc ve salonum çok büyük değil, yakın mesafeden izliyorum. Dolayısıyla aradaki görüntü farkı çok bariz birşekilde belli oluyor bende.

• Eski kanallara yeni tarama bitene kadar dokunmayın isterseniz,yoksa sıfırdan parametreleri isteyebiliyor ve büyük sıkıntı oluyor.
    Biraz eziyeti ama ne yapacaksın artık ,en sağlıklı yöntem bu

++++++++++

LA serisi için WEBOS ' U unutmak gerek çünkü gelmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 13 Temmuz 2014; 20:01:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Eski kanallara yeni tarama bitene kadar dokunmayın isterseniz,yoksa sıfırdan parametreleri isteyebiliyor ve büyük sıkıntı oluyor.
    Biraz eziyeti ama ne yapacaksın artık ,en sağlıklı yöntem bu

++++++++++

LA serisi için WEBOS ' U unutmak gerek çünkü gelmez...

Farkı neyse verelim 100 200 satsınlar.
  • efiksis kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş valla sinir hastası eder adamı bunlar. Dünya 4k yayına geçecek yakında, bizdeki en iyi dijital platform doğru düzgün hd yayın yapamıyor, ondan sonra biz burada hangi tv daha iyi diye tartışıyoruz. Hangi tv yi alırsan al bu yayınlarla hiçbirinin birbirinden farkı yok.

D-Smart modül falan nasıl acaba onu mu denesem?
  • EN COK SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR.
    SORU 1- 15 temmuzda tüm Kanallar değişecek
    mi, cevap: evet değişecek, SORU 2- BİZİM UYDU
    ESKİ nasıl güncellerim CEVAP: UYDUNUN
    KUMANDADINDAN MENÜ TUŞUNA BAS
    MANUEL ARAMA BÖLÜMÜNE YADA KANAL EKLEME BÖLÜMÜNE GEL ŞEBEKE ARAMA
    BÖLÜMÜNÜ AÇIK YAPIP 11844 V 2222
    FREKANSINI GİRİP ARAMAYI BAŞLATA
    BİLİRSİNİZ. SORU-3 BENİM UYDUMDA
    TURKSAT 3A VEYA 2A YAZIYOR NASIL 4A
    YAPACAM, CEVAP: UYDUNUN KUMANDASINDAN MENÜ TUŞUNA BASIN
    UYDU DÜZENLEME BÖLÜMÜNE GİRİP İSMİNİ
    EL İLE DEĞİŞTİRE BİLİRSİNİZ İSİM ÖNEMLİ
    DEĞİLDİR GEREKSİZ BİRŞEY, SORU -4 BENİM
    UYDUM DSMART YADA DİGİTURK
    GÜNCELLEMEYE GEREK VARMI, CEVAP: OTOMATİK GUNCELLEMELİ OLDUGUNDAN
    GEREKMEZ O CİHAZLARI GÜNCELLEMEYE
    SORU -5 HD UYDU ALMAM LAZIM MI CEVAP:
    HD UYDUN YOKSA HD KANALLARI
    İZLEYEMESİN SORU -6 HD KANALLAR ŞİFRELİ
    MI CEVAP: SADECE DSMARTIN KANALLARI VE DİGİTURKN KANALLARI ŞİFRELİ OLUR
    ÖRNEK NTV SPOR HD GİBŞ VS.... SORU-7
    BENİM UYDUDA KGS SİSTEMİ VAR BENİM
    UYDU OTOMATIK GÜNCELLER Mİ CEVAP:
    EGER UYDUDAN GUNCELLEME ACİK İSE
    OTOMATİK GUNCELLER KAPALİ İSE KGS AYARLARDA ACİP GUNCELLEYE BİLİRSİNİZ
    SORU-8 CANAK YONU KABLO LNB
    DEĞİŞECEK MI CEVAP: HAYIR DEĞİŞMİCEK
    SORU:9 AVRUPADAN KANALLAR ARTAR MI
    CEVAP: YÜZDE 30 KANALLAR ARTACAK SORU
    10 NORMAL UYDULAR KALKACAK MI CEVAP: EVET 1 yıl ıcınde tamamen hd sistemine
    gececeğiz,, yardımcı ola bildisem tşk ederim

• merkez20 kullanıcısına yanıt
    Çözüm önerileriniz için teşekkürler.Ben de 42LA640S kullanıyorum...Bazı internet sitelerinde bırakın video izlemeyi bazen bir yazı,metin okurken bile yetersiz bellek hatası alıyorum.Benim sorum televizyonunuzda en son güncelleme mi yüklü yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırmacı608 -- 14 Temmuz 2014; 11:25:50 >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.