Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartal3x

idm ile iniyor

Arkadaşım açıkça belirtir misin?
    idm nedir?
    Internet Download Managar mi yoksa başka bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 3 Temmuz 2014; 12:23:46 >
  • Internet Download Managar
  • 860v deki kamera ile kanal değiştirme olayını çözen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

860v deki kamera ile kanal değiştirme olayını çözen var mı?

Hakkaten ya bende LA 970 de kamerayı kurdum.
    Parmağımı yukarıdan aşağı indirince ektanın altında çamber gibi bir kumanda
    paneli çıkıyor ama sonra ne yaptıysam devamı gelmiyor.
    4-5 saniye sonra panel kayboluyor.
    İşaretli kumanda sistemini bilen bir arkadaş anlatsa iyi olur.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Sağ işaret parmağımı yukarı kaldırdıktan sonra kumanda paneli televizyonda beliriyor. daha sonra sağa parmağımı hafifçe butonların üzerine getirerek parmağımı tetiğe basar gibi hareket ettiriyorum. Bir sıkıntı yaşamıyorum. Kameranın parmağınızı algılaması için ortam ışığının uygun olması gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo_wd

Sağ işaret parmağımı yukarı kaldırdıktan sonra kumanda paneli televizyonda beliriyor. daha sonra sağa parmağımı hafifçe butonların üzerine getirerek parmağımı tetiğe basar gibi hareket ettiriyorum. Bir sıkıntı yaşamıyorum. Kameranın parmağınızı algılaması için ortam ışığının uygun olması gerekmektedir.

teşekkürler yaptım hocam

• voodoo_wd V kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hallettim.
    Parmak hareketlerini düzgün yapmak gerekiyormuş.
  • Arkadaşlar digiturk görüntü problemi yaşıyorum. Trt hd, atv hd kanalları tv' nin kendi uydu alıcısı ile çok daha kaliteli ve net gösteriyor. Digiturk ün kendi sinema kanallarında görüntü çok iyi fakat diğer hd ve sd kanallarda görüntü tv nin uydu alıcısına göre daha kötü. Bende mi bir problem var genel olarak mı böyle, bu durum digiturk un kutusundan mı yoksa yayın kalitesinden mi kaynaklanıyor anlamadım. Bu arada tv 47la740, digi kutusu da DT-9102..
  • xxxtolgaxxx1977 X kullanıcısına yanıt
    Digitürk ün bazı kutularında sorun olabiliyor. Kullandığım kutu digi plus bazı sd kanallarda görüntüde takılmalar yaşıyorum, Takılma yaşadığım kanallarda dikkatimi çeken şu oldu, akıllı kumanda imlecini ekranın en üstüne götürdüğümde sağ üst köşede 24 HZ gösteriyor, takılma olmayan sd kanallarda ise 50 HZ şeklinde. Ancak hiç bir HD kanalda bu sorunu yaşamadım. Daha önce aynı sorun yüzünden değişim talep etmiştim, değişim sonrası, bir ay kadar sonra aynı sorun yine oldu. Ağustos sonu iptal ettireceğimden üzerinde durmuyorum.
  • cjxtr C kullanıcısına yanıt
    Ben de takılma falan olmuyor. Benim problemim tv nin kendi uydu alıcısının çok daha kaliteli görüntü vermesi. Digiturk' e para verip bir de kalitesiz görüntü almak sinirlerimi bozdu. Ben de mi bir problem var onu merak ettim. Digi deki belgesel kanalları da başka yerde yok mecburen katlanıyoruz işte..
  • xxxtolgaxxx1977 X kullanıcısına yanıt
    sizin model olarak la galiba dayımda 3 hafta önce lbnin bi modelini aldı, onda da Digiturk var onun görüntüsüde çamur gibi ben tvden kaynaklanıyor sandım demek ki digiturktenmiş

• LG nin bu yeni tv yazilimi webos LA serilerinede gelicekmi beyler bende la 740s modeli var.??

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

LG nin bu yeni tv yazilimi webos LA serilerinede gelicekmi beyler bende la 740s modeli var.??

Gelmiycek bosuna beklemiyelim la serisine webos yok.kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

Ben de takılma falan olmuyor. Benim problemim tv nin kendi uydu alıcısının çok daha kaliteli görüntü vermesi. Digiturk' e para verip bir de kalitesiz görüntü almak sinirlerimi bozdu. Ben de mi bir problem var onu merak ettim. Digi deki belgesel kanalları da başka yerde yok mecburen katlanıyoruz işte..

Ben digiturk u arayip kutu kullanmak istemiyorum digital kart i modul e takip kullana bilirmiyim dedim yani kutuyu alin bana modul verin demek istedim ama adam bana sakin beyfendi modul kullanmayin moduller asiri isinip sorun yapiyormus hatta tv yi bile boza biliyormus cunku digital kartin cip ini devamli okudugundan v; sifre cozme islemleri sirasinda cok cip cok fazla isinip tv yi bile boza bilirmis… beni vazgecirdiler acikcasi ama nekadar dogru bilemedim.??

• quote:

Orijinalden alıntı: merkez20

quote:

LG nin bu yeni tv yazilimi webos LA serilerinede gelicekmi beyler bende la 740s modeli var.??

Hocam neye gore soluyorsun bole bir bilgi paylasimi varmi.??ben gecen teknosada yeni lg nin yeni serilerine bakarken saticiyla konustuk abi su yeni seriler bi satilsin bu yeni yazilimi eski serilerede getirirler eylulden sonra gibi bi konusmamiz oldu

• quote:

quote:

quote:

Hocam neye gore soluyorsun bole bir bilgi paylasimi varmi.??ben gecen teknosada yeni lg nin yeni serilerine bakarken saticiyla konustuk abi su yeni seriler bi satilsin bu yeni yazilimi eski serilerede getirirler eylulden sonra gibi bi konusmamiz oldu

Tabiki kaynak gosterigim mail gorusmesi bizzat lg kendisi yazdi ileriye donuk lg la serisinde bogle bir guncelleme gelmigcegni yazdi isletim sistemi webos lg la serisine gelmigcegni yazdi suan mobilden, yaziyorum bizde arastirip okuyup emin oldukdan sonra yaziyoruz uydurmuyoruz yani

• http://www.lgwebos.com/topic/1461-lg-please-update-your-capable-2013-tvs-to-webos/ buyurun lg la serisi webosla alakali ingilizce gorusmeler. Ayrica daha kaynak gondere bilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki kaynak gosterigim mail gorusmesi bizzat lg kendisi yazdi ileriye donuk lg la serisinde bogle bir guncelleme gelmigcegni yazdi isletim sistemi webos lg la serisine gelmigcegni yazdi suan mobilden, yaziyorum bizde arastirip okuyup emin oldukdan sonra yaziyoruz uydurmuyoruz yani

Hocam uyduruyorsun diyenmi oldu sana bu konuda bir bilgi varmi diye sordum sadece eyvallah sagol..

• 47LA690 için yazılım sürümüm 04.24.33 ve sdk 03.05 sanırım güncelleme gelmemiş?

• 10 gün önce LA970 aldım. Örneğin kanal D'nin web sitesindeki videoları duraklayarak (bazen sık sık, bazen uzun aralıklardan sonra) oynatıyor. Aynı videoyu bilgisayardan televizyona aktarıyorum, bilgisayarda wireless olarak oynatıyor ve hiç bir problem olmuyor, yağ gibi akıyor. Bunun bir çözümü var mı? O kadar smart tv sahibi olduktan sonra hala basit bir video gösterimi için bilgisayar açmak çok saçma geliyor
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.