Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derebeyi01

peki hocam size yaptıkları teklifler nasıldı?kabul edilebilecek bir seçenek var mıydı?

Selamlar

Tam olarak aklımda kalmadı, sanırım belgesel kanalları 6 ay hediye edelim gibi bişiler dediler.
  • filmi 3d izlerken 3d ayarlarına girince normal resim görünümü var onu acınca 2d izlenebiliyor.

@cjxtr
    eyw. hocam ben tekrar bi arayım bakim
  • Arkadaslar merhaba. LG 42LA640S sahibiyim. Geçen sene digiturk play üyeliğiyle tv nin browser ı uzerınden sorunsuzca maçları izleyebiliyordum. Ancak dun maç açmaya kalktığımda infinite hd uygulamasını yüklemek için kabul et ve yükle tuşuna bastığımda browser kitleniyor ve yüklemiyor. Tavsiyeniz var mı? Maçları nasıl izleyebilirim ?
  • Arkadaşlar 47la740 modeline z506 ses sistemini alsam takmak sorun olurmu. Sinema gibi ses alırmıyım. bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler.
  • gfbmert kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı model televizyonu kullanıyorum...Ayrıca yetersiz bellek hatası yaşıyor musunuz ben çözüm bulamadım.Bir de youtube üzerinden video izlerken video aralarında reklamlar var video o reklamlara takılıyo ve devam etmiyor...Çözümü var mı acaba.
  • Ben online film izlemiyorum hiç TVden yetersiz bellek sorunu almadım hocam ama alan arkadaşlar vardı burada yarımcı olurlar. Youtube'u da akıllı telefonunuz varsa videoyu telefonda açıp televizyona kablosuz olarak gönderebilirsiniz. Sorunsuzca izlersiniz.
  • gfbmert kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.Televizyonunuzda yüklü olan yazılım nedir merak ettim çünkü ben güncellemeden sonra yetersiz bellek hatası almaya başladım.Ayrıca Akıllı telefondan televizyona görüntü aktarmak güzel ama inanın telefon patlayacakmış gibi ısınıyor ve şarjı hemen bitiyor.
  • up
  • rica ederim. yazılım olarak son yazılım yüklü. Videoyu televizyona attıktan sonra youtube uygulamasını telefonda açık tutmanıza gerek yok kapatabilirsiniz hocam.
  • MambaS kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Bende de 47LA660 var. Benim televizyon arkasına da istiyorum. Bu ışıkların Tv görüntüsü ile senkronize çalışması için bir aparat gerekiyormu? yoksa rgb şerit led alıp takıyomuyuz sadece? Fiyat olarak nekadara geliyor? Birde İkeanın haricinde başka nereden bulabilirim? Bana biraz ters tarafta kalıyorda.
  • Arkadaşla la860 v kullaniyorum.42.sirada bulunan beyaz TV silindi.41 den 43 e geçiyor.nasil getiririm kanali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonum 42la640s.dün internet üzerinden bir video izledim.Takılma falan olmadı.Ancak aynı videoyu bugün açtığımda ses var ama görüntü yok.Sorun nereden kaynaklanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Hocam sana bişey demiyorum derken anlamadım Kaçırdığım bişey mi oldu

Yok, önemli bir şey değil de bir üstteki mesajda zaten onu kastederek "Installation Menu" hazricindeki bir menüye mi girdin diye sormuştum. Yani benim tarifini yaptığım şeyi yine bana tarif etmişsin

quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

tvyi bilgisayardan kontrol etmek isteyenler için
    http://dosya.co/l5jzgkp6jigv/LGRemote.zip.html

LG Remote

Bu uygulamayı da mutlaka deneyin, beta sürümü olmasına rağmen gayet başarılı... Programın yazılımcısını ve gelişmeleri takip etmek için şu linke bakınız.
    TV'nin servis ayarlarının yapıldığı, Service Menü'ne de girmek içinde imkan tanınmış ama ilgili forumda da yazdım bunlar çalışmıyor.
    Üç tane Servis Menü'sü var:
    1) Installation Menu,
    2) EZ-ADJUST Menu,
    3) In Start Menu
    İlk üçüne girmeyi başardım, üçüncüsüne "In Start Menu" ye girmeye çalışıyorum. Var mı yardımcı olabilecek?

Hocam bu uygulama elinizde mevcut ise bir daha paylaşabilir misiniz?

• LA 740s var, tv yi iPhone dan uygulama ile yönetiyorum çok kolay ve kullanışlı...Keşke akıllı kumandanın yanında klasik de olsa...

Bir de bence en önemli eksik akıllı kumandanın tuş kilidi gibi bir seçeneği olmaması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Hocam bu uygulama elinizde mevcut ise bir daha paylaşabilir misiniz?

Arkadaşım, alıntı yaptığınız yerde yazılımcının linkini vermişim, ilgili linki tıklayıp o foruma üye olun programı ücretsiz indirin. Hem yazılımda eksikler var yazılımcıyı takip ederek son gelişmelerden de haberdar olabilirsiniz. Diğer türlü özel mesajdan mail adresinizi falan iletmeniz lazım ki size programı gönderebileyim. Programcık 100 KB bile değil...

Linki tekrar alıntı yapıyorum:
    "... Programın yazılımcısını ve gelişmeleri takip etmek için şu linke bakınız..."

• 32LA620S kullanıyorum da çok sık olmamakla birlikte TV bazen kendi kendine kapanıyor. Acaba nedendir? Son 1 ayda olmaya başladı.
  • Selamlar.
    Merkezi uydu sisteminde uydu kanallarini bulmakta sikinti cekiyorum. Turksat 42.e de hicbir kanal gozukmuyor. Eutelsat w3a da ise sadece trtlri elde edebildim.
    Acikcasi hangi kanalin hangi uyduda bulundugunu da bilmiyorum. Bu konuda yardimci olabilecek var mi ? Kanal listesi olsun,kanallarin nerde bulabilrcegim olsun,hatta varsa bir klavuz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    power board'unda sorun oluşmaya başlamış, ileride daha da sık olmaya başlar sonra hiç açılmaz, garanti dahilinde servise bildirin değiştirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trtnin kanalları kayboldu bir hafadır açılmıyor. Nasil tekrar izleyebilirim. 2 yi açıyorum kanal cekmiyor mesela. Nasil duzeltirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yarın servis gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.