Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar la660s serisi için hazır kanal listesi mevcutmu arkadaşlar, lg yi aradım malesef o tür bir destek veremiyoruz dediler,
  • Dün program numarası düzenlenmiyorken bugün düzenlenir oldu problemi hallettim. Bu arada Hd kanal sayısı artmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Kanal listesi yedekleme, PC'de düzenleme ve tekrar geri kaydetme için bu linkteki yazılanları birebir uygulayarak kanal yedeklemesi ve geri yüklemesini yapabilirsiniz; tarafımdan denenmiş ve olumlu sonuş alınmıştır. Uygulamak için sihirli kumandaya değil klasik kumandaya ihtiyacınız olacak. PC'de düzenleme için şu linkten indirebileceğiniz ChanSort programını kullanınız.

Kanal yedekleme ve düzenleme

• cjxtr C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesde aynı dert var. Bende de 47la740 var kanal listesi buldum. ama sihirli kumanda olduğu için servis menüsüne nasıl gireceğim bilemiyorum. bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
  • TV8 Hd gelmemiş sanırım. Oto güncellemede çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Herkesde aynı dert var. Bende de 47la740 var kanal listesi buldum. ama sihirli kumanda olduğu için servis menüsüne nasıl gireceğim bilemiyorum. bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Hocam benimde akıllı kumanda nasıl düzenleyeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 19 Eylül 2014; 15:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cjxtr

quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Kanal listesi yedekleme, PC'de düzenleme ve tekrar geri kaydetme için bu linkteki yazılanları birebir uygulayarak kanal yedeklemesi ve geri yüklemesini yapabilirsiniz; tarafımdan denenmiş ve olumlu sonuş alınmıştır. Uygulamak için sihirli kumandaya değil klasik kumandaya ihtiyacınız olacak. PC'de düzenleme için şu linkten indirebileceğiniz ChanSort programını kullanınız.

Kanal yedekleme ve düzenleme

Hocam sihirli kumandaysa kumandamız nasıl olacak acaba yapamayacakmıyız?

• arkadaşlar servis menusune derken neden bahsediyorsunuz ? yani smart tusuna basacaksınız ( sağ taraftaki ) ordan da alttan ayarlara girecksiniz. surda detaylı açıklamış buyrun bakın..

alt tarafta 2013 modeller var, zaten görünce tanırsınız. ordan yapın. ben dun bu şekilde yaptım @fagala @BöcekBaşı

http://www.lg.com/tr/yazili-basin/trksat-kanal-kurulum
  • Merhaba arkadaşlar 42LA640S modeli var, LA modelleri için elimde kendi düzenlemiş olduğum kanallar var. HD ler başa taşındı ve sırayla gidildi isteyen varsa yollayabilirim.
    Sıra bu şekilde
     2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]  2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalgakıran59

arkadaşlar servis menusune derken neden bahsediyorsunuz ? yani smart tusuna basacaksınız ( sağ taraftaki ) ordan da alttan ayarlara girecksiniz. surda detaylı açıklamış buyrun bakın..

alt tarafta 2013 modeller var, zaten görünce tanırsınız. ordan yapın. ben dun bu şekilde yaptım @fagala @BöcekBaşı

http://www.lg.com/tr/yazili-basin/trksat-kanal-kurulum

Hocam sorduğumuz şey kanal sıralaması değişti o?

• quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Merhaba arkadaşlar 42LA640S modeli var, LA modelleri için elimde kendi düzenlemiş olduğum kanallar var. HD ler başa taşındı ve sırayla gidildi isteyen varsa yollayabilirim.
    Sıra bu şekilde
     2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]  2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

Bana gönderir misiniz hocam bir de nasıl yaptığınızı söylermisiniz akıllı kumanda mevcut?

• kanal sıralaması tabiki değişecek. tamami ile silip tekrr kuruluıyor sonucta.sonrasında akıllı kumanda ile tek tek ayarlamak gerekecek.
  • quote:

kanal sıralaması tabiki değişecek. tamami ile silip tekrr kuruluıyor sonucta.sonrasında akıllı kumanda ile tek tek ayarlamak gerekecek.

Biz bunun listesini arıyoruz işte elinde olan arkadaşlar var @KacakTV de olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

kanal sıralaması tabiki değişecek. tamami ile silip tekrr kuruluıyor sonucta.sonrasında akıllı kumanda ile tek tek ayarlamak gerekecek.

Biz bunun listesini arıyoruz işte elinde olan arkadaşlar var @KacakTV de olduğu gibi

Listeyi buldun diyelim ama akıllı kumandayla servis menüsüne girip nasıl yüklemeyi düşünüyorsun . bende la 660s var ve olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action16 -- 19 Eylül 2014; 16:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: action16

quote:

quote:

Listeyi buldun diyelim ama akıllı kumandayla servis menüsüne girip nasıl yüklemeyi düşünüyorsun . bende la 660s var ve olmuyor

Yukardaki sorduğum sorulara zahmet edip baksaydınız keşke akıllı kumandayla oluyor mu oluyorsa nasıl demişim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yukardaki sorduğum sorulara zahmet edip baksaydınız keşke akıllı kumandayla oluyor mu oluyorsa nasıl demişim.

Yukarıya bakmadım kusura bakma dostum... dünden beri hasta etti beni tv. servis münüsü , gizli menü , akıllı kumanda (bence çok akılsız) derken kafam bi dünya olmuş görmedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarıya bakmadım kusura bakma dostum... dünden beri hasta etti beni tv. servis münüsü , gizli menü , akıllı kumanda (bence çok akılsız) derken kafam bi dünya olmuş görmedim

Akıllı aldık ama bakalım arkadaşlardan akılsızını arıyorum artık o kumandayla ayar yapıcam tv tanırsa.

• la660s için düzenlediğim kanal listesini isteyen arkadaşlar burdan indirebilirler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akıllı aldık ama bakalım arkadaşlardan akılsızını arıyorum artık o kumandayla ayar yapıcam tv tanırsa.

Bende akılsızıda var LB 670V standart kumandası ama benim tv de işe yaramıyor

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.