Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FarFara06

la660s için düzenlediğim kanal listesini isteyen arkadaşlar burdan indirebilirler

Hocam akıllı kumandayla nasıl yapabiliriz?Veya la serisinin akılsız kumandaları birbirine uyar mı?
    Bu arada indirmiyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 19 Eylül 2014; 18:37:53 >
  • BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    akıllı kumanda ile olmuyor malesef. Uyar büyük bi ihtimal çünkü lg nin tv özellikli bi mönitörünün kumandası ile denemiştim ve uymuştu.

birde burdan indirmeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

akıllı kumanda ile olmuyor malesef. Uyar büyük bi ihtimal çünkü lg nin tv özellikli bi mönitörünün kumandası ile denemiştim ve uymuştu.

birde burdan indirmeyi deneyin

Teşekkürler hocam indi bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 19 Eylül 2014; 18:53:18 >
  • benim kanallar iki gündür yok meğerse uydu değişmiş ama internetteki videolar gibi arama yaptıramıyorum güncelle aktif oluyor neden ?
  • Foruu şöyle bir turladım da türkiyede hd yayınlar ücretli mi olacakmış ne hem para verecem hemde reklamları izleyecem öyle mi,
  • Hocam verdigin kanal listesi eksiksiz, bütün kanallar eklimi.
  • Valla hocam evdekilerin izlediği çoğu kanal hatta hepsi vardı, sizin izlediğiniz bi kanal olmayadabilir kesin bir şey söyleyemem.
  • teşekkürler hocam.
    arkadaşta başka model bir lg tv var. ben de onun kumandası ile denemeyi düşünüyorum yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Merhaba arkadaşlar 42LA640S modeli var, LA modelleri için elimde kendi düzenlemiş olduğum kanallar var. HD ler başa taşındı ve sırayla gidildi isteyen varsa yollayabilirim.
    Sıra bu şekilde

Hocam La660s e denedim başka kumandayla olmadı ama Farfara06 arkadaşınki oldu.

• 55la860 kullanıyorum. Bu modelin dahili uydu alıcısından memnun musunuz ? Ben Atlanta HD box ile kullanıyorum. Dahili alıcıyı hiç denemedim, kanal geçiş hızı filan normal uydu alıcısına yakınmıdır ? Bir de bende D-SMART modül kartı var. Bu tvde de kullanabilir miyim ? Teşekkürler.
  • LA640S'ye oyun kurmuştum demoymuş. Nasıl sileceğim lütfen biri yardım etsin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Merhaba arkadaşlar 42LA640S modeli var, LA modelleri için elimde kendi düzenlemiş olduğum kanallar var. HD ler başa taşındı ve sırayla gidildi isteyen varsa yollayabilirim.
    Sıra bu şekilde

Alıntıları Göster
    düz kumanda buldum.

quote:

settings tuşuna uzun basın menü açılacak ama basmaya devam edin menü gidip ekranın üstünde info çıkınca 1105 tuşlayıp ok tuşuna bas

yükledim. ama olmadı

Updating from usb diyor ama sonra kapanıyor tv. açınca eski sistem yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 22 Eylül 2014; 17:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brigade34

Selam,
    Bende de 47LA660 var. Benim televizyon arkasına da istiyorum. Bu ışıkların Tv görüntüsü ile senkronize çalışması için bir aparat gerekiyormu? yoksa rgb şerit led alıp takıyomuyuz sadece? Fiyat olarak nekadara geliyor? Birde İkeanın haricinde başka nereden bulabilirim? Bana biraz ters tarafta kalıyorda.
    sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Arkadaşla la860 v kullaniyorum.42.sirada bulunan beyaz TV silindi.41 den 43 e geçiyor.nasil getiririm kanali.
    sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:06:11 >
  • faithless35 F kullanıcısına yanıt
    Dahili uydu alicisinin görüntüsü ve kullanisliligi güzel ama kanal geçişleri çok hizli değil.asiri yavaş da değil.ben memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanal yüklerken bir kanalın açık olması farkeder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Sıra bu şekilde

updating from usb diyor. yüzde yüze gelince 5 saniye içinde tv kapanıyor ama kanallar listelenmiyor.

sorun nerde olabilir acaba ?

Edit: fabrika ayarlarına geri dönüp tekrar arama yaptım ve listeyi kabul etti. Çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 22 Eylül 2014; 18:26:28 >

• Merhaba arkadaşlar 42LA640S modeli televizyonumda uydu güncellemesinden sonra şöyle bir sorun oluştu (uydu güncellemesiyle alakası var mı bilmiyorum tesadüf de olabilir)

Televizyonu kapattıktan sonra televizyonun logosu yanıyor ve sönmüyor. (LG logosu). Televizyon açıkken sönük olan logo, televizyon kapalıyken yanıyor.

Ayarlar kısmındaki logo kısmındaki ayarları değiştirmeme rağmen sorunu bir türlü çözemedim.Aynı sorunu yaşayıp çözen veya cevabını bilenler lütfen acil yardımcı olsun.

İyi forumlar...
  • rbalboa R kullanıcısına yanıt
    Panik yapmana gerek yok dostum o ışık normalde yanıyor.eğer ayarlara dikkatli bakarsan ışığı açık yada kapalı ayarlayabilirsin
  • Arkadaşlar pc yi hdmi 1.4 kablo ile lg 47la660s e bagladım. Ne yaptımsa ekranı tam otutturamadım. Sagdan, soldan, üstten, alttan bir parça boşluk kalıyor. Pc monitörümün ekranında 2048x1152 modu çıkıyor. Ama tv bu çıkmıyor. Sadece 1920x1080 çıkıyor. Bu işin püf noktası nedir?

2-3 ay önce yine baglamıştım böyle bir sorunu yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.