Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedbond

47 LA 660S Modeline chrome veya firefox tarayıcı nasıl ve nereden yükleyebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

yükleyemezsiniz
  • Bu tvlerin tepkime süreleri kaç ms oluyor ?? Salonda oyun oynamak için ideal mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedbond

47 LA 660S Modeline chrome veya firefox tarayıcı nasıl ve nereden yükleyebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Malesef yükleyemezsin. Zorunlu olarak kendi tarayıcısını kullanman gerekiyor. :)
  • Arkadaşlar lg la740 modeli nin hazır sıralı uydu kanal listesi varmı acaba usp yi atıp hemen yukleyebilecegimiz samsung tv lerde ki gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tlgcntn.Com adresim tlgcntn.net olarak değişti.

Artık incelemeyi

http://www.tlgcntn.net/2013/05/lg-42la660s-inceleme/

adresinden okuyup takip edebilirsiniz. Aylarca bir çok kişinin merakını gidermek, problemlerini çözmek için uğraştık. Herkese teşekkürler :)

• la690'a güncelleme geldi şu an yüklüyor. ver.04.25.05

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la860v ye de geldi 04.25.06
  • La660 güncelleme şuan yükleniyor

• Güncellemelerde yenilik var mı?
  • voodoo_wd V kullanıcısına yanıt
    ben daha yeni bir şey farketmedim

• sanki biraz daha hızlanmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhndinc

La660 güncelleme şuan yükleniyor

selamlar...
    ben de 42la660s kullanıcısıyım. 04.25.05 güncellemesi görünüyor. sanırım siz yaptınız güncellemeyi. yeniliği geçtim, bozulan bişey var mı acaba? şuan stabil sayılır tv, maceraya girmek istemedim. şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar 42la640S lg kullananlar genel olarak memnunmudurlar bir de 1350 gibi teşhir ürünü var alınır mı ? sorun çıkar mı? yada bu fiyat aralığında tv öneriniz varmı ilk defa tüplü tvden led tv geçiyorum yardımlarınız için teşekkürler
  • Suan guncelledim fark yokk internet explorer guvenlik vs guncelemesi yazilimsal bi degisiklik yokk la640

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaş2014

arkadaşlar 42la640S lg kullananlar genel olarak memnunmudurlar bir de 1350 gibi teşhir ürünü var alınır mı ? sorun çıkar mı? yada bu fiyat aralığında tv öneriniz varmı ilk defa tüplü tvden led tv geçiyorum yardımlarınız için teşekkürler

All kardess memnun kalirsin suan kullandigim tv yanliz iyce test et sagina soluna bak cizik yada erhangi birsey varmi

• arkadaşlar geçen sene LG 55LA660S almıştım. oldukça memnumum.
    ama bişey dikkatimi çekti.

1. televizyonun üzerinde durduğu ayağın kapağı sanki kaldırınca çıkacak gibi duruyor. hatta denedim evet hafif kalkıyor yukarı. gri olan kapak. sizde durum nasıl?

2. led'in çerçeve ile buluştuğu alandaki ışık süzmesi dikkatimi çekti bi ara. dikkatlice inceleyince led panelin bastırıldığında içe çöktüğünü gördüm. yani esnek biraz. çerçeveye yakın bi noktadan lede hafif dokununca led içe giriyor biraz.

Bunlar sorun mu yoksa her tv'de var mı merak ettim açıkcası.
  • sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:08:15 >
  • Arkadaşlar forumdaki ilgili konular ve internettte uzun araştırmalar yapmama rağmen 42la 660s tv'me hazır kanal listesi atmak için servis menüsüne giremedim. Bulduğum bilgilerde magic remote ile şuan için servis menüsüne girebilen olmamış ve tv'nin kutusundan normal kumanda olmadığı için bir türlü giremedim bunun üzerinde Huayu RM-L930 marka birebir replika olarak geçen kumandayı aldım. Bu kumandada settings tuşu yok onun yerine menu tuşu var, servis menüsüne girmek buna basılı tutup menü açılıp kapandıktan sonra hızlıca 1105 + OK kombinasyonu yapılması gerektiği yazıyor başka bir yerde menu tuşuna basılı tutun menü açılıp kapandıktan sonra 0000 + OK kombinasyonu yapılması gerekiyor yazıyor. Ben bunların hepsini denedim ama olmadı servis menüsüne giremedim. Bu kumandada şöyle bir durum var menü tuşuna basılı tuttuğumda tv'de menü sürekli açılıp açılıp kapanıyor göz kırpar gibi. Bu konuda bilgili, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. (Orjinal kumanda ile olacaktır muhtemelen lakin pahalı olduğundan dolayı alamadım) Aldığım replika kumanda aşağıdadır.
     2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapupa -- 2 Aralık 2014; 17:01:13 >

• lapupa L kullanıcısına yanıt
    bu kumandayla ben de yapamadım. orijinal kumanda aldım. forumda orijinal kumandalar satılıyor ordan alabilirsin. fiyatları daha makul. bir araştır istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

arkadaşlar geçen sene LG 55LA660S almıştım. oldukça memnumum.
    ama bişey dikkatimi çekti.

1. televizyonun üzerinde durduğu ayağın kapağı sanki kaldırınca çıkacak gibi duruyor. hatta denedim evet hafif kalkıyor yukarı. gri olan kapak. sizde durum nasıl?

2. led'in çerçeve ile buluştuğu alandaki ışık süzmesi dikkatimi çekti bi ara. dikkatlice inceleyince led panelin bastırıldığında içe çöktüğünü gördüm. yani esnek biraz. çerçeveye yakın bi noktadan lede hafif dokununca led içe giriyor biraz.

Bunlar sorun mu yoksa her tv'de var mı merak ettim açıkcası.

kafama takıldı arkadaşlar.. birisi de bakabilirse sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.