Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefondan mobil erişim noktasını açtım ve tv den telefonun internetine baglandım ama çıkamıyorum her açtığımda tv otomatik baglanıyor şifreyi değişmekten başka ne yapabilirim yani tv de nasıl bağlantıyı kaparım ?

42la660s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve arkadaşlar telefonla tv nasıl uzaktan bağlantı sağlayabilirim ?
  • Arkadaslar 42la660s tvnin youtube uygulamasındaki videoların görüntüleri hep küçük çıkıyor yokmudur bunun bi çaresi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Ve arkadaşlar telefonla tv nasıl uzaktan bağlantı sağlayabilirim ?

lg tv remote uygulaması var android veya ios için
  • Birşey soracağım.1,5 yıl önce aldığım 42ls640 tvnin kutusu hala evde duruyor ama artık kalabalık etmeye başladı koca kutu.Atabilir miyim artık?Garantisi ile ilgili birşey olursa diye kutuya gerek var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Birşey soracağım.1,5 yıl önce aldığım 42ls640 tvnin kutusu hala evde duruyor ama artık kalabalık etmeye başladı koca kutu.Atabilir miyim artık?Garantisi ile ilgili birşey olursa diye kutuya gerek var mı?

servislik bir durum olursa servis kendisi gelip alır, sizin kutuyla işiniz olmaz, taşınma vs. gibi durumlarda korunaklı taşınabilmesi için saklıyorum ben, öyle bir durum yoksa atabilirsiniz
  • Dün lg la 660s tv mi kapattıktan sonra orjinal akıllı kumandasıyla ne yaptıysam açamadım.pilini değiştirdim.kumandada tuslara basınca ışık var ama açmıyordu tv yi yinede.Evde diğer tv de lg olduğu için onun normal kumandasını aldım tv yi açtım.

fakat akıllı kumanda ile şuan,

+ mouse gibi hareket edebiliyorum
    + topuyla aşağı yukarı kanal değiştiriyorum
    + 3D tusu calısıyor mute tusu calısıyor.

- ses tuşları + - çalışmıyor
    - kanal değiştirme P aşağı yönde çalışıyor yukarı yönde çalışmıyor.
    - tv açma kapama tuşu çalışmıyor.
    - smart tusu çalısmıyor.

acaba diyorum yazılımda sıkıntı mı oldu.dün tv ye usb girişten sony gold wireless kulaklık taktım sonra çıkardım çalışmamıştı.üstüne tv yi kapattım 1 saat sonra geldiğimde açamadım.internette buna örnek bulamadım.kumandanın kısmen çalışması enteresan..fikri olan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 14 Aralık 2014; 14:39:03 >

• quote:

Arkadaşlar telefondan mobil erişim noktasını açtım ve tv den telefonun internetine baglandım ama çıkamıyorum her açtığımda tv otomatik baglanıyor şifreyi değişmekten başka ne yapabilirim yani tv de nasıl bağlantıyı kaparım ?

42la660s
    sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:08:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgin99

quote:

Arkadaşlar telefondan mobil erişim noktasını açtım ve tv den telefonun internetine baglandım ama çıkamıyorum her açtığımda tv otomatik baglanıyor şifreyi değişmekten başka ne yapabilirim yani tv de nasıl bağlantıyı kaparım ?

42la660s

aklını kullan.
    yada başka insanların aklını kullan şimdi yaptığın gibi.

uzun lafın kısası. tv bir kez bağlandı mı bir daha asla o şifreyi unutmaz. o yüzden telefondaki şifreyi değiştir, sonra tv ile ordan bir daha bağlan ve peşinden telefonu eski şifreye çevir. TV bir daha asla bağlanamaz

Teşekkürler. Bir sorum daha telefonu tv ye bağladığımda içindekileri görmüyor neden olabilir ?

• Arkadaşlar la740 tv de son güncellemeden sonra tv nin sesi 30 seviyesinden sonra 100' e kadar yükseltsem de ses yükselmiyor.

Filmler de falan sesi sonuna kadar açsamda ses yükselmiyor, kısık sesle izlemek zorunda kalıyorum, aynı sorunun yaşayan var mı?
  • zyperX kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu Açmıyor sadece ses açıyordu. Pil değiştirince düzeldi. Yeni taktığın pillerin kaliteli olsun. Duracell tak.. Muhtamelen pilin gücü yetmiyordur bluetootla çalıştığı için..
  • Son güncelleme sıkıntılı mı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la serisine h265 desteği gelir mi
  • quote:

quote:

quote:

42la660s

aklını kullan.
    yada başka insanların aklını kullan şimdi yaptığın gibi.

uzun lafın kısası. tv bir kez bağlandı mı bir daha asla o şifreyi unutmaz. o yüzden telefondaki şifreyi değiştir, sonra tv ile ordan bir daha bağlan ve peşinden telefonu eski şifreye çevir. TV bir daha asla bağlanamaz

Teşekkürler. Bir sorum daha telefonu tv ye bağladığımda içindekileri görmüyor neden olabilir ?

Alıntıları Göster
    deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 22:58:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zargana100

la serisine h265 desteği gelir mi
    deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 22:59:02 >
  • deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 22:59:28 >
  • Ben de LG 55LA740s tv var. Bunu PC ye bağlı monitör olarak kullanırken; pc'den ekran koruyucu çalıştırdığımda 5 dakika sonra ekran kararıyor ve "video sinyal yok" "giriş listesi" diye bir seçenek soruyor. Bunu nasıl engellerim.

• LG AN-VC500 skype camerası oluğta satmayı düşünen varsa pm ile ulaşabilir.
  • quote:

quote:

h265 dediğiniz nasıl bir şey? yandex disk gibi biryere örnek bir video bırakabilir misiniz?

Araştırdım 2003 yılı teknoloji deniyor internette.. İllaki çalışıyor olması lazım ama sizin dediğiniz belki farklıdr.

yeni nesil video sıkıştırma standardıymış

http://www.elecard.com/assets/files/other/clips/bbb_1080p_c.ts

• quote:

quote:

quote:

h265 dediğiniz nasıl bir şey? yandex disk gibi biryere örnek bir video bırakabilir misiniz?

Araştırdım 2003 yılı teknoloji deniyor internette.. İllaki çalışıyor olması lazım ama sizin dediğiniz belki farklıdr.

yeni nesil video sıkıştırma standardıymış

http://www.elecard.com/assets/files/other/clips/bbb_1080p_c.ts

Alıntıları Göster
    deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 22:59:58 >

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.