Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nmm1716

Arkadaşlar android telefondaki resimleri kablo kullanmadan internet üzerinden wifi aracılığı ile lg 47la660s tv ye nasıl aktarabilirim. 1 sene önce samsung link ile yapmıştım şimdi olmuyor. Sizlerin bildigi başka yöntem varmı?

Telefon Samsung galaxy note

DLNA özelliği sayesinde aynı ağa bağlanmak kaydı ile fotoğraf ve videolarınızı gösterebilmeniz gerek; nasıl yapılacağını adım adım bilemesemde teknik olarak iki cihazınız bunu destekliyor. Telefonun dahili oynatıcısını açtığınızda 47la660s'de oynat diye menüde bir seçenek çıkması gerek
    Bunun haricinde TV'niz internete bağlı ise LG Cloud uygulaması ile başka bir yerde internete bağlı telefonunuz ile çektiğiniz bir video veya fotoğrafı evdekiler TV'den anında izleyebilir. Bu aralar ben bunu deniyorum, güzel; tavsiye ederim. Önce TV'nize smart uygulaması olarak LG Cloud'u indirip kurun sonra
    Android telefonuza Google Play'den:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.lgcloud.nscreen&hl=tr

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler deneyecegim. neden şöyle adam akıllı pratik bişeyler yapmazlar ki. İnsanları uğraştırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pottteee

Çok teşekkürler deneyecegim. neden şöyle adam akıllı pratik bişeyler yapmazlar ki. İnsanları uğraştırıyorlar.
    deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:04:10 >
  • 47 LB652V televizyonum var arkadaşlar,2 gündür logoda kaldı tv açılmıyor.Müşteri hizmetleri ile görüştüm sorunun yazılımsal olduğunu ve şirketin bu sorun ile ilgili çalıştığını yazılımın pazar günü ellerinde olacağını söyledi.Eski sürümü lg sitesinden indirdim tv ye yüklemek istedim usb taktık tv ye fakat herhangi bir gelişme olmadı,sanırım eski sürümün yüklenmesine izin vermiyor.
    Daha önce böyle bir sorunla karşılacan oldumu acaba.
  • ben 32 inc tv alacagım bişi soracaktım lg 32la660s alamayı düşünüyorum şuan bundan iyisi varmı pek bilgim yok yardım edermisiniz
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 18 Nisan 2016; 23:04:39 >
  • VE GÜNCELLEME geldi şuan yüklüyor bakalım değişiklik olmuşmu
  • Selamlar net yok bende de merak ettim LA 640 s var bende ne gibi değişiklikler var acaba yeni güncellemeyle
  • LA620s modelini kullanıyorum..LG soundbar NB3531 ile kablosuz bağlayamıyorum ? Bağlanamaz mı ki ?
  • 4.27.02 numaralı güncellemeyi yükledikten sonra kanal listesi silindi :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana100 -- 27 Haziran 2015; 11:28:01 >
  • 4.27.02 güncelleme sonrası mkvodda film izlerken wifi kesilmeye başladı...sizdede aynı mı.... önceden hiç olmuyordu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci

4.27.02 güncelleme sonrası mkvodda film izlerken wifi kesilmeye başladı...sizdede aynı mı.... önceden hiç olmuyordu....

evet bende yükledikten sonra wifi sürekli kesiliyo çok rahatsız edici bir durum bir önceki sürüme dönebilirmiyiz acaba
  • LA620 modeline sahibim..HDMI girişlerinden bir tanesi iptal olmuş durumda.Bağlantı yapıoyurm ama sinyal yok uyarısı geliyor sürekli..
    Mecbur servise artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zargana100

4.27.02 numaralı güncellemeyi yükledikten sonra kanal listesi silindi :|

Evet kanal listesi silindi. Yeniden uydu ve kanal taraması yaptim. Kanal listesi 1001 1002 diye gidiyor. İlk 1000 yok listede. Bakalim tekrar fabrika ayarlarina döneceğim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LA320 modeline sahibim.Sinyal sorunu alıyorum çoğu zaman.Bütün girişler sorunlu.Değiştirip duruyorum bazen yine olmuyor yine olmuyor..Hatta öyle bir garip ki bluray player dvd taktığımda görüntü geliyor,bluray taktığımda görüntü gelmiyor ! Nasıl bir iş ki bu anlamadım gitti
  • Arkadaşlar LW570S model televizyonumda durduk yere TRT'nin HD kanalları kayboldu.11054 V 30000 frekansını girdiğimde ise sinyal yok diyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • merhaba,
    620 s modelini kullanıyorum. fenerbahçenin avrupa maçını izlemek için kanalları güncelledim. taramaadan sonra tv kapatıp açınca kanallar siliniyor. bir kaç defa denedim ama hep silindi. sorunu nasıl çözebilirim.
  • Muhtamelen kanal taratırken birşeyi atlıyorsundur. Ağdan arat gibi birşer seçili olacaktı galiba. Gerçi çok olmuş soralı çözümü bulmuşsundur :) Sorun devam ediyorsa bildir yardımcı olalım :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • bende de oldu fabrika ayarlarına dönüp tekrar tarama yaptım düzeldi

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • yeni güncelleme geldi la660s e 04.27.02 den 04.27.05 e geçiyorum bakalım iyileştirme olmuşmu...
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.