Şimdi Ara

2013 Mitsubishi Lancer piyasası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Parça konusu biraz sıkıntılı. Onun haricinde fena bir araç değil. Ben yinede başka alternatifleride gözden geçirmenizi öneririm.

mitsubuşinin servisi ucuz diyorlar,neden sıkıntı olsunki standart bakımlar zaten kolay.

Arıza filan çıktığında prça konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Fazla satılan araçlar olmadığı için usta vs. konulardada sıkıntı yaşatır. Servis harici fazla seçeneğiniz olmaz.

Aynen parçası sıkıntı, ustası yok vs.

Böyle söylemeye devam, bu kafa sayesinde piyasası artmıyor da güzel arabaya biniyoruz ucuza

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Parça konusu biraz sıkıntılı. Onun haricinde fena bir araç değil. Ben yinede başka alternatifleride gözden geçirmenizi öneririm.

mitsubuşinin servisi ucuz diyorlar,neden sıkıntı olsunki standart bakımlar zaten kolay.

Arıza filan çıktığında prça konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Fazla satılan araçlar olmadığı için usta vs. konulardada sıkıntı yaşatır. Servis harici fazla seçeneğiniz olmaz.

Aynen parçası sıkıntı, ustası yok vs.

Böyle söylemeye devam, bu kafa sayesinde piyasası artmıyor da güzel arabaya biniyoruz ucuza

Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• japon araçlarının yedek parçaları global pazarda zibil gibi bulunur bu yönden yana sıkıntınız olmasın,gerek subaru-mitsubishi gerek honda-nissan-toyota olsun.usta konusunda da bir tek subaru boxer motorlarının ustası pek ortalıkta bulunmaz bir de mivec motorların ustası pek bulunmaz..

hatta subaru impreza'lar tr geldiği vakit ustalar 'bu ne? uzaydan mı geldi bu araç?' dedikleri olmuştur,kaputu açıp mekaniği yani motoru gördükleri vakit,yani tek düze bir motor kompleksi yoktur,her mekanik ustası boxer ve mivec motorları çözemez..

fakat yedek parça ve usta da bir kriterdir velev alacağınız araç spor japon değil ki h.sonundan h.sonuna bineceğim mantalitesinden dolayı yola çıkıp araç alasınız.

aracı günlük kullanımda yürütemedikden sonra,satıyorum dediğiniz vakit satamadıktan sonra araç başınıza dert olur.

bugün lancer ile benzinde gitmeye çalışıyorum deseniz günlük 100 tl akaryakıt için bütçe ayırmanız gerek,satıyorum dediğiniz vakit de öyle kolay kolay satılan bir model değil en azından kendi arkadaşımızda canlı kanlı bir örneğini gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Santorelli -- 10 Ocak 2016; 3:01:51 >

• araç bu,sahibi de görselde ki arkadaş ki aracına da intizamlı bakan bi adam,fakat gel gör ki bu lancer satana kadar çok bekledi..
     2013 Mitsubishi Lancer piyasası
  • ben 3 sene kullanmıştım. servise gidiyordum bakıma 350-450 lira arası tutuyordu. parçası bulunmaz pahallı falan diyenlere aldırma. zaten arıza veren bir araç değil. sadece baskı balatası erken biter onun haricinde yıllarsa sorunsuz kullanılacak bir araç. trigeri bile zincir, turbosuz bir motor. ben 10 günde satmıştım
  • Benim de sevdigim aractir. Saglam bir arac 1.6'larin performansi yeterli. Fakat dizelden sonra cekiniyorum yakitindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç satılır muhabbeti satıcıdan ve araçtan kaynaklanan bir durum. mal sahibi beyefendi giriyor malum alış satış sitelerine bakıyor fiyatlara. "bu arabaların fiyatı buysa benim arabam çok daha fazlasını eder çünkü ben aracın içinde küfür dahi etmedim" diyor. veriyor arabayı ilginç fiyatlardan ilana 1 sene satılmasını bekliyor. bende, alırken "o araba elinde kalır yapma etme gel sana megane alalım" dedikleri hyundai coupe vardı. ve ben bu aracı bir günde sattım. çünkü araba temizdi ve ben olması gereken fiyata sattım.
    o yüzden lancerın piyasası olmadığına inanmıyorum. her malın bir alıcısı vardır satmayı bildikten sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.