Şimdi Ara

2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hacı abi sen 508 parasına 308 veriyosun ama sanki...
  • aslından ederinde yazılmış fiyat ama bazı şeyler değerinde satılamıyor. 57 58 civarına gider diye düşünüyorum kolay gelsin güzel araç.
  • Senin ikinci el piyasasından haberin yok galiba kardeşim.. Fiyat gayet normal hatta düşük bile.. 65 binden düşürdüm fiyatı..

Benim aracı diğer 308 Sportium'larla karıştırmayın.. Benim araç özel seri.. Mercekli Bi-xenon farlarından, ön-arka park sensöründen, start-stop'undan, cam tavanından ve 17 inç füme jantlarına kadar hepsi fabrikasyon, orjinal..

Yeni kasa 308'e benim araçtaki özellikleri ve dizel otomatik seçeneğini koyduğunuz zaman sıfırını 85-90 bin lira arasında alabiliyorsunuz.. Bunu da, kafanızda fiyat belirlerken değerlendirmenizi isterim..

Benim arabam 2013 model ancak 2014/Şubat ayında trafiğe çıkmıştır.. Sıfır ayarında bir araçtır..Ful orjinal, kazasız, boyasız, bakımlı ve temiz bir araçtır.. Kİlometresi 14.700 'dür.. 15 bin bakımı yapılmıştır..
  • Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır.. Üzerine en az 30-35 bin lira labileceğim araçlarla da takas olur..!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozel-seri-308-sportium-full-cam-tav-orj-bi-xenon-far,17-jant-204417895/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: expli

Senin ikinci el piyasasından haberin yok galiba kardeşim.. Fiyat gayet normal hatta düşük bile.. 65 binden düşürdüm fiyatı..

Benim aracı diğer 308 Sportium'larla karıştırmayın.. Benim araç özel seri.. Mercekli Bi-xenon farlarından, ön-arka park sensöründen, start-stop'undan, cam tavanından ve 17 inç füme jantlarına kadar hepsi fabrikasyon, orjinal..

Yeni kasa 308'e benim araçtaki özellikleri ve dizel otomatik seçeneğini koyduğunuz zaman sıfırını 85-90 bin lira arasında alabiliyorsunuz.. Bunu da, kafanızda fiyat belirlerken değerlendirmenizi isterim..

Benim arabam 2013 model ancak 2014/Şubat ayında trafiğe çıkmıştır.. Sıfır ayarında bir araçtır..Ful orjinal, kazasız, boyasız, bakımlı ve temiz bir araçtır.. Kİlometresi 14.700 'dür.. 15 bin bakımı yapılmıştır..

Hacı abi aracına kesinlikle bişey demedim güzel zaten belli temizliği ve güzelliği nacizhane fikrim buydu yani tabi inş istediğin fiyata satarsın , satış olunca fiyatı buraya bildirirsen bizimde konu hakkında daha detaylı bilgimiz olur.

İyi forumlar dilerim...

• Güncel ilan
  • 2014 308-1.6 e-HDİ-ALLURE-115 HP-CAM TAVAN-17.000KM-BOYASIZ-FULL
    İlan No: 209558278
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2014-308-1.6-e-hdi-allure-115-hp-cam-tavan-17.000km-boyasiz-full-209558278/detay

Kor nokta
    Anahtarsiz calistirma
    Navigasyon falan filan pazarlikla 63 e alinir ha otomatik deil o ayri demek istedigim sizin araciniz guzel gercekten kusursuz fakat fiyatlar cok şişti. Bence fiyati tekrar gözden gecirmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

2014 308-1.6 e-HDİ-ALLURE-115 HP-CAM TAVAN-17.000KM-BOYASIZ-FULL
    İlan No: 209558278
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2014-308-1.6-e-hdi-allure-115-hp-cam-tavan-17.000km-boyasiz-full-209558278/detay

Kor nokta
    Anahtarsiz calistirma
    Navigasyon falan filan pazarlikla 63 e alinir ha otomatik deil o ayri demek istedigim sizin araciniz guzel gercekten kusursuz fakat fiyatlar cok şişti. Bence fiyati tekrar gözden gecirmelisiniz.

Aynı özelliklere sahip, sadece kasa değişimi olmuş sıfırı; 97 bin lira olan bir aracı siz olsanız kaça verirdiniz? :)

• Güncel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.