Şimdi Ara

2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende 2013 model Siyah Sportium var.. En fulu ve çok temiz kazasiz boyasiz... 13.800 km.de.
    Sportiumlarin içinde de en dolusu. ozel seri üretim bir araç.. Cam tavan, dizel otomatik, xenon farlar ve far yikama vs.vs.
    Aracim acil satiliktir.. Fiyatim: 64.000 TL. Ilgilenen arkadaslar lütfen iletisim kursun benimle..
    Telefon: 0532 627 28 81

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozel-seri-308-sportium-full-cam-tav-orj-bi-xenon-far,17-jant-204417895/detay/

PEUGEOT 308 SPORTIUM 1.6
    e-HDi 112 hp
    Auto6R Stop & Start
    Motor Hacmi = 1.560 cc 0-100km = 11,4 s
    Şanzıman Tipi = Otomatik (Elektronik Kontrollü Manuel Vites)
    Maksimum Hız = 190 km/h Güç = 112hp / 3.600dd
    Şehir Dışı yakıt tüketimi = 3,8 L/100km
    Tork = 270Nm / 1.750dd ANİ HIZLANMALARDA OVERBOST 320 tork
    Otamatik vites Spor sürüş modu
    Yokuşta kalkış desteği - Hill Assist
    Direksiyon dan vites değiştirme kulaklıkçıkları
    Start & Stop özelliği
    ESP (Elektronik stabilite programı)
    Deri kaplı krom süslemeli spor direksiyon simidi
    ABS / EBD / AFU (Acil Fren Yardım sistemi)
    Ön - Arka park yardım sistemi
    Cruise Control Hız sabitleyici
    Elektirikli katlanabilen ve ısıtmalı yan aynalar
    Sürücü ve yolcu ÖN / ARKA / PERDE hava yastıkları
    Yağmur Sensörü
    Far sensörü
    Park sensörü
    Kendiliğinden kararan dikiz aynası
    Sürücü koltuğu için bel ayarı
    Hazneli ön kol dayama (Yükseklik ve uzunluk ayarlı)
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
    Soğutmalı torpido
    Elektirikli çocuk kilit sistemi. (Kapılar ve Cam)
    Otomatik yanan farlar ve Follow-me home özelliği
    Arka koltukta ISOFIX bağlantıları
    Ön sis farları
    Kaza anında otomatik açılan kapılar
    Piano black ön tampon bandı ve spor arka tampon
    Hareket halinde otomatik kitlenen kapılar (İstenirse bu özellik kapatılabilir)
    Düşük yuvarlanma direncine sahip lastikler ve Lastik sensörü
    Akustik ön cam Sportium 17” alüminyum alaşımlı jantlar
    LED gündüz farları
    Direksiyondan kumanda kollu Radyo CD/MP3
    Gövde rengi yan çıtalar
    Kapı altı krom çıtalar
    Bluetooth telefon kiti ve USB girişi
    Panaromik cam tavan ve elektrikli tavan perdesi
    Çift bölgeli tam otomatik dijital klima
    Yükseklik ayarlı sürücü ve yolcu koltuğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 24 Mart 2015; 11:34:59 >

• Resimler..
     2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI..

• Hayırlı satışlar hocam.Fiyat yüksek gibi 65 bin TL yi gözden çıkaran yeni kasasına yönelirdi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

Hayırlı satışlar hocam.Fiyat yüksek gibi 65 bin TL yi gözden çıkaran yeni kasasına yönelirdi herhalde

Teşekkür ederim.. Yok bence fiyat yüksek değil.. Yeni kasasında aynı özellikleri koyduğunuz zaman ki (yeni kasa da henüz dizel otomatik vites bile yok) yeni kasanın fiyatı uçuyor..

Dilerseniz bir bayiye sorun yeni kasanın şu an ki en ful versiyonun fiyatını.. Bir de dizele otomatik vites gelecekmiş yakında.. En fulünde 85 bin gibi fiyatlardan bahsediyorlar..

Benim araba 2013 model fakat 2014 yılının Şubat ayında trafiğe çıkışlı ve en dolusunun da dolusu... En dolusunun dolusu nasıl oluyor derseniz; mesela aynı model 308 sportiumların bazılarında fabrikasyon Angel xenon far yok.. Bazılarının iç göğüslüğü beyaz renk.. Dediğim gibi benim araç özel serilerden.. İç göğüslük parlak maun kaplama, mercekli xenon far, ön park sensörü vs.vs.. Yukarıda yazdığım özelliklerin hepsi var..

• Fiyatı 64.000 TL.ye düşürdüm.. (ACİL)

15 bakımı yapıldı.. (1 yıl Şubat/2015 de dolduğu için).. Şu anki kilometresi: 13.850 km.
    Garantisi Şubat/2016 ya kadar devam ediyor..
  • Arac cok guzel ev isim malum usd den dolayi olmayacak gibi araclari sattigimizla kaldik eger araba peugeout olmasa alirdim

• Fiyatı 62 bine düşürdüm.. Acill..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 bin tl altina alica bulabilir

• Son nakit fiyatım 60 bin lira..
  • Ayrıca üzerine en az 30 bin lira nakit alabileceğim temiz araçlarla takas olabilir..
  • Selam.
    ilanınız aktif değil.
    aracınızın maşallahı var.
    umarım istediğiniz şekilde satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achille24

Selam.
    ilanınız aktif değil.
    aracınızın maşallahı var.
    umarım istediğiniz şekilde satarsınız.

Teşekkür ederim.. İnşallah hayırlısı.. İlanımı düzelttim bu arada.. Sağolun..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozel-seri-308-sportium-full-cam-tav-orj-bi-xenon-far,17-jant-204417895/detay/

• Arkadaşlar yok mu çok temiz 308 sportium ful bir araç arayan??? 60 bine bırakıcam. Acil... Asla pişman olmazsınız.. 30 bin lira nakit ihtiyacım olduğu için satıyorum.. Kaçırmayın...
  • Güncel...
  • Hocam bu fotoğraflarla bu araç satılmaz.O kadar kötü fotoğraflar çekip koymuşsunuz ki güzelim araç bi şeye benzemiyor.Fotoğraf satışta çok önemli,bence hemen fotoğrafları güzel bi makineyle çekilmiş yenileriyle değiştirinhayırlı satışlar...
  • Teşekkürler... :)
  • Yeni resimler..
     2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI..

• Yeni fotolar
     2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI..
  • Y...
     2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI.. 2013 MODEL 308 SPORTIUM.. EN DOLUSU, ÖZEL SERI..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.