Şimdi Ara

2013 Model makyajlı Avensis'i nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ses yalıtımı konusunda Avensis daha iyidir. Normal C sınıfı araçlarda ki yol sesi bu araçta yoktur. Öte yandan biri benzinli, diğeri dizel. 1.5 DCI'in sesli çalışma karakteri de ortadayken benim düşüncem bu yönde olur. Fakat diğer konuları bilmiyorum. 2 aracı da kullanmış kişiler daha iyi yorum yapabilir. Avensis piyasa açısından daha iyi konumda, benim bildiğim nokta o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 15 Ağustos 2016; 23:33:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Latitude çukura girince yoldan çıkıyor. Sağından solundan ses geliyor. Şikayet var sitesinde de bol bol şikayet vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantastan

Arkadaşlar merhaba makyajli avensis bu siralar dikkatimi cekmeye basladi 1.6 motor manuel vites elegant extra sizce nasil lpg uyumu olsun cekisi olsun 6 ileri oldugu icin ve 132 hp oldugu icin iyi gidecegini dusunuyorum bide toyota genelde yol sesini cok alir bu durum d segmenti olan avensis icin de gecerli mi? Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkur ederim

Dh de konum var mobildeyim link yok. Google 2011 avensis inceleme yazın motor aynı motor çekiş vs her şeyi anlattım

• İkisiyle de sürüş yapabilirsen karar vermen daha kolay olur...
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    2 senedir kullaniyorum bahsi geçen araci. Yol konforu tatli sert suspansiyonlarini saymazsak gayet yerinde. Yol sesi 130 km hizdan itibaren duyuluyor. Bence başarılı. içi geniş ve ferag,diz mesafesi çok iyi, saft tüneli yok, motorun çekişi doğru devir sayisini yakalarsan yeterli ama turbo motor performansi beklemek gerekiyor, 3000 devire kadar cansiz, lpg ile çok ekonomik şehir içi 0,22/25 kurusa geziliyor, genel olarak sorunsuz bir araç, 10 sene biner 10 binde bir yağını degistirmek disinda motor kaputunu acmazsiniz, alan uzub süre biner.

• Avensis güzel araba, aracın içi geniş. LPG düşünülürse LPG ye de uyumlu. Aracın konforu yalıtımı sınıf standartlarında. Temiz bulursanız düşünebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.