Şimdi Ara

2013 Model makyajlı Avensis'i nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba makyajli avensis bu siralar dikkatimi cekmeye basladi 1.6 motor manuel vites elegant extra sizce nasil lpg uyumu olsun cekisi olsun 6 ileri oldugu icin ve 132 hp oldugu icin iyi gidecegini dusunuyorum bide toyota genelde yol sesini cok alir bu durum d segmenti olan avensis icin de gecerli mi? Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorum yazacak kimse yok mu arkadaşlar ?
  • Güzel araba. Avensis D sınıfı olduğu için yol sesi, konfor ve kalite konularında normal binek bir japon aracından daha üstündür. Yol sesi konusunda diğer D sınıfı araçlardan sessiz mi değil mi bilmiyorum. Fakat aracın direksiyonuna oturunca gerçekten kaliteli ve prestijli bir arabaya oturduğunuzu anlıyorsunuz.

Ben de çok bakmıştım bu modellere fakat temizini bulmak zor. Alan satmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Hureyre

Güzel araba. Avensis D sınıfı olduğu için yol sesi, konfor ve kalite konularında normal binek bir japon aracından daha üstündür. Yol sesi konusunda diğer D sınıfı araçlardan sessiz mi değil mi bilmiyorum. Fakat aracın direksiyonuna oturunca gerçekten kaliteli ve prestijli bir arabaya oturduğunuzu anlıyorsunuz.

Cekis hakkinda bilginiz var mi hocam 1.6 motor o kasayi goturuyor mu ? Rampalari 4. Vitesle cikar mi sonucta 6 ileri

• Buyurun kullanıcısına soralım... söz sizde Bahadır Bey...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantastan

quote:

Güzel araba. Avensis D sınıfı olduğu için yol sesi, konfor ve kalite konularında normal binek bir japon aracından daha üstündür. Yol sesi konusunda diğer D sınıfı araçlardan sessiz mi değil mi bilmiyorum. Fakat aracın direksiyonuna oturunca gerçekten kaliteli ve prestijli bir arabaya oturduğunuzu anlıyorsunuz.

Cekis hakkinda bilginiz var mi hocam 1.6 motor o kasayi goturuyor mu ? Rampalari 4. Vitesle cikar mi sonucta 6 ileri

Çekiş konusunda şöyle konuşayım. Benim aracımda da aynı motor var. Gayet atik ve rafine bir motor. Avensiste de gayet tatminkardır. 0-100 hızlanması 10.4 saniye.

• Atmosferik ve yüksek devir çevirmeyi seven bir motor dur. Çekis konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Yalıtım olarak çok başarılı bir araçtır. Bagaj göründüğü kadar büyük değil,
    Otomatik olsa alacağım Araç olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaslar renault latitude 1.5 dci excutive ile avensis arasinda kalsaniz hangisini alirdiniz ?

• quote:

Peki arkadaslar renault latitude 1.5 dci excutive ile avensis arasinda kalsaniz hangisini alirdiniz ?

Avensis latitude modelinden daha ustun bir arac.132bg lik iyi bir motoru var ic mekani,gayet kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Peki arkadaslar renault latitude 1.5 dci excutive ile avensis arasinda kalsaniz hangisini alirdiniz ?

Avensis latitude modelinden daha ustun bir arac.132bg lik iyi bir motoru var ic mekani,gayet kaliteli.

Ne anlamda üstün avensis? Dci yeter tek başına almak için. Ayrıca uçak koltuğu gibi koltuğu var

• Avensis sorunsuz kendini kanıtlamış bir arac ve 132hp lpg ye tam uyumlu.latitude uretimi sonlanmis bir arac ve malzeme kalitesinden tutun kronik arizalara kadar bir sürü sorunu var
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66006893&p=1&anchorToGo=66006893#66006893

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Ağustos 2016; 11:58:12 >
  • quote:

Avensis sorunsuz kendini kanıtlamış bir arac ve 132hp lpg ye tam uyumlu.latitude uretimi sonlanmis bir arac ve malzeme kalitesinden tutun kronik arizalara kadar bir sürü sorunu var
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66006893&p=1&anchorToGo=66006893#66006893

Malzeme kalitesinin nesi varmış? Avensisinde çok kaliteli değil. Sorun problem her araçta olabilir. Attığın konuda en beğenilen yorumu oku ve donanımlarını ve farklarını gör. Lpg yerine az yakan dizel almak varken neyin uyumu

• Valla dostum servisi kronik sorunlarini kabul etmiş,mal uretimden kalkmış,su saatten sonra avensisle kiyaslanmaz yani.

• quote:

Valla dostum servisi kronik sorunlarini kabul etmiş,mal uretimden kalkmış,su saatten sonra avensisle kiyaslanmaz yani.

Her aracın kronik sorunu, zayıf noktaları oluyor. Olmayan araç var mı? Avensiste kasa değiştirdi ona bakarsak. Mal üretimden kalktı yani. Kıyaslanamayacak ne var? Cruzeda satılmıyor artık. Almaya değmeyecek araba mı? Veya volvo s40 kötü bir araç mı? Üretimden kalktı sonuçta. Önemli olan kıyaslarken iki aracı doğrudan karşılaştırmak. Eksi ve artılarına bakmak. Biri diğerinden kalitelidir. Biri diğerinden konforludur. Biri az yakar, biri çok yakar vs. "Aaaa bu üretimden kalkmış tü kaka avensisle kıyaslanamaz bile" diye bir şey yok yani. Çoğu noktada da avensisten üstün bir araçtır.

• Neyse siz boyle inanın,sikinti yok.latitude un kimse suratina bakmiyor arizalari yüzünden,bakmamaya da devam edecek.hos zaten arizali oldugunu servisi bile kabul etmis arabanın ustune konuşmaya bile gerek yok

• 20 bin km dir kullandığım araçtır. Kalite anlamında beklentilerinizi karşılar. Donanımı iyidir. LPG uyumu tamdır. Son 3000 km ortalama tüketimim Lpg + benzin 19 kuruştur. Tol tutuşu iyi ve kullanımı zevkli bir araçtır. Bagaj küçük değildir, basık ve uzun olduğu için küçük gözüküyor ama gayet büyüktür. Gelelim en kötü yanına; motor alt devirlerde cansız, araçta epey ağır, buna uzun vites oranları ve gaz tekpimesindeki yavaşlık eklenince kalkışlarda ilk başlarda zorlanabilirsiniz. Motor çekmez diyen olacaktır ama aile otomobili olarak kullanımda gayet yeterlidir. Rampayı 4!le çıkarmış demişsin, rampada rampaya değişir. Araç 3 le bile 160 yapabilen bir araç.

• tüm cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar kafam bir latitude a gidiyor bir avensis e ikiside aile arabası çok gel gitlerde kalıyorum :D
  • Latitude bu saatten sonra pek piyasa yapmaz. Avensisin piyasasınise gayet iyidir. Latitude un tek üstün yanı belki dizel olması olabilir fakat Avensisin LPG uyumlu atmosferik motoru onu da dengeliyor. 19-20 kuruşluk tüketimi var.

• quote:

Latitude bu saatten sonra pek piyasa yapmaz. Avensisin piyasasınise gayet iyidir. Latitude un tek üstün yanı belki dizel olması olabilir fakat Avensisin LPG uyumlu atmosferik motoru onu da dengeliyor. 19-20 kuruşluk tüketimi var.

Hocam avensisin ses yalitimi konforu yol tutusu latitude dan ustun mu ? Yani oyle ki ikiside kafamda ayni yerde duruyo latitude un sekli cok hosuma gidiyo fakat ikinci el olu gibi bir sey avensis ise sorunsuz kafan rahat

• Hocam yürürü ile ilgili aklınızda soru işareti olmasın.Devir çevirince iyi kaçıyor.O cüsse ve 1.6 motordan beklenmeyecek bir şekilde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.