Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

quote:

Orijinalden alıntı: gamerkan

Akbank Axess karta taksit yapıyor mu ? Bu kartlar ödeme yapan arkadaşım varsa yazabilir mi..

Bende merak ediyorum Axess'e bir kampanya taksit vs. var mi diye?

Ayrica bir de World Card sahibiyim. Hangisinde ne kampanya var ne taksit var bilen bir arkadas var mi? Hangisi daha avantajli olur?

Akbank’tan Motorlu Taşıtlar Verginizi ödeyin, Piranha ürünlerinde %52 indirim* anında sizin!

01 Ocak – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenizi Akbank’tan yapın, belirli Piranha ürünlerinde %52’yi bulan indirimden yararlanın!

Üstelik, Akbank kredi kartlarınızdan 500 TL’ye kadar yaptığınız ödemenize 3 taksit, 500 TL üzeri ödemenize 5 taksit ayrıcalığıyla.

MTV ödemenizi Akbank hesabınızdan tüm Akbank şubeleri, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi ya da Akbank Direkt ile kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Akbank kredi kartınız ile ödemenizi, gib.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.akbank.com/mtv-kampanyasi2.aspx?WT.ac=mtv_kampanyasi

* %52’ye varan indirimle kampanyaya dahil olan Piranha navigasyon sistemi, DVD oynatıcı ve tablet PC ürünleri, Piranha kampanya sayfasında duyurulmaktadır.

Kampanya 01 Ocak 2013 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Akbank kredi kartları ya da Akbank vadesiz hesapları aracılığıyla gerçekleştirilen Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için geçerlidir.

tabletlerde uygun fiyata gelen var mı?

• otostart.com da lastik ve yedek parça dışında fazla aksesuar çeşidi göremedim. fiyatlar da piyasanın biraz üstü görünüyor. Özellikle anasayfada duyurusu yapılan navigasyonun normal fiyatı zaten 129 tl.
  • Bana Garanti den şöyle bir mesaj geldi; Karda yolda kalmak istemyenlere MTV fırsatı! İnternet şubesinden ödemelerde kredi kartına 6 taksit ve tum lastiklerde pirelliden %20 indirim garantide. Pirelli lastiği nerden alacağız? Bundan nasıl yaralanacağız bilgisi olan varmı?
  • TEB kampanyası da fena değil gibi

TEB Bonus Card’la Motorlu Taşıtlar

Vergisi'ne Tam 6 Taksit Fırsatı!

31.01.2013 tarihine kadarwww.gib.gov.tr adersinden yapacağınız motorlu taşıtlar vergisi ödemelerinize tam 6 taksit fırsatı sizi bekliyor.

Motorlu taşıtlar vergisini TEB Bonus Card ile ödeyen müşterilerimiz ayrıca Ziebart'tan

79 TL değerindeki Ozon Temizliği'ni ücretsiz olarak yaptırabiliyor.
    En çok satılan ürün olan araç camları film kaplamasında %20 indirim kazanıyor.

Kampanya Detayları:

Ticari kartlar kampanyaya dahildir.
    Ziebart kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerimiz dekontlarını ibraz ederek hizmet alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

quote:

Orijinalden alıntı: gamerkan

Akbank Axess karta taksit yapıyor mu ? Bu kartlar ödeme yapan arkadaşım varsa yazabilir mi..

Bende merak ediyorum Axess'e bir kampanya taksit vs. var mi diye?

Ayrica bir de World Card sahibiyim. Hangisinde ne kampanya var ne taksit var bilen bir arkadas var mi? Hangisi daha avantajli olur?

Akbank’tan Motorlu Taşıtlar Verginizi ödeyin, Piranha ürünlerinde %52 indirim* anında sizin!

01 Ocak – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenizi Akbank’tan yapın, belirli Piranha ürünlerinde %52’yi bulan indirimden yararlanın!

Üstelik, Akbank kredi kartlarınızdan 500 TL’ye kadar yaptığınız ödemenize 3 taksit, 500 TL üzeri ödemenize 5 taksit ayrıcalığıyla.

MTV ödemenizi Akbank hesabınızdan tüm Akbank şubeleri, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi ya da Akbank Direkt ile kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Akbank kredi kartınız ile ödemenizi, gib.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.akbank.com/mtv-kampanyasi2.aspx?WT.ac=mtv_kampanyasi

* %52’ye varan indirimle kampanyaya dahil olan Piranha navigasyon sistemi, DVD oynatıcı ve tablet PC ürünleri, Piranha kampanya sayfasında duyurulmaktadır.

Kampanya 01 Ocak 2013 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Akbank kredi kartları ya da Akbank vadesiz hesapları aracılığıyla gerçekleştirilen Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için geçerlidir.

tabletlerde uygun fiyata gelen var mı?

Bence çok uygun değil, Piranha Business II Tab 9.0” Tablet Pc 230 tl.ye veriyorlar, piyasada teknoloji avm de tek çekim artı kargo 257 tl. yada taksitlede 301 tl. yüzde kaç indirim olmuş oluyor.. kampanyalı ve 10 taksitle alınırsa indirim 70 tl. yoksa 257-229: 28 tl. indirim, anlaşılan bu üründe yüzde 52 indirim yok.

• Asya Card ile ödedim. Bank Asya internet şubesinden Asya Card ile ödeme yapılmıyor, Gelir Vergisi Dairesinin web sitesinden yapıyorsunuz. Fakat orada da taksit bilgisi yok. Provizyon sayfasında, tek çekim gibi duruyor. Bank Asya çalışanıyla görüştüğümde, otomatik olarak o ücretin taksitlendirileceğini söyledi. Bakalım, bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYINTAP999

Vakıfbank word ile ödedim. 6 Taksit yapıyor bilginiz olsun...

Bu çok iyi oldu, teşekkürler...
  • bu piranha ürünlerine taksit oluyor mu?Ben Piranha Business Tab 7 almak istiyorum tabi taksit olayı varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirman1

Bana Garanti den şöyle bir mesaj geldi; Karda yolda kalmak istemyenlere MTV fırsatı! İnternet şubesinden ödemelerde kredi kartına 6 taksit ve tum lastiklerde pirelliden %20 indirim garantide. Pirelli lastiği nerden alacağız? Bundan nasıl yaralanacağız bilgisi olan varmı?

Dostum benimde ihtiyacım vardı gaza geldim aradım bayiyi adam ben %25 indirim yaptım zaten gerek yok %20 ye diyor :) ben zaten araştırıyordum kışlık lastik başka bir firmaya gittim pazarlık yaptım petlas 500 liraya 4 adet kışlık lastik aldım. Geçen sene Garantiden yatırdım 2. taksidi Sonax nano oto boya koruma yaptırdım 1 yıllık şuan öncedende yaptırmıştım memnun kalmıştım yapıkrediden ödeyip Bosh Card Service'ten ücretsiz check-up yaptırmayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 9 Ocak 2013; 16:04:57 >
  • puan veren yok hala galiba :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaltay

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

burda bir terslik var madem 500tl yi bile ödeyecek gücünüz yok +3 takside ihtiyaç duyuyorsunuz ne demeye tahminen 30-50bin tllik araçlara biniyorsunuz .bir çok mesaj gördüm böyle .

araç 10binliralık olsa taş çatlasa 200tl vergisi olur.

muhtemelen araçların taksitleride vardır, bizim millet taksit olsunda istanbulu satın alır,,,,,,,,,, birde şu var belki yanılıyorumdur ancak, yaşlı bir aracın çıkaracağı masrafla sıfır aracın mtv si sanki birbirini karşılıyor gibi?

milletin bütçe hesabı bu iki arkadaşa kaldı sanırım.

Sanki 30 binlik araba alırsan 500-1000-1500 herşey müstehak. Taksit isteme, puan isteme, indirim isteme ne halin varsa gör. Herkes herşeyi biliyor memlekette bir biz bilmiyoruz. Bazen Aziz Nesine hak veriyorum.

• Arkadaşlar tek lastik alımına 50 TL indirim veriyor mu? Bu şekilde 4 tane ayrı word karta 4 adet lastikte 50 şer TL indirim almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN55

Lastik Alırken 2 adetten aşağı alımlarda indirim kodu kullanılmıyor.

Tek lastik denediniz mi kardeş ben de ayrı kartlardan tek tek almayı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN55

Lastik Alırken 2 adetten aşağı alımlarda indirim kodu kullanılmıyor.

Tek lastik denediniz mi kardeş ben de ayrı kartlardan tek tek almayı düşünüyordum.

Hocam açıklamalarda yazıyor en az 2 adet lastik alımında 50 tl indirim sağlar diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

bu piranha ürünlerine taksit oluyor mu?Ben Piranha Business Tab 7 almak istiyorum tabi taksit olayı varsa

vade farkı koyuyor taksite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayla

Arkadaşlar hangisini tercih edeceksiniz bir öneri sunsanız nasıl olur.

Tekrar sorayım. BUSINESS II 9.0" lik tablet işe yararmı ?

özellik olarak fena değil hepsiburada fiyatından 70TL daha ucuza geliyor ama akbank kartım yok
  • Az önce mail geldi finansbank mtv ödemelerinde 20 tl parapuan veriyor..size özel diye bir ibare var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

özellik olarak fena değil hepsiburada fiyatından 70TL daha ucuza geliyor ama akbank kartım yok

vade farkı ile 139 liralık bir ürün ne kadara geliyor zahmet olmazsa bakar mısın? 5 veya 6 taksit
  • Arkadaşlar MTV kampanyasında Bonus 3 taksit veriyordu. Şimdi baktım taksit 6 olmuş.
    Bu haber en azından sevindirdi beni. Elimde tek kart var o yüzden iyi oldu :))

Bonus MTV
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

vade farkı ile 139 liralık bir ürün ne kadara geliyor zahmet olmazsa bakar mısın? 5 veya 6 taksit

quote:

7 Ocak 2013; 15:35:57

AKBANK PİRANHA FİYATLAR

INFINITI HD WHITE
    5.0 inç GPS navigasyon Sistemi
    T.E.S.F: 239.9 TL
    Kampanya Fiyatı: 139.9 TL
    Sepete Ekle
    NOTRAFFIC S TYPE
    5.0 inç HD TMC RDS GPS Navigasyon Sistemi
    T.E.S.F: 249.9 TL
    Sepete Ekle
    MEDIAMONSTER Q TYPE
    Taşınabilir Televizyonlu 7’’ LCD Ekran Portable DVD Oynatıcı
    Kampanya Fiyatı: 119.9 TL
    Sepete Ekle
    MEDIAMONSTER A TYPE
    Taşınabilir 9’’LCD Ekran Portable DVD Oynatıcı
    Kampanya Fiyatı: 119.9 TL
    Sepete Ekle
    BUSINESS II TAB 9.0
    A10 1.4 GHz + 8 GB + 1 GB DDR3 RAM + 2.0 MP Ön ve 2.0 MP Arka Kamera + HDMI + 3G WIFI Tablet PC
    T.E.S.F: 399.9 TL
    Kampanya Fiyatı: 229.9 TL
    Sepete Ekle
    PRO II TAB 7.0
    A13 1.4 GHZ + 4 GB + 512 MB DDR3 + 2.0 MP Arka Kamera + 3G WIFI Tablet PC
    T.E.S.F: 199.9 TL
    Sepete Ekle
    VOODOO
    Çift Hatlı Metal Kasa Cep Telefonu
    T.E.S.F: 248.9 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 9 Ocak 2013; 19:12:06 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.