Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni anlamıyosunuz ben taksitte vade farkını soruyorum...yukardakilerin hiçbiri değil:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Orijinalden alıntı: ilkayla

Arkadaşlar hangisini tercih edeceksiniz bir öneri sunsanız nasıl olur.

Tekrar sorayım. BUSINESS II 9.0" lik tablet işe yararmı ?

özellik olarak fena değil hepsiburada fiyatından 70TL daha ucuza geliyor ama akbank kartım yok

vade farkı ile 139 liralık bir ürün ne kadara geliyor zahmet olmazsa bakar mısın? 5 veya 6 taksit

6.5 tl kargo ile beraber
    Tek Çekim 146.80 TL
    3 Taksit (%3) 151.20 TL
    6 Taksit (%6) 154.14 TL 1
    12 Taksit (%9.5) 160.75 TL

• Yukarıdaki piranha fiyatlarını inceledim.

BUSINESS II TAB 9.0: A10 1.4 GHz + 8 GB + 1 GB DDR3 RAM + 2.0 MP Ön ve 2.0 MP Arka Kamera + HDMI + 3G WIFI Tablet PC
    T.E.S.F: 399.9 TL
    Kampanya Fiyatı: 229.9 TL

Burada;http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=100354
    Normal fiyat: 249 TL
    Akbank ile öderseniz: %10 indirim +4 taksit. = 224 TL

Sonuç: AKbank'ın MTV kampanyası hikâye...

• wold cart taksit sayisini 6 ya yükseltmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 9 Ocak 2013; 19:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yatirmayin su vergiyi ne aceleniz var guzel kardesim ortalik kizissin bi

Bankalar da aradigi ciroyu bulamayinca taksit bombalarini birer birer patlatirlar 12 taksite kadar yolu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

wold cart taksit sayisini 6 ya yükseltmiş

şimdi kayın pederin mtv sini world kartla ödedik 6 taksit olarak sms geldi cep telefonuna.
  • arkadaslar ben sımdı mtv mı odıycem vakıfbankworld ıcın gecerlımı bu otostart kampanyası yoksa yapıkredı ıcın mı gecerlı
  • World ile ödedim.Bakımımı otostart tan alacağım 124 tl ye .Hayırlısı bakalım inş iyi hizmetle karşılarışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

World ile ödedim.Bakımımı otostart tan alacağım 124 tl ye .Hayırlısı bakalım inş iyi hizmetle karşılarışırım.

malzemeleri al dışarda 20 25e yaptırırsın burda çok pahalı benim aracın malzemeleri 100 civarı tutuyor .74 işçilik fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

World ile ödedim.Bakımımı otostart tan alacağım 124 tl ye .Hayırlısı bakalım inş iyi hizmetle karşılarışırım.

malzemeleri al dışarda 20 25e yaptırırsın burda çok pahalı benim aracın malzemeleri 100 civarı tutuyor .74 işçilik fazla

Son 2 bakımımı dışarda yaptırdım ve inan bana daha pahalıya çıkıyor.

hava-yağ-polen filtresi = 30 tl
    Mazot filtresi =45 tl
    Yağ=60 tl
    İşçilik =30 tl

Toplamda 165 tl etti ve kontrol falan da yok.Sadece değişim.
    Burda 124 e geliyor.

Hatta benim aldığım filtreler vs daha da pahalı oldugundan 200 e çıkıyordu bakım.

• quote:

Yapı Kredi Bankası ile MTV'yi ödeyip kampanyasından da faydalanarak otostart.com sitesinden alışveriş yaptım.
    4 Ocak tarihinde verdiğim siparişim halen bekliyor. Bu sabah arayarak satın aldığınız ürünlerin biri tedarikçimizde yokmuş onu iptal edelim dediler.
    Bende iptal edilmesini istemiyorum dedim, tekrar bakalım bulmaya çalışalım dediler. Bu noktadan akıl yürütebilirsiniz.

Durum böyle, satın alacağınız ürünleri önceden elinizde var mı diye bir sorun dilerseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

otostart.com'da deneme yapıyorum. aynı üründen sepete neden 2 adet eklenmiyor mesela? 2 farklı browser''da da denedim ama güncelle deyip, sayfa yenilendiğinde yine miktar 1'e düşüyor... bunu deneyen oldu mu? 2 adet aynı üründen eklemeyi başaran var mı acaba?

Evet eğer 2 tane aynı üründen vermiyorsa neden bizi uğraştırıyor belki ben aynı üründen 5 tane alacağım ayıp ama yaptıkları kampanyadan yararlanıyoruz diye 2 tane vermek mi istemiyorlar ben 2 tane devir daim su pompası alacam mesela o zaman ne anlamı var indirimin otostart.com u kınıyorum

Kampanyadaki motor yağı gibi ürünler haricindeki ürünlerde adet sınırlaması yok. Ancak sistem stok durumuna göre 1 adetten fazlasını açmamıştır.

Ürün linkini verirseniz birden çok sipariş etmenizi sağlayabiliriz. (Kampanyadaki motor yağı vs gibi ürünler hariç)

otostartcard olayını biraz açarmısınız . 5 tl ücreti olduğu yazıyor. her alışverişte % 5 indirm olacağı yazıyor ve her alışverişte % 5 puan kazanılacağı yazıyor. bir de10 tl hoşgeldin puanı veriliyor. bunların alt üst limitleri koşulları var mı. world mtv kampanayasından gelen indirimle birleşiyor mu biraz açıklayabilirmisiniz

Merhaba,

tüm detaylarahttp://otostart.com/card sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Fakat çok kısa şunu söyleyebiliriz:

- 5 TL karşılığında Otostart Card satın alıyorsunuz.
    - Bu kart size bakım/akü ve Lastik hariç yedek parça ve aksesuarlarda %5 indirim yapıyor.
    - Ayrıca sonraki alışverişleriniz için %5 puan kazandırıyor.
    - Card sahibi olduğunuz an, card sahibi olan üye sepetinde ekstra işlem yapmadan indirimi görüyor ve puanı kullanıyor.
    - Otostartcarda ilk sahip olduğunuzda 10 TL hoşgeldin puanı yükleniyor.

Bir alışverişte en fazla toplam sepet tutarının %30'unu aşmayacak tutarda OtostartCard Puanı kullanılabilir
    OtostartCard Puanlarını kullanmak için sepet toplamının tüm indirimler ve KDV dahil 30 TL üzeri olması gerekmektedir.

Otostart Card ile ilgili diğer bilgiler için :http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=info&ne=OtostartCardSozlesmesi

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&syf=NISSAN-RENAULT-DEVIRDAIM-PA632-GRAF-50
    sevgili twinofunclub dostu Oto Start.com bu üründen 2 adet alacagım arka fren balatalarından da 2 tane alacagım ama 2 adet sepete ekle yok,seper 1 adet eklıyorum tekrar aynı urunu bır daha eklemek ıcın denıyorum hala tek urun gosterıyor bır an önce yardımınızı beklıyorum

• ziraat maximum kac taksit yapmis blen varmi

• Denizbank 6 taksit sunuyor, ama bekleyeceğim. Ay sonuna doğru belki daha farklı avantajlar olur...
  • beklemek daha faydalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Arkadaslar yatirmayin su vergiyi ne aceleniz var guzel kardesim ortalik kizissin bi

Bankalar da aradigi ciroyu bulamayinca taksit bombalarini birer birer patlatirlar 12 taksite kadar yolu var

+1905
    Arkadaşlar ödemeyin ayın 25ine kadar bekleyin ve o zaman kampanyaları görün siz:)
    Kimse ödemezse ortalık kızışacak daha da taksit sayısı ve kampanya artacaktır
  • bence de nasılsa netten 2 tık a bakıyor olay nasılsa ;)
  • Ya bukadar düşük kar marjı olan bir vergi ödemesi işleminden taksitten başka ne yapabilirler ? Onuda kredi rsiklerini yükseltmek için kullanırlar.

Baktım 7 yıllık kategoriye girmişiz beklemeden 1 senelik ödedim. Oh mis :) 360 tl 6 taksit tertemiz. Hediyemi pırrtt. 360 lira vergi ödeyeceğim adam bana 200 TL indirim yapacak. Ey genç sallan ve kendine gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

quote:

Arkadaslar yatirmayin su vergiyi ne aceleniz var guzel kardesim ortalik kizissin bi

+1905
    Arkadaşlar ödemeyin ayın 25ine kadar bekleyin ve o zaman kampanyaları görün siz:)

buradaki 50-100 kişiyle mi kızışacak ortalık allasen.

neyse.

a101'in 17 ocak navigasyonu akbank'ı baltaladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

quote:

+1905

buradaki 50-100 kişiyle mi kızışacak ortalık allasen.

neyse.

a101'in 17 ocak navigasyonu akbank'ı baltaladı.

burdaki 100 kişi çevresindeki 5 kişiye söylese olur 500 kişi 100 kişide biz oldumu 600:)
    bu 500 kişi çevresindeki 10 kişiye söylese oldumu 5000 + 600 ettimi 5600 devam edim mi:):)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.