Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dionisus

Cardfinans 6 taksit +20tl parapuan veriyor kendi internet sitesinden ödeme yapıldığında!

20 tl parapuanı finansbankın hiç bir sayfasında göremedim link verebilirmisin.?
  • 79 TL değerindeki Ozon Temizliği tam olarak nedir? (Önceki sayfalara bakmadim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

Cardfinans 6 taksit +20tl parapuan veriyor kendi internet sitesinden ödeme yapıldığında!

yukarıda belirtmiştim, kişiye özel kampanyaymış ne yazık ki :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

yukarıda belirtmiştim, kişiye özel kampanyaymış ne yazık ki :(

Alıntıları Göster
    garanti bonus 3 taksiti 6 aya çıkarmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

garanti bonus 3 taksiti 6 aya çıkarmış...

Alıntıları Göster
    Garanti'nin internet sayfasından kredi kartı ile MTV ödeyip, Pirelli'den %20 indirim kullanan var mı?

Lastik değiştirmeyi düşünürken çok iyi oldu. Michelin Energy Saver'a 165, Pirelli P1'e 140 dediler. 140-%20= 112TL süper fiyat!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

79 TL değerindeki Ozon Temizliği tam olarak nedir? (Önceki sayfalara bakmadim)

Ozon temizliği = Vatandaşı kazıklamanın asortik yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektor20tr

Garanti'nin internet sayfasından kredi kartı ile MTV ödeyip, Pirelli'den %20 indirim kullanan var mı?

Lastik değiştirmeyi düşünürken çok iyi oldu. Michelin Energy Saver'a 165, Pirelli P1'e 140 dediler. 140-%20= 112TL süper fiyat!!

Alıntıları Göster
    Vakıfbank World kart olmuyor mu ?
  • quote:

liste fiyatı üzerinden % 20 indirim vardır size verilende zaten indirimli fiyattır
  • bonusla odedim gitti 6 taksit gayet yeterli benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

quote:

liste fiyatı üzerinden % 20 indirim vardır size verilende zaten indirimli fiyattır

Bir bayiyi aradım sadece fiyat sordum, 140 dedi. Diğeri 155 dedi. Garanti MTV kampanyasından bahsetmedim. Mantık olarak; bayi kazancını ekleyip 140TL fiyat söylüyor. Aradaki %20'lik indirimim pirelli+garanti karşılıyor. Yani %20 bayinin cebinden çıkmıyor.

Yine de dediğiniz gibi yaparlarsa hiç bir esprisi yok. Yarın uğrayıp konuşayım bakalım ne yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: havsu

bonusla odedim gitti 6 taksit gayet yeterli benim icin
    adam gibi bir kampanya söleyinde ödeyelim artık yeter taksit maksit istemiyorum ben çip yada indirm veren güzel b ir yer lazım
  • Bu world card ile mtv odersek otostart sitesinden 50 lira hediyemi kazaniyoruz

Bunun icin 100 lira harcama yapmamizmi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

biz bedava yaptiracağiz o yüzden problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu world card ile mtv odersek otostart sitesinden 50 lira hediyemi kazaniyoruz

evet 100 lira alışveriş yapıp 50 lira ödeniyor tabi kart çıkarırsan 5 tl ye % 5 indirim yapıyor bir de 10 tl yüklüyor
    insanlar genelde yağ aldılar yada filitre seti
    benim aracım için uygun yağ antifiriz yağ filitresi dışında bir şey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu world card ile mtv odersek otostart sitesinden 50 lira hediyemi kazaniyoruz

evet 100 lira alışveriş yapıp 50 lira ödeniyor tabi kart çıkarırsan 5 tl ye % 5 indirim yapıyor bir de 10 tl yüklüyor
    insanlar genelde yağ aldılar yada filitre seti
    benim aracım için uygun yağ antifiriz yağ filitresi dışında bir şey bulamadım

Alıntıları Göster
    Vakıfbank ın Word kartı oluyor mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Vakıfbank ın Word kartı oluyor mu??

Alıntıları Göster
    Acele edip ödeyenleri anlamıyorum.Bırakın cebinizde kalsın paranız nasıl olsa ay sonuna doğru mecbur ödeyeceğiz.O zamana kadar en azından paramızdan nasiplenmesin kan emici bankalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

Acele edip ödeyenleri anlamıyorum.Bırakın cebinizde kalsın paranız nasıl olsa ay sonuna doğru mecbur ödeyeceğiz.O zamana kadar en azından paramızdan nasiplenmesin kan emici bankalar.

Alıntıları Göster
    Beyler ;
    Dekontu veya çıktıyı satıcıya verin diyor?pirelli indirimli lastik alımında bu bana biraz saçma geldi.
    lastik alan varmı aranızda bonus mtv ödemesinden sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bios25 -- 12 Ocak 2013; 11:39:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bios25

Beyler ;
    Dekontu veya çıktıyı satıcıya verin diyor?pirelli indirimli lastik alımında bu bana biraz saçma geldi.

İndirimi liste fiyatı üzerinden yapıyorlarmış

O indirimi zaten yapıyor bayiler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

biz bedava yaptiracağiz o yüzden problem yok

Ben de merak ediyorum, TEB'in kampanyasında ki ozon temizliği tam olarak nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bios25

Beyler ;

İndirimi liste fiyatı üzerinden yapıyorlarmış

O indirimi zaten yapıyor bayiler.

Alıntıları Göster
    Az önce YapıKredi World Kart ile internetten ödedim borcumu. Arabanın yağ değişim zamanı da gelmişti. 50 TL indirimi otostart'ta kullanalım bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.